Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren vanaf de buitenkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren vanaf de buitenkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren vanaf de buitenkant

Platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM

Bestaande dakisolatie met bitumenlaag laten zitten. En daarbovenop een extra isolatielaag van 60 mm PIR platen afgewerkt met bitumen of EDPM. Het dak is 250 m2.

Dak van buitenaf isoleren en pannen terug leggen

Vrijstaand Huis uit 1912. Vermoedelijk nieuw dak geplaatst in 1968. Dak was van binnen uit geïsoleerd met glaswol. Wil nu vanuit de buitenkant isoleren. Huis is maar twee verdiepingen hoog. Wil de oude pannen weer hergebruiken. Wil door jullie ook de schoorsteen laten verwijderen en eventueel een dakraam laten plaatsen. Er zitten gaten in het dak waar 'iets'in gezeten heeft. Deze zijn niet op de juiste manier gedicht. Dit zou ook opgelost moeten worden. Zoals ik nu kan zien, lekt het dak niet. Sommige planken zijn wel aangetast door vocht. Dit kan ook door de slechte isolatietoepassing gebeurd zijn van binnen uit. Het dak is 11 x 7 x 2 meter.

Dak isoleren

Heb een plat dak van ongeveer 17 m2. Wil graag PIR isolatie met aluminium folie van 10 cm en een waterafvoer aanbrengen.

Plat dak isoleren

Wij hebben een plat dak van ongeveer 60 m2, het isolatie materiaal wat er nu opligt, ligt er al 30 jaar op ongeveer. Wat wij willen is nieuw isolatie (4RD waarde of meer erop en dakleer erop dat ons beschermt in de zomer dat het binnen ook niet extreem warm wordt. (wat nu wel het geval is) en ons beschermt in de winter.

Dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen

Wij willen ons pannendak renoveren. Wij zijn nog niet uit of dit betekent het geheel te laten vervangen of het gewoon te laten isoleren. Wij willen waarschijnlijk ook twee dakramen, nieuwe dakpannen en zonnepanelen. Ik wil het liefst zoveel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen, maar dat is ook nog even afhankelijk van de prijs. Ik weet nog niet hoe groot de dakramen moeten zijn en wat de maten zouden moeten worden, dat wil ik graag nog even met u bespreken. Het dak is 42 m2.

Dak isoleren en nieuwe zwarte pannen

Ik ben op zoek naar iemand die de oude dakpannen kan verwijderen en af kan voeren, en daarna isolatie en nieuwe zwarte dakpannen kan plaatsen. Het gaat om 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Het gaat om een bestaand pannendak zonder isolatie met 2 kleine dakkapellen. Ik wil het graag laten isoleren vanaf de buitenkant. Het is in totaal 100 m2.

Dak leggen en isoleren

Wij overwegen een woning met een schuur uit 1890 te kopen. Zowel het dak van het woonhuis als schuur moeten worden vervangen. (Rijksweg 87 Laag Keppel) Wij denken aan bijvoorbeeld unidekplaten. Dak oppervlakte van de schuur is ongeveer 68 m2 puntdak. Woonhuis voorhuis ongeveer 80 m2 en achterhuis ongeveer 72 m2. Bij voorkeur oude pannen weer hergebruiken zo nodig oude vervangen. Wij hebben een prijs indicatie nodig om het kosten plaatje compleet te krijgen. Ik zal zelf vooraf alle dakpannen verwijderen. Graag hoor ik van u.

Dakbeschot vervangen en isolatie aanbrengen

Ik betrek in oktober een woning Zwolle waarvan het dakbeschot oud is en moet worden vervangen. Ik wil graag gelijk het dak laten isoleren. In het dak zit een (vier-pans) dakraam die ook vervangen moet worden. De pannen zelf zijn gewoon nog goed. Geschatte aantal vierkante meters: 35. De woning is vijf meter breed en het gaat om een hellend dak.

Dak van buitenaf isoleren

Isolatie buiten, volgens meest recente isolatiewaarde, ongedierte werend tbv mansardedak waarbij de pannen teruggeplaatst worden. Deze zijn nog vrij nieuw (circa 2011). Daarnaast vervanging boeiboorden en dakgoten door robuust keralit systeem.

Partners

Partners van Casius