Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak met geïsoleerde dakpanplaten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak met geïsoleerde dakpanplaten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak met geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Nieuw dak met geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Op dit moment liggen er op mijn woonhuis cementplaten met asbest, deze laat ik een asbestpaneerbedrijf eraf halen. Dan moet er uiteraard een nieuw dak op. Ik zit zelf te denken aan geïsoleerde dakpanplaten, als dit mogelijk is. De oppervlakte bedraagt ongeveer 100 m2. Ik hoop dat jullie mij kunnen/willen helpen. Een en ander moet afgestemd worden met de saneerder. De planning is het voorjaar.

Pannendak isoleren

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een gecombineerde kap, een sporenkap en een gordingenkap. Op het schuine dak liggen dakpannen met daaronder een asbestbeschot. Voor het verwijderen en afvoeren van het asbest hebben wij al een vakman gevonden. Wij zijn nu opzoek naar een vakman voor het verwijderen van de pannen, het plaatsen van een zelfdragende geïsoleerde dakplaten en daarna mogen de oude pannen terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Het dak heeft meerdere lekkages, veel pannen zijn beschadigd en ze zijn aan het einde van de levensduur. Nu willen we graag weten of het vervangen van de dakpannen door dakpanplaten überhaupt een optie is, want mogelijk is het een "beschermd dorpsgezicht". En als het mogelijk is, wat daarvoor geregeld moet worden en wat de kosten zijn. Een lokale dakdekker vertelde ons dat altijd alleen dezelfde pannen op het dak mogen bij vernieuwing, maar op verschillende forums en in informatie van de overheid zien we dat het vervangen van het dak niet onder bouwen valt maar onderhoud en dat de soort van bedekking gewoon aangepast zou mogen worden. Momenteel is er geen geld om het dak te vernieuwen met nieuwe pannen (offerte: 20. 000 EURO inclusief BTW met isolatieplaten aan buitenzijde), dus (geïsoleerde) dakpanplaten lijkt ons een goedkoper alternatief. Bijgevoegd twee plaatjes van de huidige dakpannen (stormpan) waar de platen dan eigenlijk zoveel mogelijk op moeten lijken. We weten helaas niet precies de oppervlakte van het dak, maar het zal tussen de 110 en 200 vierkante meter zijn.

Dak renovatie met panplaten

Gehele dak renoveren met dakpanplaten. Het liefst geïsoleerde platen. Het is ongeveer 800 m2 van een vrijstaande boerderij. Het is vrij toegankelijk om er met een hoogwerker te komen.

Bestaande dakkoepel vervangen door geïsoleerde koepel

De klant wil zijn bestaande dakkoepel met opstand vervangen door een geïsoleerde koepel (koepel driewandig). De dagmaat bedraagt 130 centimeter bij 250 centimeter. En de klant wil zijn platte dak isoleren die in totaal, inclusief koepel 15 vierkante meter is.

Geïsoleerde dakbedekking op woonhuis plaatsen

Wij willen een geïsoleerd dak laten plaatsen maar dan moet eerst het oude golfplaten dak met daarin mogelijk asbest laten verwijderen. Het gaat om een zadeldak van 6 x 7 meter midden van het dak is ongeveer 1 meter hoog dus zal het iets meer dan 42 m² zijn. Er is nog geen inventarisatierapport opgevraagd. Het puin dient ook door de vakman te worden afgevoerd.

Dak van een schuur vervangen en vergroten en nieuwe dakgoten

Ik heb een flauw puntdak op een schuur met betonnen platen op een houten dakbeschot. Hier en daar heeft klimop voor scheuren in dat dak gezorgd. Ik wil daarom de betonplaten laten afvoeren en ook eventueel het hout daaronder laten vervangen als het nodig is. Daarna wil ik er geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen. Aan de de schuur bevindt zich nog een plat dak van 4 x 6 meter waar lekkage is. Ik wil het schuurdak laten vergroten tot in totaal 95 m², zodat het platte dak weg kan. Ook wil ik graag nieuwe dakgoten in de kleur van de dakpanplaten laten aanbrengen. Ik heb bij aankoop van dit pand een asbestvrij-verklaring ontvangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Geschroefde asbestplaten op de schuur vervangen

Schuurdak: - asbestinventarisatie - verwijdering en afvoer geschroefde asbestplaten van een schuur ca. 125 m2 - plaatsen geïsoleerde dakpanplaten en o.a. kantoplossingen/nok. - plaatsen dakkapel breedte 2,5 tot 3 meter: kunststof - plaatsen 2 kunststof Veluxdakramen Afmetingen dak - hellingshoek 45 graden - schuine zijde 390 cm - lengte dak/schuur 1500 cm De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Lichtkoepel of lichtstraat leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een geïsoleerde lichtkoepel/lichtstraat met de doorsnee van ongeveer 1,75 meter in een zeshoek/achthoek/10-hoek/12-hoek vorm. Het zal geplaatst worden op een plat dak bedekt is met bitumen? Onlangs vernieuwd en nog niet geheel vastgeplakt om de koepel/straat te kunnen plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten ervoor? Graag mailen.

Schuurdak en overkapping vervangen

Het totaaloppervlakte is 30m2 . De bedoeling is om een geïsoleerde overkapping te maken. Er staat al een schuurtje dan zou het dak een geheel moeten worden. Die sluit dan aan tegen het schuurtje van de buren

Partners

Partners van Casius