Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren en dakpannen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren en dakpannen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren en dakpannen vervangen

Dak isoleren

Heb een plat dak van ongeveer 17 m2. Wil graag PIR isolatie met aluminium folie van 10 cm en een water afvoer aanbrengen.

Dak isoleren en nieuwe zwarte pannen

Ik ben op zoek naar iemand die de oude dakpannen kan verwijderen en af kan voeren, en daarna isolatie en nieuwe zwarte dakpannen kan plaatsen. Het gaat om 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Het gaat om een bestaand pannendak zonder isolatie met 2 kleine dakkapellen. Ik wil het graag laten isoleren vanaf de buitenkant. Het is in totaal 100 m2.

Dak leggen en isoleren

Wij overwegen een woning met een schuur uit 1890 te kopen. Zowel het dak van het woonhuis als schuur moeten worden vervangen. (Rijksweg 87 Laag Keppel) Wij denken aan bijvoorbeeld unidekplaten. Dak oppervlakte van de schuur is ongeveer 68 m2 puntdak. Woonhuis voorhuis ongeveer 80 m2 en achterhuis ongeveer 72 m2. Bij voorkeur oude pannen weer hergebruiken zo nodig oude vervangen. Wij hebben een prijs indicatie nodig om het kosten plaatje compleet te krijgen. Ik zal zelf vooraf alle dakpannen verwijderen. Graag hoor ik van u.

Dakbeschot vervangen en isolatie aanbrengen

Ik betrek in oktober een woning Zwolle waarvan het dakbeschot oud is en moet worden vervangen. Ik wil graag gelijk het dak laten isoleren. In het dak zit een (vier-pans) dakraam die ook vervangen moet worden. De pannen zelf zijn gewoon nog goed. Geschatte aantal vierkante meters: 35. De woning is vijf meter breed en het gaat om een hellend dak.

Dak van buitenaf isoleren

Isolatie buiten, volgens meest recente isolatiewaarde, ongedierte werend tbv mansardedak waarbij de pannen teruggeplaatst worden. Deze zijn nog vrij nieuw (circa 2011). Daarnaast vervanging boeiboorden en dakgoten door robuust keralit systeem.

Een schuurdak isoleren of vervangen

Het betreft de schuur in de tuin. We hebben onlangs de wanden daarvan geïsoleerd en maken ons zorgen om de conditie van de houten (dak)constructie richting de toekomst. Wij zijn tevens van plan om onze CV-ketel en wasmachine daar naar toe te verplaatsen en zouden graag advies van een vakman willen hebben over de te ondernemen acties. Het betreft een schuur van ongeveer 300 bij 600 cm met een hoogte van 270 cm. Het platte dak is volgens mij van hout en bedekt met bitumen, maar dat is een schatting.

Isoleren en afwerken met EPDM van plat dak

Isoleren en afwerken met EPDM van het platte dak van de bijkeuken. Het gaat om circa 12 a 13 m2 aan oppervlakte.

Dakleer vervangen en het dak isoleren

Plat dak van jaren dertig woning (1934) boven keuken. Draag constructie draagt gips plafond aan binnenzijde en houten planken met bitumen aan bovenzijde. Ik de huidige bitumen verwijderen, het dak isoleren en het daarna opnieuw laten bedekken. Het is ongeveer 16 m2.

Mastiek Dak renoveren en isoleren

Op dit moment hebben we een mastieken dak dat aan vervanging toe is van circa 130 m2. Graag zouden wij aan de buitenkant isoleren indien dit mag ivm beschermd stadsgezicht. Graag ontvangen wij verschillende opties (pannen, bitumen, shingles). Let op: Het is beschermd stadsgezicht dus in principe mag de goothoogte en bouwhoogte niet veranderen. Ook zouden wij eventueel zonnepanelen willen laten plaatsen ook weer indien dit mag/kan vlgs. beschermd stadsgezicht. Ik ga hier momenteel bij de gemeente zelf achteraan.

Partners

Partners van Casius