Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van boerderij compleet vervangen behalve de dragende delen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van boerderij compleet vervangen behalve de dragende delen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van boerderij compleet vervangen behalve de dragende delen

Nieuwe dakbedekking

We zouden graag onze boerderij en onze schuur van een nieuwe dakbedekking willen voorzien. Het gaat om een dakpannen gedekte boerderij waarvan we het dak willen isoleren en laten bedekken met dakpanplaten. De oude dakpannen halen we er zelf van af. Het gaat in totaal om 140 m2. Daarnaast gaat het om een grote schuur met asbestplaten en zonnepanelen. Deze halen we er ook zelf van af maar graag ook voorzien van dezelfde dakpanplaten. Het gaat om een schuur van 80/90 m2. Beiden zijn goed bereikbaar van alle kanten. De boerderij is 1 verdieping hoog.

Dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen

Ik wil het hele (boerderij)dak vervangen (dakpannen, houten latten enzovoort) behalve de dragende delen. Er moet isolatie komen. De totale oppervlakte is ongeveer 260 m2. Ik heb nu oranje dakpannen en waarschijnlijk wil ik hetzelfde soort er weer voor terug. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Het isoleren van een gerenoveerd boerderij dak

Ik ga compleet het dak renoveren van mijn boerderij. Ik zoek nu een isolatiespecialist die het nieuwe dak goed kan isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 500 m2.

Een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten

Ik zoek een dakdekker die mijn boerderij dak kan renoveren. Op het dak liggen ongeveer 7000 sneldekkers. Dit zou ik willen laten vervangen door zwarte geïsoleerde dakpanplaten. Het gaat om een boerderij uit 1890.

Nieuw dak plaatsen

Graag een offerte voor het vervangen van het complete dak van een halve boerderij (zie foto). Op dit moment bevindt zich asbesthoudend dakbeschot (Eternit) in het dak. Graag willen we zowel de dakconstructie als het dak vervangen en laten isoleren met een (soort) unidekplaat of vergelijkbaar materiaal - bovenop de 'nieuwe' gordingen. Hierbij willen we het nieuwe dak een klein stukje laten overhellen over de kopse kant (±30cm). Het gehele dak is (gemeten over de schuine zijde) zo'n 180 m2 groot.

Rieten dak vervangen door leiendak

Voor het maken van een begroting zou ik graag vernemen wat bij benadering de kosten zijn voor het vervangen van een rietenkap naar een geïsoleerd pannendak. Betreft een boerderij van 25 m lang en 10 m breed. De pannen die er op moeten komen die het type gesmoorde kruispannen. Inclusief geïntegreerde hemelwater afvoer die veel voorkomt. Het is dan de bedoeling dat er zo'n hoog mogelijke isolatie waarde terecht komt.

Dak renovatie: isolatie en pannen vernieuwen

Op een ongeveer 100 m2 van bestaand dak op een boerderij uit 1890 dient de OVH dakpannen te worden vervangen en het dak ook meteen te worden geïsoleerd. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen.

Rieten dak vervangen voor kunststof dak

Ik wil graag het hele dak van een oude, rietgedekte boerderij vervangen door kunststof dakplaten. Het betreft een boerderij in Hellendoorn. Gaat om 300 a 400 m2.

Dakrenovatie

Bestaand staldak met ongeïsoleerder dakpanplaten vervangen voor een geïsoleerd dak Rc = 6. Het gaat om een boerderij uit ca 1900, de stal wordt nu nog niet bewoond. Ambitie is om dat wel te gaan doen. De stal is ca 30 m lang, 9 m breed en de nokhoogte is 6700mm, de dakgoothoogte is ~2900mm. Huidige constructie (gordingendak) moet gecontroleerd worden op constructieve kwaliteit en daarna geïsoleerd en - eventueel - met dakpannen bedekt worden, of de dakpanplaten worden teruggeplaatst. Er is voor ca 25% van het totale dakoppervlak zonnepanelen voorzien. Er is 1 kleine dakkapel aanwezig van 1800 x 2200mm(bxh). Dakramen (Velux o.g.) zijn voorzien, maar aantal, maatvoering en locatie is nog niet bekend. ---- Daarnaast bestaande dakpandak op huidige woning vervangen en isoleren met Rc=6. In het huidige dak is een dakkapel aanwezig van 6000 x 2500 mm(bxh) evenals een overgang van langskap naar dwarskap. Totale lengte van gebouwgedeelte, incl. dwarskap ~12,5 m. Breedte gelijk aan overige gedeelte stal: 9m. --- Werk kan i.v.m. overdracht van eigendom vanaf 1 juli 2020 uitgevoerd worden.

Vernieuwen van (asbest) dakconstructie en isoleren boerderij

Betreft het vernieuwen van de constructie, verwijderen van asbest en rietlaag, aanbrengen isolatie en dakpannen op schuurdeel. Daarnaast aanbrengen isolatie en vernieuwen dakpannen op woondeel. We willen ook de mogelijkheid onderzoeken om een klein gedeelte als glaswand/dak uit te voeren.

Partners

Partners van Casius