Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren en dakpannen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren en dakpannen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren en dakpannen vervangen

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graaf offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Isoleren hellend dak

Bouwjaar vrijstaande woning 1955, inhoud 350 m2. Dakpannen/beschot nooit vervangen vermoed ik. Zeer lage vliering, volgens mij niet veilig beloopbaar. Graag vrijblijvend advies/offerte over beste manier om het dak te isoleren. Is dakbeschot nog oké? Dakpanplaten een optie? Het is een hellend dak.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren en dakpannen vervangen. Gaat om 80 m2 .

Dak isoleren en asbest verwijderen

Het huis is gebouwd in 1930. Het is een hellend dak, tussenwoning, oppervlakte dak 35 m2 achter en 20 m2 voor. Dakpannen lijken nog goed. Ook vervanging van 3 velux ramen nodig en vervangen van de piepschuim-isolatie door betere isolatie.

Dak van bungalow van buitenaf isoleren en mogelijk dakpannen vervangen

Ik wil het dak van buitenaf laten isoleren. Het gaat om een twee onder een kap bungalow woning. Het gaat om een hellend dak. Ik schat dat het huis 8,5 x 14 meter is het het dak 3 meter hoog. Wat het oppervlakte van het dak is durf ik echt niet te zeggen. Volgens de bouwtekening is er wel isolatie aanwezig, maar wij merken er niet veel van. Het huis stamt uit 1972. Waarschijnlijk dat de dakpannen vervangen moeten worden. Oude afvoeren graag. Steiger plaatsen is eenvoudig. Ik heb nu 4 zonnepanelen van 12 jaar oud. Ik overweeg om deze te vervangen. Het zouden dan 8-12 zonnepanelen worden. 2 rijen van 4, of 3 rijen van 4. Graag ontvang ik advies over de isolatie en een offerte.

Dak van buitenaf isoleren

Gaat om een schuin dak die wij vanaf buiten willen laten isoleren. Van de bestaande dakpannen willen we dat de goede weer worden terug geplaatst. Als er kapotte dakpannen zijn wil ik die wel vervangen. De oude zouden dan ook afgevoerd moeten worden. Het huis is 6 x 8 meter en er zijn 15 rijen met dakpannen. De afmeting van het dak durf ik echt niet te zeggen. Een steiger plaatsen is mogelijk. Er is zover wij denken geen isolatie aanwezig. We willen graag van de subsidie regeling gebruik maken.

Het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren vanuit buiten en het vervangen van de dakpannen. Wellicht moeten de panlatten ook vervangen worden. Het betreft een 'mansarde' dak ofwel franse kap van een vrijstaande woning. De conditie van het huidige dak voor zover te beoordelen is goed. Wel moeten (uiteraard) de dakpannen (Tuile du Nord) worden vervangen. In verband met de constructie is een zo dun mogelijke dakisolatielaag wenselijk. Wij denken zelf aan PIR met een Rd van 3,5. De afmeting grondoppervlak van onze woning is (l x b) 8,5 bij 6,5 m. De 4 dakvlakken zijn ongeveer 3,2 meter hoog. De onderste dakvlakken vallen buiten de reeds geïsoleerde spouwmuur, ik weet niet of deze dan toch mee geïsoleerd moeten worden. In het dak zit nu 1 dakkapel die vervangen moet worden en aan de andere zijde willen we er 1 extra bij hebben. 1 van 2 meter breed en 1 van 3 meter. Voorkeur gaat uit naar een aannemer die beide klussen aan kan, maar dit is niet noodzakelijk.

Dak isoleren

We willen ons dak isoleren. Het gaat om ongeveer 175 m2. De dakpannen zullen waarschijnlijk wel vervangen moeten worden nadat er geïsoleerd is, kunt u ons een prijsofferte sturen en laten weten wat er precies gaat en moet gebeuren?

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Ik wil mijn dak isoleren en dakpannen vervangen + oude afvoeren. Het dak is (denk ik) 5 meter breed en 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius