Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak helemaal vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak helemaal vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak helemaal vervangen

Dak met vochtschade controleren

Wij hebben een jaren '30 woning en op zolder is her en der wat oude vochtschade zichtbaar. Ik heb niet de indruk dat het dak nu helemaal lek is, maar 100% vochtwerend is het ook niet meer. Er zitten op verschillende plaatsen scheuren in het oude loodwerk. Kunnen jullie een keer komen kijken en advies uitbrengen?

Lekkage garagedak verhelpen

Daklekkage in de garage. Het is een plat dak met bitumen en daarover heen grind. Het plafond van de garage wat bestaat uit houten balken en een houten plaat is helemaal nat.

Compleet nieuw dak aanbrengen

Ik heb een puntdak van 50 m2 waar ik een compleet nieuw dak op wil hebben. Alles moet compleet gerenoveerd worden van nokvorst naar panlatten en de dakpannen zelf ook. Dit omdat het helemaal verrot is. Het zijn golvende dakpannen. De dakgoot moet niet vervangen worden. Het dak is ongeveer 8-9 meter hoog. Er is ook lekkage aanwezig en ik zou dit graag snel willen starten.

Dakpannen helemaal vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het is 80 jaar oud en de dakpannen zijn op. De dakpannen moeten worden vervangen door identieke dakpannen waarvan de kleur rood is. Het is een tussenwoning in een rijtjeshuis.

Hellend dak repareren

Wij hebben bij ons hellend dak aan 1 dakrand lekkage. Het is niet helemaal duidelijk of de lekkage op 1 plek zit of dat er meerdere slechten plekken zijn. Het dak is ongeveer 50 m2 en er ligt bitumen op. De lekkage is aan de binnenzijde van de woning te zien. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren.

Dak vernieuwen en isoleren

Wij hebben een oude geschakelde woning uit bouwjaar 1910 gekocht en gaan deze helemaal opknappen. We zoeken een aannemer voor het vernieuwen en isoleren van het dak. De oude dakpannen zijn kapot en er is veel lekkage geweest op het dakhout. Hierdoor moeten vermoedelijk de dakplaten vervangen worden. We denken dat de balken en gordingen nog in goede staat zijn. We willen er nieuw dakhout op en het dak dan ook direct laten isoleren. Daarna moet het worden afgewerkt met nieuwe dakpannen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij willen een afspraak maken om het dak te beoordelen en de klus op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Lekkage pannendak verhelpen

Ik heb een water lekkage, ongeveer op 4 meter hoogte halverwege het dak. Mijn vermoeden is dat er een paar pannen niet helemaal goed liggen. Ik hoor graag van u.

Dak vernieuwen

Het dak van 7.50 bij 9.80 meter helemaal vernieuwen.

Dakinspectie na lekkage

Een aantal weken geleden heeft er in de uitbouw van de woonkamer een lekkage plaatsgevonden. De oorzaak is niet helemaal duidelijk. Wij hebben een andere dakdekker ingeschakeld en die komt tot de conclusie dat de pannen op de uitbouw en het dak zelf aan vervanging toe zijn. Ik zou jullie willen vragen om een second opinion en een vergelijkbare offerte. Ook onze buren hebben behoefte aan een dergelijke inspectie. Ik verneem graag van u wanneer hiervoor een afspraak gemaakt kan worden.

Dak lekkage repareren

Wij hebben onze woning verkocht. Kopers komen 3 weken na de koop bij ons terug met de melding dat er een dak lekkage is en dat wij dit verborgen hebben. (is NIET het geval). Proberen nu dus de kosten op ons te verhalen. Wij hebben een nota ontvangen dat dit €1150,- zou kosten om het te repareren, ik denk echter dat dit niet helemaal klopt. (onbetrouwbaar bedrijf, geen specificatie van de kosten, gewoon bam dit gaat het kosten. ) Graag ontvang ik dus een offerte wat zoiets ongeveer zou kosten. Het zit in de hoek op zolder achter de knieschotten en is nog geen 1 m2. Is alleen zichtbaar wanneer het flink geregend heeft zeggen ze.