Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak plaatsen

Plat dak aan de buitenkant isoleren

Plat dak van een bungalow, ongeveer 120 m2. Huidige bitumenlaag ongeveer 5 jaar geleden geplakt. We willen ook zonnepanelen plaatsen.

Het renoveren van een groot zadeldak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een zadeldak met een oppervlakte van 160 m2 en een hellingshoek van ongeveer 45 graden. Het gaat om het verwijderen van de bestaande pannen, nieuw dakfolie plaatsen en vervolgens keramische glanzende dakpannen plaatsen op het dak.

Dakterras aanleggen in Utrecht

Renovatie van dak en vervolgens plaatsen van dakterras. Grootte dakterras ongeveer 20m2. Er bevindt zich een valbeschermer op het dak, deze zal verwijderd moeten worden. Op het moment al een koepel aanwezig, deze moet vervangen worden en er moet een vaste trap geplaatst worden vanuit binnen naar het dakterras.

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in geïsoleerde dakpanplaten (antraciet) plus montage. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2. Gaat om een punt dak (hoek) met dakpannen erop. Deze moeten weggehaald worden, dit doen wij zelf in overleg met de vakman, zodat u kunt beginnen. Het afvoeren van de dakpannen ligt aan kosten.

Bird blocker (of soortgelijks) plaatsen op het dak en al aanwezige nesten verwijderen

Er is ons verteld dat er vogels bezig zijn een nest onder onze zonnepanelen te maken. Hier willen we graag wat aan doen. Op internet zijn meerdere systemen te vinden: Wij hebben 15 zonnepanelen verdeelt over de twee helften van ons dak (Zie meegestuurde foto's). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor levering en plaatsing van een oplossing. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Ik heb recent een huis gekocht, hier is een stuk aangebouwd dit zorgt er helaas voor dat het wat donker is. Ik wil hiervoor een lichtstraat plaatsen van ongeveer 150 x 100 cm. We hebben een plat dak van vermoedelijk beton. Ik denk niet dat het echt geïsoleerd is. Ik ontvang graag offerte met montage. Ik zoek iemand die dit begin mei kan doen, maar als het iets later wordt dan begrijp ik dat ook. Alvast bedankt.

Isoleren dak en plaatsen nieuwe dakpannen

Graag laten wij ons hellend dak isoleren. Dit huis is van 1972. Wij hebben dit gekocht van de woningstichting. De woningstichting heeft de huizen laten verduurzamen onder andere door dakisolatie van buitenaf. Hierdoor is een hoogte verschil ontstaan van 15 cm, wij willen dit gelijk hebben. Er moeten daarna nieuwe dakpannen op gelegd worden. het dak is 5.20 m breed bij 15 pannen lang. We zien uw offerte te gemoed. Het moet hetzelfde materiaal zijn als van de buren.

bird blocker plaatsen op het dak en lood van schoorsteen vervangen

We hebben sinds vorig jaar 18 zonnepanelen op een schuin dak. Er zitten kauwen op het dak en kruipen onder de zonnepanelen. Gaarne birdblocker plaatsen over de gehele lengte en breedte. Daarnaast willen wij het loodwerk van de schoorsteen laten vervangen.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Vogelschroot aanleggen en dak inspecteren

Ik zoek een dakdekker voor het plaatsen van twee vogelschroten op mijn dak. Het gaat om 2x 9 strekkende meter. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Partners

Partners van Casius