Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renovaties? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renovaties. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renovaties

Dak renovaties

Eisen vervangend dak woningen Vogelbuurt Scope • De vervanging betreft vier types daken, alle met asbest houdende golfplaten: o Dak twee laags woning (koude vliering, huidige isolatie in vliering vloer o Dak drie laags woning (dak is beperkt geïsoleerd en vormt schuin plafond van slaapverdieping) o Dak aangebouwde bergingen (dakplaten met 2 cm PUR onder de golfplaat, ruimten onder dak deels verwarmd (hal wc)) o Dak vrijstaande bergingen (golfplaten op gordingen). • De vervanging betreft de goten (de zinken kilgoten tussen de daken en de woningen, boven op de scheidende muur tussen twee woningen en de goot bij een hoekwoning. • Daarnaast moeten mogelijk ook de goten bij de bergingen vervangen worden Asbest • Voor alle 4 types daken moet conform de vigerende asbestregelgeving: de specifieke asbestinventarisatie worden uitgevoerd, de golfplaten en de met asbestvezel gecontamineerde materialen worden verwijderd en de sanering worden vrijgegeven. Architectonische kwaliteit • De 4 types daken moeten qua aanzicht bij elkaar passen. Dit betekent niet dat ze exact aan elkaar gelijk moeten zijn. • Niet alle woningen doen mee. Een goed betaalbaar plan kan mensen nog over de streep trekken, maar er zullen altijd woningen blijven die niet mee doen. De mix nieuw en oud moet voldoen aan welstand criteria. • Architectonische kwaliteit binnen minimale kosten. Dan blijven mensen mee doen, bij hogere kosten zullen mensen afhaken en wordt het beoogde architectonische effect op buurtniveau tenietgedaan. Warmte weerstand • Voor de daken van de twee- en drielaags woningen en de aangebouwde bergingen dient de uiteindelijke R waarde van het dak groter dan 3,5 te zijn. Dit is een eis die voortkomt uit veel gestelde voorwaarden bij financiering en subsidie. • Voor de bovengenoemde daken wordt gestreefd naar een R-waarde van 6, conform het vigerende bouwbesluit voor nieuwbouw.

Dak renoveren

Er moeten renovaties aan het dak verricht worden. Het betreft een dak van om en nabij de 80 m2 in totaal (50 m2 hoofdgebouw, 30 m2 bijgebouw/garage). Net over de grens in België in gemeente Dilsen Stokkem. Het is nog niet exact duidelijk wanneer de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Verwachting is in ieder geval tussen 2 en 4 maanden. Gezien het een warm dak betreft, zou moeten zijn (houten timmerwerk/ schoon werk binnenzijde) is hier nog geen rekening gehouden met de termijn voor de aanvraag van een vergunning. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Plat dak repareren of vervangen

Wij hebben een vakantiehuisje waar het platte dak met EPDM bedekking slecht van wordt. Ook verschillende houten onderdelen worden slecht. Voert u ook renovaties van dit soort daken uit? En aan wat voor prijs moeten wij denken? De afmeting is 5.70 x 8.50 meter.

Compleet nieuw dak

Hoekwoning, jaren 60 doorzonwoning. Nieuwe dakpannen leggen, zinkwerk/dakgoot/isolatie/opmetselen van schoorsteen is bij eerdere renovaties al gebeurd, dus alleen pannen en misschien de houten latten eronder (indien nodig). Maten van het huis is breed 6 meter en 8 meter diep. Aan de achterkant is 5 jaar geleden een grote dakkapel geplaatst. Graag willen we de werkzaamheden voor 1 juli afgerond hebben i.v.m. de lagere btw die tot dan berekend mag worden.