Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak en evt vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak en evt vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak en evt vloer

Nok inspectie + evt. renovatie en controle zwarte aanslag op dakspanten.

Ik ben de bovenverdieping aan het renoveren. Graag wil ik, voordat ik ga isoleren, weten of mijn pannendak nog goed is of aan renovatie toe is. Met name de voegen tussen de nokpannen moeten geinspecteerd worden. Ook zie ik zwarte stippen op de draagbalken/dakspanten en wil graag weten wat dat is. Dus iemand die pannendaken kan inspecteren maar ook verstand heeft van dakspanten. Het dak is toegankelijk via 2 dakramen.

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Nieuw dak en evt vloer

Het gehele dak van onze stal moet worden vervangen. Het huidige dak moet er af worden gehaald, daar zit nu asbest in. Geheel nieuw dak moet erop komen, met steunbalken van een metalen constructie. Nieuw dak erop plaatsen op een te renoveren stal. Deze zal als woning gaan dienen. De stal is 15 x 10 meter. Aan alle zijden goed bereikbaar. Volgens de gemeente moeten er dakpannen op als dakbedekking. De hoogte van het dak is 8 meter tot de nok. De dakconstructie kunnen we zelf weghalen. De houten vloer die in het dak zit ook graag weghalen en een betonnen vloer inleggen.

vervangen zinken dakgoot

graag prijsopgave zinken dakgoot (halfrond) incl. beugels voor en achterkant. Breedte huis is 5,50 meter. Wij willen dit samen met onze buren laten doen. Ons huis is een hoekwoning. Achter hoeft geen steiger geplaatst te worden ivm uitbouw met plat dak. Ook evt. prijsopgave voor drie huizen. Het ibetreft een blok van drie huizen

Vervangen dak hoogbouw en laagbouw

Situatie: Tussenwoning met 2 verdiepingen met plat dak, aanbouw op begane grond. Dak 2e etage: circa 25 m2, nu bitumen. Wens 1: dak is 30 jaar oud. Inspectie en offerte voor dakvervanging met bitumen Wens 2: afschot op aanbouw begane grond is niet goed (dak 10 jaar oud). Afschot herstellen en evt. dakisolatie. Grootte circa 16 m2. Graag separate prijsindicatie voor dak 1, dak 2 met isolatie, dak 2 zonder isolatie.

Dakpannen vervangen en evt isoleren

De dakpannen zijn 45 jaar oud en niet lek. Merk: rbb sneldek bruin. Wij willen zonnepanelen laten plaatsen maar zijn bang dat over bv 10 jaar het dak gaat lekken met extra kosten mbt panelen laten verwijderen. Graag offerte met panlatten vervangen en een offerte zonder panlatten vervangen. Het dakbeschot is van spaanplaat met aan de buitenzijde een laag piepschuim. Het dakoppervlak is 61 m2 en er is een velux dakraam aanwezig van 1 mtr 2.

Plat dak isoleren

Intentie is om het platte dak, waarvan de bitumen nog in goede staat zijn, te isoleren dmv de omgekeerde dakmethode. Totale oppervlakte is ongeveer 40m2, er zitten ook nog 2 dakramen in waar evt ook nog wat nieuws op kan/moet. De koepel zit direct op geschroefd waardoor er veel lucht binnenkomt. Het gaat om 80 x 180 als binnenmaat, deze willen we vervangen. Om nog te voldoen aan de subsidie eis willen wij dit graag binnen een paar maanden uitvoeren.

Bitumen dak 110m2

Dag, we ontvangen graag een offerte mbt het plaatsen van een bitumen dak, bovenop de huidige daklaag. Het gaat om ca. 110m2. Graag kosten uitsplitsen in materiaal, kosten arbeid en evt bijkomende kosten zoals containerhuur en afvoeren dakbedekking etc.

Dak renovatie

Ik wil de huidige betonpannen verwijderen, afvoeren en vervangen door keramische, en nieuwe windveren. Het stuk waar het over gaat is ongeveer 13 dakpannen hoog en 35 dakpannen in de lengte, en dat maal twee. Ik wil evt het dak ook insectvrij laten maken. Ik ontvang graag een offerte.

Dakkoepel vervangen

Huidige 2 wandige dakkoepel in aanbouw is 10 jaar oud en in goede staat, maar wens iets beter isolerends. Dak maat is 99,5 cm x 219,5 cm. Twijfel over vervangen door glas HR++ of meerwandige (4/5) kunststof koepel. Bij voorkeur gebruik van huidige opstand. Graag offertes en evt advies.