Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak en isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak en isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak en isolatie

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graaf offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Zolder isoleren

Offerte voor zolder met schuin dak met spanten binnenzijde isoleren (minimale isolatiewaarde RD 3,5). Zolder bestaat uit voorzolder met dakraam en ruimte waar cv-ketel staat en daarnaast 2 verwarmde zolderkamers, ieder met 1 dakraam. Binnenzijde van zolder is met gipsplaten bedekt. Berging op de begaande grond met plat dak (gedeeld met de buren), binnenzijde is er onvoldoende ruimte voor isolatie (wordt te laag). Afmetingen 8 x 3 meter. Het Advies wat mogelijkheden zijn.

Gehele rieten dak vervangen

Wij willen een bod uitbrengen op dit huis: https://www.funda.nl/koop/andel/huis-41463227-hoge-maasdijk-108/ maar het rieten dak van het hoofdgebouw (±90m2) moet vervangen worden (waarschijnlijk met schroefdak + isolatie) en die van het bijgebouw moet schoongemaakt worden. Wij zouden graag een kosteninschatting maken en u t.z.t. de opdracht gunnen. Kunt u hier op korte termijn een ruwe inschatting voor geven? Alvast dank en hopelijk kunnen we zaken doen!

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage, graag spoedige hulp. Het is een hellend dak met dakpannen. Tijdens het aanbrengen van spauwmuur isolatie zijn pannen wat verlegd, wij denken dat het bij het terugleggen van deze tegels niet goed is gegaan.

Hellend dak isoleren

We kijken op dit moment tegen de dakpannen aan, in de toekomst willen we de asbest nog laten verwijderen. Die in het dak aanwezig is. Deze blijft nu nog zitten. Daar moet qua isolatie rekening mee gehouden worden. Dat we tegen die tijd niet opnieuw hoeven te isoleren en de asbest van buiten af verwijder kan worden. Het dak is ongeveer 60 m2.

Dak van buitenaf isoleren volgens subsidie regeling

Wij willen ons dak graag van buitenaf isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1929 met een Mansarde dak bekleed met dakpannen waar geen enkele isolatie aanwezig is. De geschatte vloeroppervlakte van de begane grond is ongeveer 35 m². Op het dak liggen op dit moment zonnepanelen - mogelijk kunnen we deze zelf tijdelijk verwijderen als we gebruik zouden kunnen maken van steigers. Aan twee kanten zit er een steeg van een meter breed. Een is op ons terrein, de ander op de buren. We overwegen om bij het isoleren van het dak gelijk ook een dakkapel te plaatsen, maar dit is op lange termijn. Voor deze aanvraag hoeft de dakkapel niet meegenomen te worden. Op dit moment zit er 1 dakraam in het schuine dak, maar deze zou bij het plaatsen van een kapel kunnen komen vervallen. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies over welk soort isolatie nodig is.

Het vervangen van een bitumen dak en aanbrengen van isolatie

Plat dak van uitbouw woning, het is een carport van 2,40 die veranderd wordt in een uitbouw. De afmeting 558 x 396 cm (22 m2). Dak moet voorzien worden van isolatie (PIR-platen?) en nieuwe dakbedekking (bitumen?) inclusief opstaande rand en 1 (of 2) water afvoeren.

Dakbeschot vervangen

Er is een dankinspectie gedaan, een deel van het hellende dak is niet meer veilig te betreden, het is rot en daardoor poreus. Volgens de dakinspectie moet het dakbeschot worden vernieuwd, pannen zijn redelijk tot goed, enkelen moeten vervangen worden. Maar een tweede inspectie door u als uitvoerende wordt op prijs gesteld. Wij hebben namelijk een woning op de dijk, met een deel dat daar haaks op staat. Wij weten niet welk dak hij bedoeld, daarom willen we daar ook naar laten kijken. Het dak is ongeveer 11 x 4 meter. Het houten dakbeschot zou afgevoerd moeten worden en vervangen. Het dak is aan de voorkant veilig te betreden, aan de achterkant is het lastiger. Er is een mogelijkheid om een steiger te plaatsen. Of isolatie nodig is en zo ja welke, willen we graag advies over.

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.

Aanbrengen van isolatie en nieuwe pannen op 2 daken

Het huis bestaat uit een hoofdgedeelte met een dak van 16 bij 6 meter en een aanbouw van ongeveer 10 meter bij 3 meter. Er zit een aan de achterkant ook een dankappel van ongeveer 6 x 150. Beide schuine daken zijn nog voorzien van asbest die ik zelf wil verwijderen. Wanneer dit verwijderd is door mij is het de bedoeling dat beide daken moeten worden voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen.

Partners

Partners van Casius