Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van blokhut Fresia plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van blokhut Fresia plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van blokhut Fresia plaatsen

Dak van blokhut Fresia plaatsen

Het dak is van onze blokhut (model Fresia) afgewaaid en dit moet hersteld worden. Het is een schuin aflopend plat dak van ongeveer 1,90 bij 2,90 meter groot. Het dak is van hout en bedekt met dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Daklekkage repareren en eventueel dak vernieuwen

Waarschijnlijk een geheel nieuw dak. Mijn ouders hebben 8 jaar geleden een chalet (blokhut) geplaatst. Nu is het na al die jaren gaan verouderen en is er nu lekkage. Deze blokhut wordt gebruikt als kantoor, erg belangrijk dat de lekkage wordt verholpen. Het gaat hierbij om een puntdak van 45 m2. Ik zou graag van u willen weten wat het zou gaan kosten dit te verhelpen. Graag mailen.

Schuurdak bedekken met Onduvilla dakplaten

Wij hebben Onduvilla dakplaten gekocht en willen die laten bevestigen op het schuine dak van de blokhut in onze tuin. Het gaat om een oppervlakte van circa 35 m². De platen kunnen worden bevestigd op het huidige bitumen dak. Er is nu lekkage en daarom willen we de klus graag op korte termijn laten uitvoeren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Dakbedekking maken op blokhut

Ik wil dakbedekking plaatsen op mijn nieuwe blokhut waar een zadeldak op zit. Het dak is recent waterdicht belegd met gebrand dakleer. Ik wil eventueel betonnen dakpannen als dat kan. De afmetingen zijn 221,5 x 339,5 en 321,5 x 339,5 cm.

Singles op blokhut maken

Het gaat om een blokhut met piramide dak van 3 x 3 meter wat kost het om dat te laten plaatsen.

Dak vernieuwen op een Finse blokhut

Wij huren een chalet, een Finse blokhut van 10 x 8 meter, op een park waar permanente bewoning is toegestaan. We hebben nu de mogelijkheid gekregen om het chalet te kopen en zitten in het aankooptraject. Omdat er onderhoud aan het dak nodig is, willen wij hiervoor graag een bedrijf uitnodigen om de kosten daarvan in kaart te brengen. Er zit een flauw puntdak op van ongeveer 100 m², bedekt met shingles. Voor zover ik weet zit daaronder isolatiemateriaal op dakplaten. We hebben binnen diverse vochtplekken aan die dakplaten, dus er is sprake van lekkage. We willen de dakbedekking graag laten vervangen door metalen dakpanplaten met isolatie en zo nodig ook nieuwe dakplaten. We willen er ook 2 vaste dakramen in voor wat extra licht. We staan open voor andere ideeën. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Stormschade: met spoed dak van blokhut vervangen

Vandaag 23 februari is een gedeelte van mijn blokhut eraf gewaaid. Graag zou ik zien dat dit schuine dak van een blokhut 6 X 3 meter zo snel mogelijk kan worden vervangen.

Bitumen op het tuinhuisje vervangen

Het gaat om een tuinhuisje (type blokhut) met een flauw aflopend dak van 3 meter breed en 2 meter diep. Zowel de laag bitumen als het de houten dakplaten moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schuin dak laten bedekken

Kleine blokhut met vloer oppervlakte van ongeveer 2 x 3 meter en met een schuin dak. Helling hoek is ongeveer 13 graden, dus niet geschikt voor singles. Ik wil het dak laten afwerken met rood bitumen dakleer. (met steenslag effect). De blokhut is niet meer nieuw, het dak is afgebroken geweest en weer opnieuw opgebouwd. Het dak graag afwerken met een nieuwe windveer. Wie kan me helpen met deze klus en wat gaat me dit kosten (inclusief materiaal)?

Dakbedekking op de blokhut vernieuwen

Door de storm van zondag is de dakbedekking van mijn blokhut gescheurd. Graag laat ik dit vervangen. Het dak is ongeveer 165 cm breed en 220 cm lang. Er ligt nu een bitumen bedekking op.

Partners

Partners van Casius