Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renovatie asbest saneren dakkapellen en dakramen

Dakbedekking vervangen

Heb een dak van 20 jaar, renovatie nodig, rond 50 m2. Momenteel pvc, weet nog niet wat voor materiaal ik wil. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, andere (PVC, Resitrix, Rhepanol, ...)

Renovatie/reparatie pannendak met allerlei klein werk aan schoorstenen

Mijn huis (1971, aanbouw 1981, over volle breedte en lengte, uitgebouwd met zelfde pannen) heeft 3 lessenaarsdaken. Alle 3 goed beloopbaar en goed bereikbaar. Opbouw; dakelementen van 80 mm dik met Pur iso. Dun vliesje, panlatten en betonnen sneldekkers. 2 schoorstenen, 3 doorvoeren. 1e dak 60 m2 is al herdekt met nieuwe dampdoorlatende waterkerende laag. Deze hoeft enkel nagelopen en goed schoongemaakt worden. Geen lekkageproblematiek. Weinig werk aan (uurtje) 2e dak 60 m2 geen lekkages, wel veel mos. Moet goed nagekeken worden incl wat herstelwerk aan voegwerk schoorsteen (en impregneren) ook check ivm mogelijkheid zonnepanelen. Is een groot vlak op zzw dus ideaal hiervoor. 3e dak 60 m2 blijkt al jaren te lekken. Door vlies eronder lang gemaskeerd. Een rij pannen, 2 pannen onder de nok blijkt op dubbele panlatten te liggen. Daardoor een overlap in deze rij van hooguit een cm. (?!?!) Daardoor jaren lang meer of minder water onder de pannen. Meeste kwam wel in de goot vanwege vlies, behalve waar dat vliesje is beschadigd. Dus een paar rotte plekken in geïsoleerde elementen. En veel panlatten rot. (Daardoor ontdekt, pannen zakte weg) Ivm budget geen ruimte voor complete renovatie. Ik wil de pannen herdekken, vlies en oude latten weg, nieuwe tengels, miofol/tyvek eroverheen spannen, nieuwe panlatten, nu wel goed uitgelijnd en pannen terug (incl vervanging van 15/20 beschadigde exemplaren). Nokafwerking onder plank waar dakbedekking op zit deze loshalen, flexim weg (valt er onderuit) en vanonder die plank lood tot op de bovenste rij pannen. Diezelfde plank aan buitenzijde voorzien van gemoffeld Alu profiel (soort daktrim maar dan op maat gemaakt, is aanwezig, enkel erop schroeven. Een zijde kantpannen hergebruiken, andere zijde aansluiten op dak buren. Boeiboorden en windveer in goede staat, geen rot. Ja, zit zelf in t vak maar kan het fysiek niet zelf. Je hebt van mij geen last, kan wel meedenken en weet hoe het hoort.

Renovatie dak van recreatiewoning

Ik heb een chalet in Luttenberg op een park. Het dak bestaat uit rode metalen golfplaten. De verf gaat bladderen. Onder hoge druk schoon spuiten en opnieuw voorzien van rode laklaag. Chalet is 10 meter bij 3.75 meter. Herstel buiten seizoen i.v.m. andere gasten op het terrein. Adres even niet bij de hand.

Dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen

Wij betrekken eind februari onze nieuwe woning en willen een grote renovatie van het dak laten uitvoeren. Ik ben op zoek naar iemand die binnen ons budget kan werken. Dak renovatie van een langgevelboerderij. van 18m bij 10m. verwijderen asbest dakbeschoten (nog geen asbestrapport). aanbrengen nieuwe dakbedekking en isolatie. aanbrengen 3 dakkapellen en 3 dakramen. vervangen dakgoten en afvoer. vernieuwen schoorsteen en verwijderen schoorsteen. dakstuunbalken verhogen of aanpassen. neem gerust contact met me op voor een eventueel een afspraak. mvg Robert jan bos

Dak renovatie

Ik wil oude bestaande pannen van het dak verwijderen, en daarna wil ik zelfdragende isolatie met een van minimaal Rc 4,0 aanbrengen, en dan afdekken met pannenplaten. Het gaat om 156 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nokvorst renovatie met flexim dakmortel (12 meter)

Ivm eerdere lekkage wil ik de nokvorsten vervangen en uitvullen met flexim dakmortel betreft 12 mtr dak

Dakpannen vervangen en asbest isolatie verwijderen

Ik wil de huidige dakpannen verwijderen en daarna vervangen en asbestisolatie verwijderen. Er zijn 25 zonnepanelen aanwezig op het huidige dak dus deze moeten eraf en na renovatie weer op. Huis: vrijstaand, geschat oppervlak 200 m2.

Dak renovatie: isolatie en pannen vernieuwen

Op een ongeveer 100 m2 van bestaand dak op een boerderij uit 1890 dient de OVH dakpannen te worden vervangen en het dak ook meteen te worden geïsoleerd. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen.

Dak renovatie

Het dak is bedekt met kunstleien en ze zijn asbest dragend. De dakbeschot is in goede staat, dus alleen nieuwe dakbedekkingen nodig. Er moet 4 nieuwe velum ramen geplaatst worden. Ook de schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden en de lood slabbers is ook aan vernieuwen toe. De betimmering om de goten en dakranden zijn om sommige plekken rot. We willen liefst weer met (kunst) leien de dak bedekken. Ik heb nog geen asbest rapport, en ik weet niet precies hoe groot het dak is. ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.