Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak lekkage repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak lekkage repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak lekkage repareren

Daklekkage repareren

Uitbouw keuken heeft een platdak en hier zat de afvoer verstopt. Waardoor er een grote plas lag op het dak. Dit heeft een lekkage gevormd naar binnen toe. Graag zou ik dit willen controleren om te kijken of het geen zwakke plek heeft gevormd en het herstellen.

Dak lekkage repareren. En schoorsteen verwijderen.

Dak lekkage repareren. Hoort ook vernieuwen van isolatie bij. Schoorsteen verwijderen en dichtmaken van deze plek, met isolatie. Eventueel dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen( hangt af wat de offerte zegt)

Dak lekkage oplossen

Daklekkage voor en achter.. ongv meter of 6, 3 voor 3 achter.. evt. Stuk regenpijp

Dakbedekking vervangen op een schuurtje

Wij hebben bij onze tussenwoning een schuurtje van 550 x 200 cm met bitumen dakbedekking. Er is momenteel lekkage via het dak en we laten daarom de dakbedekking graag vervangen. Er ligt geen grindballast op. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Nieuwe dakpannen of bestaande pannen opnieuw leggen

Wij hebben nu al sinds wij in dit huis wonen veel gedoe. Met het dak. De schoorsteen is er al afgehaald omdat men dacht aan dat de lekkage daar vandaan kwam, de nokvorsten zijn al opnieuw vastgelegd en nu hebben we na een jaar weer last van natte plekken. Men denkt aan slagregen. Wij xouden graag een offerte willen ontvangen voor nieuwe dakpannen of het opnieuw leggen van de huidige pannen inclusief het leggen van een folie.

Daklekkage repareren

In de goot een lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een dak van 8 meter breed.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.

Partners

Partners van Casius