Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van buitenaf isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van buitenaf isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van buitenaf isoleren

Advies en isoleren van hellend dak

Ik zoek een vakman die een hellend dak met dakpannen van buitenaf kan isoleren. Het huidige dak aan de voorkant bestaat uit 10 zonnepanelen. Het achterdak bestaat deels uit een Velux kantelraam en dakraam van kunststof. De dakbedekking bestaat uit betonpannen roodachtig sneldek. Het huis is twee onder 1 kap. De buren doen niet mee. Wat voor mogelijkheden bestaan er voor deze situatie?

Dak isoleren

Huis betreft een tussenwoning uit 1979/80, deel hellend dak voorzijde en verder plat dak. Voormalig dakterras aan de achterzijde is dicht gebouwd tot slaapkamer en heeft ook een plat dak. Ik wil het van buitenaf laten isoleren. Het gaat om 30 m2. Mogelijk plaatsing zonnepanelen op het platte dak.

Dak van buitenaf isoleren volgens subsidie regeling

Wij willen ons dak graag van buitenaf isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1929 met een Mansarde dak bekleed met dakpannen waar geen enkele isolatie aanwezig is. De geschatte vloeroppervlakte van de begane grond is ongeveer 35 m². Op het dak liggen op dit moment zonnepanelen - mogelijk kunnen we deze zelf tijdelijk verwijderen als we gebruik zouden kunnen maken van steigers. Aan twee kanten zit er een steeg van een meter breed. Een is op ons terrein, de ander op de buren. We overwegen om bij het isoleren van het dak gelijk ook een dakkapel te plaatsen, maar dit is op lange termijn. Voor deze aanvraag hoeft de dakkapel niet meegenomen te worden. Op dit moment zit er 1 dakraam in het schuine dak, maar deze zou bij het plaatsen van een kapel kunnen komen vervallen. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies over welk soort isolatie nodig is.

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf met onderdak echter zonder ophoging t.o.v. de daken van de 2 buren links en rechts (anders moet ik afspraken maken met hun en bij de gemeente een vergunning aanvragen). Op de daken bevinden zich een dakkapel en dakopbouw. Dakpannen indien nog intact terugleggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Oppervlakte is niet bekend.

Nieuw dak en isolatie

Wij hebben een huis uit 1968 en willen het dak vernieuwen. Isolatie en nieuwe zwarte pannen. En slecht beschot (indien aanwezig) vervangen. Het dak heeft een hellingsgraad van 30 graden. Ik weet momenteel niet de afmeting van het dak, maar de woning is 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige isolatie die van buitenaf is ingebracht moet nagekeken worden. Ik laat mij graag informeren over de isolatie mogelijkheden.

Dakisolatie

Ons huis is een huis uit 1906. Het bestaat uit hout (dakbeschot) en dakpannen. Het formaat dak is 10 (lengte) x 5 (boven naar beneden). De helft van het dak is geïsoleerd met 2-3 cm piepschuim, van buitenaf geplaatst. Omdat wij op de eerste etage schuine daken hebben en alleen de vliering isoleren weinig zin heeft, lijkt het ons noodzakelijk dat het gehele dak gedaan moet worden, van buitenaf. Graag horen wij van jullie wat de mogelijkheden zijn.

Dak isoleren en bedekken

We willen nieuwe pannen op ons dak. Daarom gelijk isoleren van buitenaf. Het is een hellend dak waar een schoorsteen en een dakkapel op zit. De dakkapel is al geïsoleerd.

Dak van bungalow van buitenaf isoleren en mogelijk dakpannen vervangen

Ik wil het dak van buitenaf laten isoleren. Het gaat om een twee onder een kap bungalow woning. Het gaat om een hellend dak. Ik schat dat het huis 8,5 x 14 meter is het het dak 3 meter hoog. Wat het oppervlakte van het dak is durf ik echt niet te zeggen. Volgens de bouwtekening is er wel isolatie aanwezig, maar wij merken er niet veel van. Het huis stamt uit 1972. Waarschijnlijk dat de dakpannen vervangen moeten worden. Oude afvoeren graag. Steiger plaatsen is eenvoudig. Ik heb nu 4 zonnepanelen van 12 jaar oud. Ik overweeg om deze te vervangen. Het zouden dan 8-12 zonnepanelen worden. 2 rijen van 4, of 3 rijen van 4. Graag ontvang ik advies over de isolatie en een offerte.

Plat dak van buitenaf isoleren

Ongeveer 30 m2 plat dak nu bekleed met een pvc afdeklaag. Hierop zou isolatieplaten aangebracht kunnen worden aan de buitenkant. Wat voor soort isolatie, laten we ons graag over adviseren. Er is nu geen isolatie aanwezig. Nieuwe dakbedekking ontvangen we ook graag advies over. Het platte dak is goed bereikbaar. Oude dakbedekking mogelijk afvoeren. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dak van buitenaf isoleren

Gaat om een schuin dak die wij vanaf buiten willen laten isoleren. Van de bestaande dakpannen willen we dat de goede weer worden terug geplaatst. Als er kapotte dakpannen zijn wil ik die wel vervangen. De oude zouden dan ook afgevoerd moeten worden. Het huis is 6 x 8 meter en er zijn 15 rijen met dakpannen. De afmeting van het dak durf ik echt niet te zeggen. Een steiger plaatsen is mogelijk. Er is zover wij denken geen isolatie aanwezig. We willen graag van de subsidie regeling gebruik maken.

Partners

Partners van Casius