Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renoveren isoleren en dakkapellen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renoveren isoleren en dakkapellen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renoveren isoleren en dakkapellen plaatsen

Nok inspectie + evt. renovatie en controle zwarte aanslag op dakspanten.

Ik ben de bovenverdieping aan het renoveren. Graag wil ik, voordat ik ga isoleren, weten of mijn pannendak nog goed is of aan renovatie toe is. Met name de voegen tussen de nokpannen moeten geinspecteerd worden. Ook zie ik zwarte stippen op de draagbalken/dakspanten en wil graag weten wat dat is. Dus iemand die pannendaken kan inspecteren maar ook verstand heeft van dakspanten. Het dak is toegankelijk via 2 dakramen.

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle pannen van een tussenwoning (met eigen dak) kan renoveren. Het gaat ongeveer om 36 m2.

Renovatie/vervanging plat dak

Bitumen dak van ongeveer 45 vierkante meter renoveren/vervangen met EPDM.

Dak van een VVE renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze VVE kan renoveren. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking, grind, 2 lichtkoepels, schoorsteen en diverse ventilatiepijpjes. Betreft jaren 30 woning. Graag dak isoleren eventueel in combinatie met zonnepanelen. Het is een houten dak van ongeveer 80 m2.

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan isoleren (van buiten) en renoveren. Het betreft een vrijstaande woning met verschillende dakdelen. Op achterkant is een behoorlijk groot dakkapel gezet. Totale dakoppervlakte 125 m2. Als extra moet ook een schoorsteen worden verwijderd.

Nieuw dak en evt vloer

Het gehele dak van onze stal moet worden vervangen. Het huidige dak moet er af worden gehaald, daar zit nu asbest in. Geheel nieuw dak moet erop komen, met steunbalken van een metalen constructie. Nieuw dak erop plaatsen op een te renoveren stal. Deze zal als woning gaan dienen. De stal is 15 x 10 meter. Aan alle zijden goed bereikbaar. Volgens de gemeente moeten er dakpannen op als dakbedekking. De hoogte van het dak is 8 meter tot de nok. De dakconstructie kunnen we zelf weghalen. De houten vloer die in het dak zit ook graag weghalen en een betonnen vloer inleggen.

Dak woning vervangen

Dak in zijn geheel renoveren. 9m x 5m dak, twee kanten Compleet nieuwe dak, Aangepaste draagconstructie isolatie Zou het mogelijk zijn de achterste gedeelte (2m) met stalen kozijn met glas te maken? Helpen jullie met de vergunning proces of eisen uitleg voor de vergunning aanvraag.

Het isoleren en renoveren van een pannendak

We willen graag het dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om 115 m2 dak met daarna waarschijnlijk nieuwe dakpannen en weer zinkwerk om het af te werken. Dit betreft een vrijstaande woning.

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.

Partners

Partners van Casius