Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak renovatie

Plat dak renovatie

Wij willen een plat dak renoveren, dat wilt zeggen: verwijderen huidige bitumen, het dak voorzien van nieuwe bitumen, loodrand etc.(ivm lekkage die wij hebben gehad. Het is tijdelijk gerepareerd, maar kregen het advies om het te renoveren). Oppervlakte is 95 m2. Er liggen zonnepanelen op, deze moeten tijdelijk worden verwijderd. Er zit een lichtkoepel (1m bij 1m ) in, deze moet waarschijnlijk worden verwijderd. Daarna moet hier een nieuwe rand gemaakt worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Dakterras aanleggen in Utrecht

Renovatie van dak en vervolgens plaatsen van dakterras. Grootte dakterras ongeveer 20m2. Er bevindt zich een valbeschermer op het dak, deze zal verwijderd moeten worden. Op het moment al een koepel aanwezig, deze moet vervangen worden en er moet een vaste trap geplaatst worden vanuit binnen naar het dakterras.

Dak renovatie

Vervangen dakbeschot: nieuw folie , tengels en panlatten nokvorsten opnieuw vastleggen. Dak is met een kielgoot waar ook slechte latten tegen aan zitten. Het zijn twee daken die verschillend zijn, die met een kielgoot samenkomen. Het gaat om de hoeken rond de kielgoten. Het gaat om het dak van een woning, het gaat ongeveer om een stuk van 15m2. Omdat dit geen standaard situatie is laat ik toch graag een vakman de situatie inschatten zodat wij hier een goede offerte van kunnen verwachten, wij willen er de volgende 15 jaar namelijk geen last meer van hebben.

Dakbedekking vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, met isolatie

Het gaat om een tussenwoning in Amsterdam West. Het dak bestaat uit twee delen die beide licht hellend zijn (9 graden). Het eerste deel van het dak ligt ter hoogte van de bovenzijde van de tweede verdieping (dit deel ligt op het zuiden), het tweede deel ligt ter hoogte van de bovenzijde van de 3e verdieping (gericht op het noorden). Beide dakdelen zijn nu bedekt met bitumen. De dakbedekking is omstreeks 22 jaar oud. Behoudens een beginnende luchtbel onder het bitumen op het laagst gelegen dakdeel is het dak - gegeven de leeftijd - naar mijn inschatting in goede conditie. Het totale oppervlak bedraagt omstreeks 55 m2. Ik ontvang graag een offerte voor 3 scenario's: 1) renovatie door uitsluitend een nieuwe laag bitumen, 2) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen nieuwe laag bitumen, 3) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen EPDM.

Dakpannen renovatie

Ik wil graag nieuwe dakpannen, dak latten en isolatie. Mijn dak is ongeveer 45 m2. Huidige dakpannen graag afvoeren .

Dak renovatie

Ik heb een woonboerderij van ruim 100 jaar oud (geen asbest dus) met sporen kap. isolatie zeer slecht en tochtig, dus wil liefst pannen er af, panlatten etc deel vd sporen vervangen of bv CLS er langs en isolatieplaten erover. maar, dit is mijn idee, ik hoor graag (met offerte) wat de mogelijkheden zijn. Eer is 1 dakkapel aanwezig en de dakramen denk ik te vernieuwen (20 jr oude dakramen zet je niet terug denk ik...) het totale dak is zo'n dikke 300 M2. Het is op Terschelling en we hebben 2 appartementen om te overnachten.

Van een plat dak een hellend dak maken

Het huidige dak bestaat uit een bitumen dak, deze mag gewoon blijven liggen. verder zit de afwatering in het dak verwerkt. En het gaat over een chalet waar ongeveer 20 jaar het dak opligt, van 10 bij 8 meter. Met in het midden een punt op het dak en rondom ongeveer 1 meter plat dak. Ook zouden we de boeiborden meewillen laten nemen in deze renovatie. En een dubbelwandige kachelpijp in het midden. Dak met isolatie staal of aluminium. Mogelijk dat er een puntdak van gemaakt kan worden? het plan is dus om een nieuw pannendak in helling te realiseren. Het zou fijn zijn als een vakman de situatie een keer komt inschatten, aangeeft wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk ook een offerte opstelt.

Zolder renovatie en dak isolatie

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen van een tussenmuur op zolder, 2 veluxramen (zo groot mogelijk), aftimmeren, de rest van de schuine daken isoleren ( twee keer 5,60 x 5 meter) en afwerken met gipsplaten (stucklaar maken) + eventueel stucen.

4 Schoorstenen verwijderen en vervangen door dakpannen

Graag zou ik 4 schoorstenen van het dak willen laten halen. Hier moeten dakpannen voor in de plaats komen en 2 keer een afvoer per schoorsteen. Schoorsteen zijn ongeveer 1 bij 1 meter en 11 lagen hoog. Geen asbest aanwezig. Zie foto van 1 van de schoorstenen in de bijlage. Offerte voor renovatie ook welkom.

Dak renovatie

Wij hebben een zadeldak van +/- 105 m2. Is aan de binnenkant gedeeltelijk geïsoleerd. Is niet winddicht op verschillende plekken. Wij willen graag het dak winddicht gemaakt aan de buitenkant, 1 kilgoot van 6 meter vervangen en de schoorsteen weer netjes gevoegd en loodlappen vernieuwen.

Partners

Partners van Casius