Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak met pannen en isolatie renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak met pannen en isolatie renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak met pannen en isolatie renoveren

Nieuw hellend dak

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ons oude dak moet beter geïsoleerd worden. Dat willen we graag van buiten doen met een minimale rc waarde van 6. Het dak is 95 m2 en er zit een dakkapel in. Wij kunnen zelf de pannen eraf halen, maar wij zien graag dat ze teruggeplaatst worden door de dakdekker.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken hallo, ik wil op de keuken achter het huis van jaren 30 woning een dak dat lijkt op franse kap. Het is de bedoeling dat het dak meteen een kleine helling heeft met pannen ertegen. Daarna een knik. Daarna op bovenzijde zonneboilers geintegreerd in het geheel op zodanige wijze zodat er minimale kans op lekkage is. Op het schuine stuk aan bovenzijde twee dakramen. Aan achterzijde versprongen naar binnen glaswand over hele breedte. Aan de binnenzijde alle balken zichtbaar, als sarkingdak uitgevoerd. De ruimte wordt een badkamer.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het dak is een vrij steil puntdak met een totale oppervlakte van ongeveer 260m2. Bouwjaar huis is 1918 met een houten kapconstructie in goede staat. De dakpannen zijn grotendeels her te gebruiken, maar sommige kapotte pannen moeten vervangen en alle pannen moeten gereinigd. Omdat de houten kapconstructie mooi is van binnen, gaat de voorkeur uit naar isolatie aan de buitenzijde.

Dakpannen vervangen

De dakpannen op onze tussenwoning dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het dak geïsoleerd moeten worden en nieuwe pannen gelegd. Ook de zinken dakgoten wil ik graag laten vervangen door of zink of kunststof. Het dak is ongeveer 70 m2 groot.

Pannendak van schuur opnieuw leggen

Van een bestaande schuur, 100 jaar oud, moeten de bestaande dakpannen opnieuw gelegd worden en deels vervangen, dak- en nokpannen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 per dakdeel. Graag laten wij de vakman de pannen goed beoordelen en aangeven wat de kosten en de mogelijkheden hiervan zijn. De schuur is goed bereikbaar.

Pannendak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een twee-onder-een-kapwoning met een hellend dak van 9 bij 9 meter. Isoleren van buitenaf met bestaande pannen dakbeschot bestaat uit kraaldelen bouwjaar 1925.

Nieuw hellend pannendak aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 130 m2. Door storm zijn veel pannen kapot. Onder de pannen zit asbest dakbeschot. We zitten er aan te denken om asbest te verwijderen, dak te isoleren en nieuwe pannen erop.

Dak vervangen

Nieuw dak pannen hergebruiken

Dakpannen en dakbeschot vervangen

Ons dak is ongeveer 300 m2. Een gedeelte van het dak heeft een dakbeschot van ethernitplaten. Dit is ongeveer 250 m2. De andere 50 m2 is kippengaas en folie. Wij willen graag normale oranje dakpannen, geen sneldekker of geglazuurde pan. Graag een offerte voor het verwijderen van de pannen en het dakbeschot, alsmede het aanbrengen van nieuwe platen en folie, panlatten en pannen. De vrijstaande woning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Ongeveer 80 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Complete dak vernieuwing of renovatie plus isolatie. Betreft een oud huis (voor 1907). 1 kant heeft zelfs nog een honinggraad constructie. Sarkindak.