Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak inspectie tbh evt vervanging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak inspectie tbh evt vervanging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak inspectie tbh evt vervanging

Dakbeschot vervangen

Er is een dankinspectie gedaan, een deel van het hellende dak is niet meer veilig te betreden, het is rot en daardoor poreus. Volgens de dakinspectie moet het dakbeschot worden vernieuwd, pannen zijn redelijk tot goed, enkelen moeten vervangen worden. Maar een tweede inspectie door u als uitvoerende wordt op prijs gesteld. Wij hebben namelijk een woning op de dijk, met een deel dat daar haaks op staat. Wij weten niet welk dak hij bedoeld, daarom willen we daar ook naar laten kijken. Het dak is ongeveer 11 x 4 meter. Het houten dakbeschot zou afgevoerd moeten worden en vervangen. Het dak is aan de voorkant veilig te betreden, aan de achterkant is het lastiger. Er is een mogelijkheid om een steiger te plaatsen. Of isolatie nodig is en zo ja welke, willen we graag advies over.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Dak inspectie tbh evt vervanging

Graag krijgen wij advies over ons dak, we wonen hier sinds de lente en hebben zonnepanelen besteld. Nu denken wij dat de pannen aan vervanging toe zijn. Ook de dakbedekking (bitumen) van onze dakkapel is slecht uitgevoerd en baart ons zorgen. Graag krijgen wij advies.

Aanleggen groen dak

Wij zijn ons aan het oriënteren om een deel van ons platte dak te veranderen in een groen dak die aantrekkelijk is voor vlinders/bijen. Het gaat om ongeveer 15 tot maximaal 20 m2. Kunt u aangeven wat de kosten (inspectie, aanleg en btw) zijn? Hoor graag van u. Wordt er ook een inspectie uitgevoerd of de constructie van huis het groene dak houdt?

Dak inspectie en reparatie/vervanging monumentaal pand Amsterdam

Monumentaal pand in centrum van Amsterdam. Op diverse plaatsen is er een lekkage. Eventueel repareren en later dak vervangen in later stadium (als dat nog kan). Het dak is ongeveer 20 x 4 meter. Wij zijn opzoek naar een vakman die ervaring heeft met monumentale panden en eerst een inspectie kan uitvoeren, vervolgens het dak laten repareren of vervangen.

Dakinspectie ivm reparatie of groter onderhoud van plat dak

Er is schade aan de rand van het dak en mogelijk is de staat niet goed. Een inspectie en offerte is dus wenselijk.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag ongeveer 50 m2 dakpannen vervangen ( ongeglazuurde opnieuw verbeterde Hollandse pan) inclusief nieuwe pannenlatten en aanbrengen van dampwerende folie. De oude dakpannen moeten afgevoerd worden. Hellingshoek van het dak is ongeveer 45 graden. Een ladder en steiger kan makkelijk aan de voor- en achterkant van het dak geplaatst worden. Hoogte van grond tot de gevel is ongeveer 5,5 meter en van de grond tot de nok is ongeveer 8 meter. Ook hebben wij een schoorsteen. Mogelijk dat het lood vervangen zou moeten worden en eventueel opnieuw gevoegd. Hier ontvang ik graag advies over. Noodzaak schoorsteen- en loodreparatie na inspectie te bepalen.

Daklekkage verhelpen

Het gaat om een vrij oud pand. Er zit op dit moment een zinken dak op van om en nabij de 90 m2 met een stuk pannendak van tussen de 10 à 20 m2 het hele dak zou lekkage vrij gemaakt moeten worden. Er is een bouwkundige inspectie gedaan. deze gaf aan dat het dak zelf nog vrij goed is alleen eerdere herstelwerkzaamheden niet correct zijn uitgevoerd. Ook de zinken goten en loodaansluitingen moeten worden hersteld.

Dak inspectie

Ik wil dat iemand even langs komt , want mijn dak is best wel oud (uit 1912) Er is geen lekkage dus het blijkt nog wel goed te zijn, maar ik zou graag van iemand willen horen wat de staat van het dak is. Als het niet meer goed is, dan overweeg ik om een nieuw dak te plaatsen. Het dak is aan 2 kanten hellend en plat in het midden (Gronings dak).

Inspectie of er bij rieten dak onderhoud nodig is

Graag offerte voor rieten dak onderhoud. Er moet iemand komen die inspecteerd of ik reparaties nodig heb

Partners

Partners van Casius