Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak halfvrijstaande woning renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak halfvrijstaande woning renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak halfvrijstaande woning renoveren

Dak halfvrijstaande woning renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn halfvrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een schilddak van 12 bij 8 meter. Ik wil graag dat de dakpannen en vorsten vervangen worden. Wellicht moeten de panlatten ook vervangen worden. Eventueel ook het isoleren van het dak.

Pannendak renoveren en schoorsteen verwijderen

Wij wonen sinds kort in de door ons gekochte halfvrijstaande woning, die is gebouwd in de periode 1906-1930. We hebben momenteel lekkage langs 1 van de schoorstenen op het dak. We willen die lekkage laten verhelpen en bovendien een offerte ontvangen voor de totale renovatie van het dak. Het gaat om een zadeldak van in totaal ongeveer 100 m² met 2 schoorstenen en 2 dakkapellen en een stuk schuin pannendak op de dwars geplaatste bouw. Onze buren hebben het dak al vervangen. We willen één van de schoorstenen laten verwijderen en we willen ook bespreken hoe het dak geïsoleerd kan worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna graag uw offerte.

Isolatie en nieuwe dakbedekking plaatsen op aanbouw

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht, waarvan wij over 2 weken de sleutel krijgen. Er is aan de woning een aanbouw met plat dak van ongeveer 20 m². Bij de bouwtechnische keuring is vastgesteld dat de loodaansluitingen scheuren vertonen en dat de bitumen dakbedekking bellen vertoont. Wij ontvangen graag een offerte voor het vernieuwen van de dakbedekking en loodstroken en willen er dan ook isolatie laten plaatsen. We laten ons graag adviseren over de materiaalkeuze voor de dakbedekking.