Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen

Renovatie dak

Dak is nu voorzien van houten planken met regelwerk voor dakpannen. Graag wil ik het dak aan de buitenkant isoleren en voorzien van nieuwe dakpannen. Ik verwijder zelf de bestaande dakpannen van het dak en voer dit zelf af. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakrenovatie epdm

Dak renovatie en/of vernieuwen inclusief dakgoot (pannendak). Voorkeur voor een dak renovatie bedrijf welke tevens bekend is met epdm daken. Dit ivm een toekomstige vervanging van een bitumen plat dak gedeelte. Gaat om een halve Franse kap.

Plat dak / bitumen / renovatie

Wij willen nieuwe dakbedekking op ons garagedak. Dubbele garage samen met buren. Afmeting lxb 760x600 cm. Dubbele hemelwaterafvoer. In midden van het dak gedeeltelijk een verhoging. Op moment van uitvoering is het dak vrij van obstakels.

Renovatie plat dak

Het platte dak van onze garage is aan vervanging/renovatie toe. Het dak heeft een oppervlakte van 41 m2. Heeft aan de randen een betimmering waaraan shingles zijn gespijkerd voor de afwerking. Op het dak ligt een isolatielaag van 6 cm dik. Er ligt nu een laag grind op en de huidige dakleer/bitumen ligt er dus los op. Het object staat in Bunde, Duitsland. Vlak over de grens bij bad Nieuweschans.

Dak renoveren

Graag laat ik mijn dak renoveren. Werkzaamheden betreffen het opheffen van lekkages, inspectie, renovatie en isolatie van bestaand pannendak, type gebroken kap, met een totaal geschatte oppervlakte +/- 100 m2, bouwjaar 1930.

Asbest pannendak renovatie

We zijn recent verhuisd en willen graag ons dak isoleren in combinatie met wat andere aanpassingen. Het dakbeschot bestaat uit asbesthoudende platen. Het gaat dus grofweg over de volgende werkzaamheden: – Asbest verwijderen – Schoorsteen verwijderen – Nieuw geïsoleerd dakbeschot aanbrengen – Nieuwe dakramen – Isoleren/vervangen aanwezige dakkapel – Gedeelte van muren op bovenverdieping van binnenuit isoleren (vanwege ontbreken luchtspouw). Het dak is 200 m2.

Bitumen dak vervangen/renoveren

Mijn bitumen plat dak is aan renovatie/vervanging toe. Heb de afgelopen dagen lekkage gehad. Dit is voor nood gerepareerd. Ik denk dat er een nieuwe laag overgelegd kan worden. Is ongeveer 30 jaar oud. De afmetingen zijn ongeveer 500 X 300 cm.

Nok inspectie + evt. renovatie en controle zwarte aanslag op dakspanten.

Ik ben de bovenverdieping aan het renoveren. Graag wil ik, voordat ik ga isoleren, weten of mijn pannendak nog goed is of aan renovatie toe is. Met name de voegen tussen de nokpannen moeten geinspecteerd worden. Ook zie ik zwarte stippen op de draagbalken/dakspanten en wil graag weten wat dat is. Dus iemand die pannendaken kan inspecteren maar ook verstand heeft van dakspanten. Het dak is toegankelijk via 2 dakramen.

Renovatie/vervanging plat dak

Bitumen dak van ongeveer 45 vierkante meter renoveren/vervangen met EPDM.

Renovatie dak

Mijn dak heeft 2 dak kapellen en oude dakpannen met lekken. In de zomer wordt het ook heel warm boven. Ik zou graag al mijn dakpannen laten vervangen, de dak kappellen eruit halen en vervangen met degelijk velux ramen en ook heel mijn dak deftig isoleren. Ik heb een redelijk groot dak, ik vermoed rond de 160m²

Partners

Partners van Casius