Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van complex vervangen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van complex vervangen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van complex vervangen en isoleren

Dakinspectie bij een VvE-complex

Wij van Vve kerkzicht willen ons dak laten inspecteren, dit betreft 3 appartementen en een dokters praktijk. Zodat wij een meerjarig onderhoudsplan kunnen maken.

Dak van complex vervangen en isoleren

Ik wil het huidige dak van het appartementencomplex vervangen omdat deze lekt. Gezien de leeftijd is deze ook aan vervanging toe. Ik wil graag twee verschillende offertes. De ene voor het vervangen van de dakbedekking en de ander voor het isoleren van de buitenkant van het dak en het voorzien van nieuwe dakbedekking. Het dak is 150 m2.

Dakpan vervangen

Midden op het dak van een kleinschalig appartementen complex met schuin dak is een pan kapot welke vervangen dient te worden. Nieuwe pan is aanwezig. Hoogwerker zal nodig zijn. Graag offerte via de mail.

Dakpannen vervangen

De woningbouwvereniging vervangt bij naburige huurhuizen de dakpannen en plaatst nieuwe dakvensters. Wij als eigenaren mogen meedoen, maar betwijfelen of we willen ingaan op het liggende aanbod. Het dak is zo'n 6.50 meter breed, 15 pannen hoog ex nokpan. Aan de voorzijde zit een dakkapel in van circa 2.70 meter breed en 7 pan hoog, achter is er een dakkapel 5.50 meter breed en 7 pan hoog. Voor zit tevens een, te vervangen, dakraam ter grootte van 4 pannen. Vervanging moet plaatsvinden met Monier Novo+ ivm aansluiting op de oude pannen op een koopwoning aan de ene kant en de nieuwe pannen op de huurwoning aan de andere kant. Op achterzijde liggen tevens 5 zonnepanelen onder de dakkapel door jullie of door installatiebedrijf te verwijderen en herplaatsen. Vragen: wat zouden de kosten zijn? Op welke termijnen zouden jullie de klus kunnen uitvoeren? Is er mogelijkheid tot korting als er een hoekwoning in het complex, met alleen dakkapel aan de voorzijde, iets kleiner dan de onze een zelfde klein dakraam maar aan de achterzijde en mogelijk een bij te plaatsen grote dakraam aan de achterzijde, in dezelfde klus mee gaat?

Dak op een VVE-complex isoleren en renoveren

Isoleren plat dak 205 m2 +vervangen bitumen vervangen 2 lichtkoepels 60x60 reparatie 1 lichtkoepel 60x60 (koepel gescheurd). Offerte per mail svp.

Keramische dakpannen op VvE-complex aanbrengen

135 m2 keramische dakpannen Plus dak isolatie Nieuwe panlatten etc Nokvortsen eventueel niet die zijn nieuw, andere kant is al gedaan.

Dakonderhoud bij een VVE-complex

Graag zou ik een offerte ontvangen voor dakonderhoud voor het portiek van een VvE. Het gaat om een portiek van 6 woningen. Het schuine dak is opgebouwd met hout en erop liggen dakpannen. Het is een flauw hellend puntdak van circa 330 tot 350 m2. Er is houtrot en er dreigt lekkage bij de pannen te ontstaan.

Duivenpinnen plaatsen

Op de achterzijde van het dak van een appartementencomplex met plat dak dienen duivenpinnen aangebracht moeten worden. De lengte van het complex is 23 meter en de hoogte ongeveer 8 meter. Het pand is goed bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Dak reparatie tuinhuisje

25 m2 bitumen plat dak op mijn tuinhuis lekt, graag offerte voor reparatie. Het huisje staat op een volkstuinen complex, hier is geen stroom aanwezig.

Dakisolatie bij het VVE-complex aanbrengen

Ik wil graag de kosten vergelijken voor het isoleren van 93 m2 plat dak van een appartementencomplex van 3 hoog. Er ligt nu bitumen op het dak, kan dit blijven liggen? Het dak heeft verhoogde boeidelen van twee keer 8 meter. De voorkeur gaat uit naar een isolatie met kunststof bedekking.

Partners

Partners van Casius