Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.

Dak isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Huidige platte dak van bijkeuken, garage (en carport) heeft een bitumen dakbedekking. Graag isoleren met isolatieplaten van 3 cm dikte en afdekken met nieuwe bitumen. Het gaat om ongeveer 50 m2 dakoppervlakte maar dit is inclusief de carport.

plat dak vanaf buiten isoleren met XPS

Bestaand plat dak vanaf buiten isoleren met XPS. Dakbedekking is nog goed, er ligt nu alleen grind op het dakje cq 1 meter bij 3 meter.

Dak isoleren en nieuwe pannen en goten plaatsen

Wij willen ons dak ongeveer 70m2 van buiten af laten isoleren en pannen vervangen voor keramische nieuwe bijvoorkeur kunstofgoten en windveer. Staat nu een dakkapel van 3.5mtr

Dak isoleren en dakpannen plaatsen

Wil graag mijn dak isoleren en dakpannen laten plaatsen. Daarna wil ik ook nieuwe kunststof dakgoten, lengte van mijn huis is 7,5 m en lengte 13 m. Oppervlakte van het dak zal ongeveer 32 m2 zijn.

Dak isoleren

Ik wil het dak laten isoleren langs buiten. Svp offerte met en zonder vervanging dakpannen. Betreft puntdak aan einde van rij met ‘knik’ bij aansluiting op dak buren. Zie google street view, ik kan ook foto’s sturen. Oppervlakte niet bekend. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Dak isoleren

Het is een standaard pannendak. Bouwjaar huis 1973. Ik wil het dak vanaf de buitenkant isoleren. Het gaat om 50 a 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dakbedekking vervangen en isoleren van het dak

We hebben nu bitumen singles op ons dak. Het huis heeft 2 grote dakkapellen. De dakbedekking moet vervangen worden en we willen het dak meteen laten isoleren. Het huis is ongeveer 6 x 13, wat betreft de helling weet ik het niet precies. Op dit moment zit er geen isolatie op het dak. Wij zijn opzoek naar een partij die een draagkrachtberekening kan uitvoeren zodat wij kunnen zien welke isolatie en dakbedekking hier kan worden gerealiseerd. natuurlijk willen wij dit ook laten uitvoeren

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakrenovatie laten uitvoeren. Het huidige platte dak bestaat uit een bijkeuken (van buiten geïsoleerd), schuur en werkruimte. De schuur is niet geïsoleerd en de werkruimte is alleen van binnen geïsoleerd tegen het platte dak aan. Voorkeur gaat uit om de werkruimte van ongeveer 3x8 meter van buiten te isoleren en de isolatie van binnen te verwijderen. En de totale dakbedekking te vervangen. Deze is ongeveer 20 jaar oud. Het dakoppervlak is totaal ongeveer 38 m2. Daarnaast moet het nieuwe dak geschikt zijn om in de toekomst zonnepanelen te kunnen dragen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door een vakman.

Partners

Partners van Casius