Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak helemaal vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak helemaal vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak helemaal vervangen

Dakinspectie na lekkage

Een aantal weken geleden heeft er in de uitbouw van de woonkamer een lekkage plaatsgevonden. De oorzaak is niet helemaal duidelijk. Wij hebben een andere dakdekker ingeschakeld en die komt tot de conclusie dat de pannen op de uitbouw en het dak zelf aan vervanging toe zijn. Ik zou jullie willen vragen om een second opinion en een vergelijkbare offerte. Ook onze buren hebben behoefte aan een dergelijke inspectie. Ik verneem graag van u wanneer hiervoor een afspraak gemaakt kan worden.

Dak lekkage repareren

Wij hebben onze woning verkocht. Kopers komen 3 weken na de koop bij ons terug met de melding dat er een dak lekkage is en dat wij dit verborgen hebben. (is NIET het geval). Proberen nu dus de kosten op ons te verhalen. Wij hebben een nota ontvangen dat dit €1150,- zou kosten om het te repareren, ik denk echter dat dit niet helemaal klopt. (onbetrouwbaar bedrijf, geen specificatie van de kosten, gewoon bam dit gaat het kosten. ) Graag ontvang ik dus een offerte wat zoiets ongeveer zou kosten. Het zit in de hoek op zolder achter de knieschotten en is nog geen 1 m2. Is alleen zichtbaar wanneer het flink geregend heeft zeggen ze.

Dak helemaal vervangen

Wij willen ons dak in het geheel laten vervangen, 30 vierkante meter in totaal.

Bitumen dakdekking vervangen

Er zitten blazen op ons dak en willen graag het dak laten renoveren. Het is ongeveer 55 m2 en het dak is niet helemaal plat, maar loopt licht in een puntje. De isolatie is nog goed wanneer dat kan blijven zitten.

Plat bitumen dak laten vervangen

Het gaat om een plat dak van 17 m2. Het is de bedoeling dit met z'n vieren te doen (het dak loopt helemaal door over 4 huizen, deze dienen allemaal vervangen te worden). Er zit nu bitumen met grind op. Dit moet echt vervangen worden. Graag een opgaaf per dak. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Einde rij dak pannen opnieuw leggen

Dakdekker De einde rij dak pannen van ons huis zit niet meer goed en wij denk met hard wind kunnen ze helemaal lös komen of regen binnen komen. Voor dat het geblaat is willen wij deze goed geplaatste. Ik heb foto's als het helpt.

Dak inspecteren en repareren indien nodig

In verband met het van nieuwe van vlonders op het dak terras van ongeveer 6 x 2.5 meter, willen wij graag eerst het dak laten inspecteren en indien nodig laten repareren. Wij hebben denk ik bitumen. Graag zo spoedig mogelijk, daar wij het dak al helemaal schoon hebben gemaakt en wel snel verder willen. Mijn hartelijke dank alvast!

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Nieuwe dakbedekking nodig

Zojuist een nieuw huis gekocht. Wij weten alleen dat het hellend dak niet in een beste staat verkeerd! We weten dan ook niet of we de oude dakbedekking helemaal moeten vervangen of gedeeltelijk. Kan ook zijn dat er alleen nieuwe coating nodig is? Kunt u ons een goed advies en een goed aanbod doen? Wij horen graag van u? BVD MVG

Platte dak repareren op uitbouw

Uitbouw platte dak reparatie circa 2 x 12 m. Het dak is vrij oud en is niet meer egaal. Waarschijnlijk moet het helemaal vernieuwd worden.

Partners

Partners van Casius