Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren en bedekken met dakpannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren en bedekken met dakpannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren en bedekken met dakpannen

Asbest dakbeschot verwijderen, nieuwe dakpannen, isoleren, nieuwe dakkapellen en schoorsteen verwijd

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.

Dak isolatie

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak van buitenaf te isoleren (90 m2). Het dak lijkt nog steeds in orde te zijn, dus voor een isolatie buitenaf zou het nodig zijn om de huidige dakpannen los te maken en daarna terug te plaatsen.

Dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen

Ik wil de dakpannen/nokvorsten laten vervangen en nieuwe panlatten en isolatie van buitenaf laten aanbrengen. circa 46m2. Keramische pannen hellingsgraad van het dak is 34 graden. Omdat de rest van de woning al qua isolatiewaarde wordt aangepakt hoeft het dak geen superhoge isolatiewaarde te creëren. Tevens huidige bitumen laag van plat dak (circa12m2) laten vervangen (EPDM of PVC) Zie foto(linkerkant is van de buurman en achterkant heb ik niet= is van de andere buurman)

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil graag mijn platte dak isoleren van buitenaf op een bestaand bitumen dak van ongeveer 35 vierkante meter. Ik den zelf aan Pir isolatieplaten, maar ik ontvang daar graag advies over, net als het soort dakbedekking. Ik ben bezig met de gemeente of een vergunning nodig zal zijn. Het dak begint op een hoogte van ongeveer 5-6 meter en is bereikbaar via een dakterras. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Isoleren van de woning om aanspraak te doen op de subsidie

Het is de bedoeling dat er een inspectie komt om de isolatiewaarde van het dak en de woning vast te stellen. Het dak is ongeveer 100 m2. Daarnaast is het de bedoeling HR++ glazen voor 10 ramen vervangen Ik wil aanspraak doen op de subsidie.

Plat dak isoleren

Plat dak met twee lichtkoepels, dubbel glas, wil ik laten isoleren en/of een groendak op realiseren. Dak afmetingen is ongeveer 5 x 5 meter. Het dak is makkelijk bereikbaar. Het dak wil ik van buitenaf laten isoleren. Er ligt nu bitumen op en ik zou mogelijk EPDM willen hebben. Het dak staat in verbinding met de buurman, er zit wel een richel tussen, we hebben beide onze eigen afwatering. Als het goed is, is er nu geen isolatie aanwezig. We denken aan PUR isolatie met dubbelzijdige aluminium platen. We willen het volgens de richtlijnen voor de subsidie aanvraag. Daarnaast heb ik een klein met pannen bedekt dakje, waaronder misschien ook met PIR platen geïsoleerd kan worden. Het gaat over het huis van mijn gehandicapte zoon, vandaar dat ik wettelijk aanspreekpunt ben.

Hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om ons hellende dak van buitenaf te laten isoleren en de dakpannen te vervangen. In 1997 is het dak aan de binnenzijde geïsoleerd, maar niet het volledige dak. De onderkant van het dak is de bovenkant van de eerste verdieping en dar zit daar geen isolatie. De dakpannen willen we laten afvoeren (deze zijn 90 jaar oud). Graag advies over het soort isolatie materiaal. De grondoppervlak is ongeveer 70 m2 en het dak heeft een helling van 35-45 graden. Het gaat om een hoekwoning.

Isoleren dak en dakkapellen

Huis dateert uit jaren 20/30 vorige eeuw. Benedenverdieping is door vorige eigenaar uitgebouwd en geïsoleerd. Dak is voorzien van “nieuwe” oude pannen, alleen niet geïsoleerd. Het zou fijn zijn als de bestaande dakpannen hergebruikt kunnen worden. Het is boven koud en het tocht. Ik verwacht veel hitte in de zomer. Er staan 2 grote dakkapellen. Ik denk dat ze niet zijn geïsoleerd. Dak is niet mooi vlak. Ik zou graag dakkapellen opgeknapt zien. Ze vallen erg op. Ik zou het dak graag opgeknapt en geïsoleerd zien. Een creatieve en strakke oplossing zou ik zeer op prijs stellen. De nok van het dak is hoog, ik denk dat deze 2,5/ 3 m van de vloer is. De woonkamer, die onder de zolder zit, is ongeveer 5 bij 7 m. Vanuit binnen kan er niet worden geïsoleerd, de wanden zijn helemaal afgetimmerd, dus het moet via de buitenkant. De dakpannen liggen wat scheef, ik zou het fijn vinden als deze ook direct worden strakgetrokken. Graag advies over het best te gebruiken isolatie materiaal. De dakkapellen zijn even hoog, ongeveer 2.20 m. 1 dakkapel is 6 m breed, de andere is ongeveer 4 m. Deze zou ik ook graag vanbuiten willen isoleren. Een dakdekker vertelde mij dat het dak van de grote dakkapel geïsoleerd is, maar ik weet niet waaraan hij dit kan zien. Het gaat mij niet om de goedkoopste offerte, maar om de kwaliteit die geleverd wordt en ook de betrouwbaarheid.

Isoleren en leggen van nieuwe dakpannen of leistenen

Graag een prijsopgave per m2 voor het aan de buitenzijde isoleren en leggen van nieuwe dakpannen of leistenen op het dak van een oude woning. De kunststof leisteen hebben een voorkeur, en een keramische dakpan. De oude dakpannen verwijderen zou ik eventueel zelf kunnen uitvoeren. Uitvoering zomer 2020 Het is een dak van 8 x 2.5 x 2.5. Het is mij op dit moment onduidelijk wat de hellingshoek is, misschien 20 graden.

Het van buitenaf isoleren van een schuin dak

Woning is gelijkvloers en bestaat uit twee vergelijkbare delen, elk heeft een schuin dak (30 graden) met dakpannen en verder minimale isolatie. Zolder is niet begaanbaar. De woning heeft twee delen van ongeveer 60m2. Het is de bedoeling dat 1 van deze delen van 60m2 wordt geïsoleerd, het probleem is dat er op dit moment zonnepanelen op zitten. Deze zullen dus eerst door u, of een ander bedrijf moeten worden weggehaald. Graag nodig ik u uit om de situatie in kaart te brengen.

Partners

Partners van Casius