Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renovatie hellend dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renovatie hellend dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renovatie hellend dak

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Dak renovatie hellend dak

Graag willen wij een gepaste offerte voor een hoekwoning Circa 50- 60m2 pannendak. incl tengels/ panlatten en folie. type pan OVH matzwart verglaasd.

Renovatie plat dak

Huidige dak is 20 jaar en wil deze graag vervangen naar epdm dak om daar vervolgens zonnepanelen (zoals bij de buurman)op te monteren. Afmeting dak is ca. 8 bij 5 meter. Er zijn twee regenwaterafvoeren en twee dakdoorvoeren aanwezig. Ik wil ook graag een extra dakdoorvoer voor bekabeling en/of airco bijplaatsen. Een klein deel ca. 1 m2 dient opgevuld te worden met ca. 8mm plaat.

Garagedak opnieuw bedekken

Het betreft een renovatie van de garage dak (ca 3x8 m2) en bijkeuken (ca 2,5x2,5) Renovatie betreft aanbrengen plaat isolatie met dakbedekking EPDM (in een later stadium volgt groendak vegetatie). In het dak komt - aan/afvoer punt leiding zonne boiler - aan/afvoer CV ketel. - andere in/afvoer kanalen blijven bestaan.

Verschillende renovatie klussen

Goedendag, Wij zijn op zoek naar een partij om een aantal werkzaamheden uit te voeren in augustus: * volledig herstel van het (mansarde) dak (+- 105m2) * Dak via buiten isoleren * Plaatsen 3 dakramen (2 aan linkerzijde, 1 aan rechterzijde -> badkamer) * Herstel dakkapel aan linkerzijde * Herstel dakgoten -> controleren / vervangen soldeerden * Overstekken, boeidelen, en dergelijke vervangen en of herstellen. * Controleren en onderhouden dakconstructie binnenzijde -> o.a. hangende gordingen vervangen De bestaande dakpannen willen wij zover mogelijk graag hergebruiken. Momenteel zijn wij in afwachting van de bouwtekeningen van het huis. Die verwachten wij eind mei binnen te hebben. Dan kunnen we exacter ingaan op verbouwingsplannen. Graag zouden wij een ruwe offerte willen ontvangen op basis van bovenstaande. Zodat wij een keuze kunnen maken met wie we in zee gaan. Dan willen we proberen eerder dan 31 juli langs te gaan bij het huis met de uitvoerende partij om de opdracht en de offerte definitief te kunnen maken, zodat er in augustus gestart kan worden met de verbouwing.

Dak inspectie en renovatie uitvoeren

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan renoveren. Het is een vier windendak met kunstleien die er nu bijna 26 jaar oud en die langzaam afbrokkelen na schoonmaakwerkzaamheden. Er is een laboratoriumtest uitgevoerd maar er zit geen asbest in de leien. ook de goten moeten nagelopen worden en eventueel hersteld/vernieuwd. Ik zou graag de mogelijkheden van het soort dakbedekking bespreken.

Dak isolatie

Bestaand dak van buitenaf isoleren, dunst mogelijke isolatieplaat, vernieuwen van dakpannen, boeidelen intact laten met eventueel renovatie.

Asbest van een kaal dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die mijn dak asbestvrij kan maken tijdens de renovatie. Onder de dakpannen zitten asbestplaatjes van circa 3 mm dik. Die liggen op het gehele dak van circa 65 m2. Het dak wordt gerenoveerd en er komen nieuwe dakpannen en panlatten op. Bij de offerte mag rekening worden gehouden met dat de dakpannen eraf zijn gehaald en er een steiger om het huis aanwezig is, die is opgebouwd door het bedrijf dat de dakrenovatie uitvoert.

Renovatie dak huis en garage

Ik zou graag een 3-tal offertes ontvangen voor vervangen dakpannen (en isolatie indien noodzakelijk) en/of renovatie dakgoten en boeiboorden (voorkeur gaat uit naar afwerking met trespa wit). De huidige uitstekende balkjes van de dakgoten graag verwijden en vervangen door rechte strakke dakgoten. Het totale oppervlakte van de woning en losstaande garage is ca. 160 m2. Alvast vriendelijk dank voor de offertes.

Partners

Partners van Casius