Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak laten bouwen

Bitumen dak

Voor een door ons zelf te bouwen veranda zoeken wij een dakdekker om circa 20 m2. bitumen dakbedekking aan te brengen.

Boeidelen vervangen door trespa

Aan de achterzijde van ons appartementencomplex (vier woningen totaal) is op de bovenste verdieping een boeirand waarvan een stuk is afgebroken. We zouden graag die hele rand laten vervangen door trespa. De boeirand is vanaf de grond te bereiken door een steiger op te bouwen of een (vrij serieuze) hoogwerker in te zetten. De rand grenst aan een ruim, makkelijk toegankelijk plat dak; wellicht biedt dat ook opties?

Nieuw dak laten bouwen

Ik wil een nieuw dak laten bouwen. Het huidige dak word in zijn geheel gesloopt. Ik heb een tekening van hoe het dak eruit moet zijn. Graag een schuin dak met dakpannen. Het dakoppervlak is ong 74 m2. Het betreft een vrijstaande woning en is dus goed bereikbaar. De hoogte van het huidige dak is 6m.

Uitstekend dakbeschot renoveren aan onderkant

Ik heb een bitumen dak waarvan aan de uiteindes er ~50 cm buiten de muur uitsteekt. Wegens lekkage is het dakbeschot daar gaan rotten. Ik zou graag de rot weg hebben, en het beschot weer in orde gemaakt dat het tegen het weer kan, zolang het wit is hoeft het niet heel mooi te zijn. Het gaat om ~2 x 6.5 m breedte, voor een huis met 1 verdieping. Er is geen haast mee. De buren hebben een dun metalen plaat eromheen laten bouwen, dit gaat bij mij moeilijk omdat het omhulsel van de rolgordijnen tegen de balken aan zit.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Er zit een (oud) vogelnest in mijn ventilatiesysteem. En er zijn twee gaten onder het dak waar volgens mij ook vogeltjes verblijven. Er is ook een oud alarm systeem aan mijn gevel die verwijderd moet worden anders kunnen volgens daar ook een nestje bouwen zoals bij de buren.

Dakbedekking aanbrengen op nieuw te bouwen veranda

Nieuw platdak van 32m2 aan huis vast bedekken met epdm. Ik ben op dit moment het dak aan het bouwen, dus de laag kan er zsm op.

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

dak (schuin) is voorzien met 10 stuks zonnepanelen. er is laatst jaar een vogelwering geplaatst dmv borstels.(1m lengte) een gedeelte van de vogelwering is door de laatste storm lek geraakt. hierdoor kunnen/ zijn de kauwen weer onder het aan het nest bouwen in de bijlage foto van de zonnecellen en links onder ontbreekt waarschijnlijk 1 borstel

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Ik heb 13 stuks PV panelen van 991mm x 1650mm op het dak liggen. Onder twee van de panelen beginnen kauwen nu een nest te bouwen. Vragen: ik wil graag het nest laten verwijderen en de randen van de panelen voorzien van een bescherming zodat vogels er niet meer onder kunnen in de toekomst.

Sedum aanbrengen op schuurdak

We bouwen een houten garage (22 m2) en houten overkapping (9 m2). We willen hier een sedum dak op. Graag ontvang ik een offerte.

Samenwerking dak plaatsen en dakgoot

Ik ben bezig met het bouwen van mijn huis en ben van plan om het dak ook zelf te leggen in het 3e kwartaal. Dit wordt aluminium (250 m2) met de kleur antraciet en een antu-condens laag, maar ik zoek een vakman waarmee ik kan samenwerken en voor de bijzonderheden. De goot wordt ingesloten in het dak (in totaal ongeveer 44 m), deze wil ik laten bevestigen. Is er iemand die hier interesse in heeft?

Partners

Partners van Casius