Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak en isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak en isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak en isolatie

Het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning

Het betreft in totaal een schuin dak van ongeveer 63m2 (88m2 - 3m2 (dakramen voorzijde) - 22m2 (dakkapel achterzijde), waarvan de 70 jaar oude dakpannen en panlatten vervangen moeten worden + isolatie buitenzijde aanbrengen. Het betreft een vrijstaande woning.

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Isoleren van bestaande daken + advies

Het betreft 2 daken van 120 m2 en 95 m2. Beide daken zijn oud maar lekken niet. Er ligt een laag grind op. Er is een loodslab langs het kleiner dak van 10 m lengte Graag advies en offerte voor isolatie en nieuwe bitumen laag. In september/ oktober wil ik graag beginnen.

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Plafond in stacaravan vervangen + reparatie dak

Er is een scheur in het dak van mijn stacaravan gekomen waardoor er een grote lekkage is ontstaan in de woonkamer. Alle plafondplaten zijn doorweekt geraakt, evenals het isolatiemateriaal (piepschuim) erboven. Wat er moet gebeuren: - scheur bovenop dak dichten; dak bestaan uit PVC doek - plafond repareren: plafondplaten vervangen, ca 20 m2; nieuwe isolatie aanbrengen. Dakskelet bestaat uit houten balken die ca 50 cm van elkaar zitten.

Dak isoleren

Vrijblijvende offerte voor geluidsisolatie 'zolderkamer'. Meer specifiek een opbouw boven garage/ keuken aanbouw. Binnenzijde is reeds afgewerkt vandaar interesse in vrijblijvende offerte voor isolatie langs buiten. Oppervlakte dak ongeveer 80 m2. Bestaande dakbedekking (dakpannen) terugplaatsen.

Garagedak opnieuw bedekken

Het betreft een renovatie van de garage dak (ca 3x8 m2) en bijkeuken (ca 2,5x2,5) Renovatie betreft aanbrengen plaat isolatie met dakbedekking EPDM (in een later stadium volgt groendak vegetatie). In het dak komt - aan/afvoer punt leiding zonne boiler - aan/afvoer CV ketel. - andere in/afvoer kanalen blijven bestaan.

Nieuwe dakbedekking

We willen graag onze dakbedekking van onze woonark laten vervangen. Gaat om een woonark van 17 meter lang en 6 meter breed. Voor het hellend dak deel (ca. 1,5 meter hoog) willen wij laten bekleden met een zinklook dakbedekking. Daarnaast willen we dat deel ook graag goed geïsoleerd hebben met juiste isolatie (tegen geluid en thermisch geïsoleerd). Platte dak moet (indien nodig) ook vervangen worden met EPDM. Er zit nu bitumen dakbedekking op en die willen wij graag verwijderd hebben. Je moet eerst 50 m lopen, via een bestraat pad. Vanuit de tuin is de ark makkelijk te bereiken, voor de achterkant kunnen we ook makkelijk iets regelen (laatst ook voor de schilder gedaan). Gaat om 80 m2 dak.

Dak vervangen

Het dak moet vervangen worden, deze is 20 jaar oud. Het gaat om een dak van 70 m2. Momenteel heb ik een omgekeerd dak. Dat betekent dat er hout ligt, daarna bitumen en daar bovenop ligt schuim als isolatie en daarop ligt grind. Graag wil ik het schuim en het grind naar een kant te schuiven zodat de dakbedekking er deels overheen kan worden gelegd. Het grind hoeft er dan niet in een keer af gehaald worden. Liefst een nieuw dakbedekking (kunststof) over het oude dakbedekking van bitumen heen gebrand. De zinkranden kunnen worden vervangen en dan daarom heen een aluminium rand plaatsen.

Partners

Partners van Casius