Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak inspectie tbh evt vervanging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak inspectie tbh evt vervanging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak inspectie tbh evt vervanging

Dak reparatie

Graag wil ik namens mijn VvE een offerte ontvangen van zaken die gerepareerd dienen te worden aan het dak wat naar voren is gekomen uit inspectie. Het gaat dan om het zinkwerk, de gevelbekleding en de loodslabben bij de dakkapel en eventueel andere werkzaamheden indien nodig. Daarnaast hebben wij begrepen dat er onder de bitumen dakbedekking nog mastiek zit (door de druppels die bij hitte eronderuit komen). Is het te adviseren hier ook wat aan te doen? Is het mogelijk (kosteloos) een afspraak te plannen zodat jullie de werkzaamheden in kunnen schatten en een offerte hiervan maken? Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Groen dak realiseren flatgebouw 800m2

Bestaand dak is met bitumen en grind. Wij willen onze flat vergroenen en kiezen voor een duurzame oplossing zoals een groen dak. Wanneer het dak vervangen zou worden willen wij ook een inspectie laten uitvoeren op het beton om eventuele schade/scheuren te verhelpen. Ik dacht zelf aan een grasdak met eventueel een waterreservoir / automatisch sproeisysteem en/of maaisysteem. Het gaat om ongeveer 800m2, op de 4e verdieping. Graag ontvangen wij ook meer advies over de types groene daken en natuurlijk een uitvoerende partij.

Inspectie dak uitbouw en vervangen waar nodig

Ik heb sinds 1 jaar een huis, waarbij een uitbouw gemaakt is. Op het het platte dak van de uitbouw blijft behoorlijk wat water staan, dat niet weg kan stromen. Ik wil graag een inspectie ivm verzakkingen en eventueel vervangen van het platte dak. Deze is ongeveer 4 m bij 8 m. Er ligt momenteel bitumen op.

Vervangen dak hoogbouw en laagbouw

Situatie: Tussenwoning met 2 verdiepingen met plat dak, aanbouw op begane grond. Dak 2e etage: circa 25 m2, nu bitumen. Wens 1: dak is 30 jaar oud. Inspectie en offerte voor dakvervanging met bitumen Wens 2: afschot op aanbouw begane grond is niet goed (dak 10 jaar oud). Afschot herstellen en evt. dakisolatie. Grootte circa 16 m2. Graag separate prijsindicatie voor dak 1, dak 2 met isolatie, dak 2 zonder isolatie.

Dak inspectie en renovatie uitvoeren

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan renoveren. Het is een vier windendak met kunstleien die er nu bijna 26 jaar oud en die langzaam afbrokkelen na schoonmaakwerkzaamheden. Er is een laboratoriumtest uitgevoerd maar er zit geen asbest in de leien. ook de goten moeten nagelopen worden en eventueel hersteld/vernieuwd. Ik zou graag de mogelijkheden van het soort dakbedekking bespreken.

Gedeeltelijke vervanging panlatten

Ivm plaatsing zonnepanelen, graag inspectie voorzijde dak van rijtjeswoning. Voorzijde is voorzien van dakkapel. Een aantal panlatten zijn slecht en moeten vervangen worden.

Lekkages achterhalen in een pand

Wij zijn op zoek naar een inspectie bedrijf voor onze gebouw in Amsterdam. De reden ervan is dat de staat van onze dak en ramen aan de zuidkant snel verslechterd en hebben wij dus behoorlijk last van lekkage in de muren en ramen. Tijdens last vve vergadering, hebben wij besloten om nieuw ramen te laten plaatsen. Alleen het lijkt ons verstandig om te weten de oorzaken van de lekkage voordatwij grote investering willen maken. Onze gebouw bestaat sinds 1998 en uit 5 verdiepingen. De lekkage problemen schijnen vanaf verdieping 3 aan de zuidkant. Ook willen wij graag weten of dit nietdoor de dak komt. Hiervoor wij willen jullie vragen een offerte uit te willen sturen voor de inspectie van ramen, muren, dak van onze gebouw. Zouden jullie dit op korte termijn met ons willen sturen?

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.

Dak inspectie appartementencomplex en mogelijk onderhoudsabonnement afsluiten

Graag ontvang ik een offerte voor dak inspectie van een appartementencomplex bestaande uit 2 gebouwen. Ik schat dat ze 40-50 meter lang zijn. Op de zuidkant kunnen op elk complex 100 zonnepanelen liggen, mogelijk dat dat een indicatie geeft van de afmeting. We hebben een VVE. Het complex is 3 verdiepingen hoog en heeft een schuin pannendak. Er lekt niets, we zouden het dak willen laten inspecteren en dan eventueel een onderhoudsabonnement afsluiten.

Herstel stormschade en inspectie

Door stormschade zijn een aantal nokpannen eraf gewaaid en is er lekkage ontstaan.Graag wil ik de kapotte nokpannen laten vervangen en de rest van het dak laten inspecteren. Gehele dak is 30 a 40 m2.

Partners

Partners van Casius