Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren

Dak isoleren en bedekking vervangen

Bestaande situatie, geen isolatie, bitumen deklaag, geen grind. Wil graag de dakbedekking vervangen inclusief isolatie aan de buitenkant. Circa 20 m2.

Advies en isolatie van dak uit 1996

Oud deel van het huis (90 m2) heeft nog een oud hellend dak (1996). Dit wil ik extra laten isoleren en opnieuw laten bekleden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.

Dak van een tuinhuis isoleren tegen de vocht

Wij willen het dak van ons tuinhuis isoleren. Het gaat om een Douglas tuinhuis met EPDM dakbedekking die veel te vochtig is binnen en dit wil ik verhelpen door bovenop het dak isolatie aan te laten brengen. Het gaat om circa 18 m2. Waarschijnlijk is er pir isolatie nodig of xps isolatieplaten. De nieuwe dakbedekking is afhankelijk van het soort isolatie. Er is makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Hellend dak isoleren

Vrijstaand huis, bestaand licht hellend (20º) pannendak met isolatie van slechts 20 mm dikke piepschuim platen tegen het houten dakbeschot, aangebracht tussen de houten draagbalken op draaglatjes. Draagbalken zijn ongeveer 170 à 180 mm hoog, dus voldoende ruimte om minimaal een 150 mm dikke isolatielaag aan te brengen. Het streven is een Rd waarde van minimaal 5. De bedoeling is na renovatie zonnepanelen op het grote, op het zuiden gerichte dak aan te brengen. Dat heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2, het op het Noorden gericht dak heeft een oppervlakte van ongeveer 98 m2.

Plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken

Het bitumen dak is verouderd, 28 jaar oud. We hebben nu een lekkage en willen graag het hele dak laten vervangen. Het pand is uit de jaren 90 en heeft waarschijnlijk niet- tot geen isolatie. Als de prijs goed is wil de buurman ook mee doen. Dan gaat het in totaal over 750 m2, anders alleen ons deel van 500 m2. Ons deel moet ook geïsoleerd worden. Ik denk dat van buitenaf dit het eenvoudigst is. Wat voor soort isolatie er nodig is laat ik me graag over adviseren. De temperatuur moet het liefst zo gelijk mogelijk blijven. Ik denk dat EPDM een betere keus is voor het project? De buurman weet niet of hij isolatie wil hebben, het dak lekt (nog) niet. Hij overweegt de mogelijkheden nog. Het pand is ongeveer 7,5 meter hoog, een steiger of hoogwerker plaatsen is zeker mogelijk. Voor het pand is ook een parkeerplaats aanwezig. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte.

Serre dak vervangen/ isoleren

We hebben een serre aan onze woonkamer zitten (geplaatst half jaren 90). Er ligt een kunststof dak op en heeft een glazen wand met deur en schuifpui van dubbel glas. We hebben dit huis onlangs gekocht, maar de serre is koud. Bovendien hebben we wat lekkage bij de aansluiting van het huis. Graag zouden we een beter geïsoleerd dak willen met eventueel zonwering. Het dak is 5 x 3 meter. Graag advies over de beste opties

Dak van buitenaf isoleren en tot aan het dakbeschot geheel vervangen

Wij hebben een verouderd dak van een 2 onder 1 kap woning, de buren hebben reeds via de buitenkant geïsoleerd. Wij willen het ook aan de buitenkant isoleren. We denken aan pir platen, liever geen deken isolatie. Het lood tussen de daken zal dus aangepast moeten worden, indien lood überhaupt nog nodig is. Aan beide kanten is een dakkapel geplaatst. Hierbij moeten de HPL platen en het lood moeten worden aangepast. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Het is een woning uit 1958 en de oppervlakte van het dak is circa 60 m2. Alles moet worden vervangen tot aan de dakconstructie zelf. Er is goed bij te komen, aan de achterkant is een aanbouw met lichtstraat, maar dat zou geen probleem moeten vormen. De voorkant is goed bereikbaar. Het dak begint op ongeveer 6 meter hoogte. Bij offerte graag apart vermelden: - prijs huidige dak leeg halen - prijs nieuwe dakpannen - prijs voor het afvoeren van oud materiaal (mogelijk dat wij dit zelf doen) Klus heeft geen haast, onze richtdatum is: gereed in september 2020

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.

Dak van dakopbouw isoleren

Ik wil het platte dak van een dakopbouw laten isoleren, dak en zijwanden. Evt ook het zolder dak, wat hellend is. Alles moet aan de binnenkant geïsoleerd worden. Totaal 15 m2.

Partners

Partners van Casius