Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

In Nijkerk vrijstaand huis. Dak voorzien van hoge isolatiewaarde en pannen vervangen. Indicatie 100 m2 dak.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Het gaat om een gebouw uit 1972. Ik wil het dak van buitenaf isoleren. Het is een hellend dak van tussen de 30 en 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons hellende dak van buitenaf isoleren. Het dak is 5 meter breed en in circa 45 gaden over 1ste en 2e verdieping. Basis is 8 meter lang (circa 60 m2) , aan voor- en achterzijde op 1e verdieping een dakkapel. Moet met bestaande pannen, extra pannen beschikbaar. Kan eventueel ook nog een 2 meter brede dakkapel geplaatst worden op 2e verdieping (vergunning binnen). Een steiger plaatsen is mogelijk aan de voorkant. Aan de achterkant hebben we een uitbouw. Er is nu geen isolatie aanwezig. De pannen willen we hergebruiken. Het isolatie soort mag niet te dik zijn, we willen het dak niet teveel omhoog hebben. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dak isoleren

Vrijstaande woning, bouwjaar 1928. Pannendak. We willen graag dakisolatie realiseren met een isolatiewaarde van RC 6, langs buiten aanbrengen. En zonodig ook de dakpannen laten vervangen (die zijn van het bouwjaar).

Dak isoleren

Naast isolatie, dient ook dampscherm geplaatst te worden. Betreft bijna 100 m2 waarbij voorkeur uitgaat naar 180 mm Rd 4,5 K/W m2 isolatiemateriaal.

Dak isoleren

Heb een paar jaar geleden een uitbouw laten maken aan de woning hierin is het 2,5 graden kouder dan de rest van de woonkamer. Ik wil daarom het dak van buitenaf laten isoleren. Het is een bitumen dak van 15 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Dak isoleren

Het dak waar het om gaat is een licht schuin (ca. 4%) oplopend puntdak van ca 5 m bij 8 m (2 x 4 m). Er ligt nu een bitumen daklaag op. We willen dit graag aan de buitenkant laten isoleren. Of de buren meedoen (het betreft een 2 onder 1 kap woning) weten we nog niet. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten.

Dak isoleren

Zolder met 2 bijzolders, grote dakkapel, totaal circa 60 m2, van binnenuit isoleren. Minimale isolatiewaarde rc5, Met dunne isolatieplaten, zoals bijvoorbeeld Optim R van Kingspan.

Plat dak isoleren

Ik wil een plat dak van 12 m2 (van binnen of van buiten) laten isoleren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het platte dak is 26 jaar oud, goed onderhouden.