Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak opnieuw bekleden en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak opnieuw bekleden en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak opnieuw bekleden en isoleren

Daken opnieuw bekleden voor het plaatsen van zonnepanelen

Ik heb een plat dak van bitumen en wil zonnepanelen plaatsten. Ik ben bang dat dit eventueel lekkages veroorzaakt bij mijn 25 jaar oude dak. Dus plaatsing van EPDM lijkt mij een goede oplossing. Het dak lekt niet, dus ik denk dat de EPDM over de bitumen heen gelegd kan worden. Het dak is 6 x 10 meter, dit is bovenste dak en de garage is ongeveer 3,5 x 7 meter en een dak van een aanbouw 11 x 2 meter. Hier ligt grind op, dit kan hergebruikt worden. De daken zijn heel makkelijk bereikbaar. De garage is geschakeld.

Rieten dak vervangen door dakpannen

Rieten wolfkap met open constructie met 2 dakkapellen plus aangebouwde garage met rieten wolfkap totaal ca 240 m2. Dit verwijderen en met isolatieplaten dak bekleden. Dan geglazuurde keramische dakpannen plaatsen.

Platte dak met EPDM bekleden

Ik wil zonnepanelen plaatsen en daarvoor zou waarschijnlijk mijn dakbedekking vervangen moeten worden. Daar wil ik graag advies over. Dakbedekking is ongeveer 18/20 jaar oud. Het gaat om een recreatiewoning met een plat/ licht hellend dak van ongeveer 70 m2, met bitumen dakbedekking inclusief opstaande dakranden van ongeveer 20 jaar oud. Ik heb begrepen dat als de bitumen dakbedekking nog in goede staat is, het mogelijk is om er EPDM overheen te plaatsen. Als dit mogelijk is, zou dit mijn voorkeur zijn. Het dak bevindt zich op 3 meter hoogte. Graag wil ik weten wat er mogelijk is qua garantie.

Plat dak bedekken met bitumen

Ik heb een plat dak waar nu niks op ligt en ik wil het graag met bitumen laten bekleden. Het dak is 85 m2. Graag een offerte.

Hellend dak bekleden met dakpanplaten

Ik wil een hellend dak van bitumen van 80 m2 bekleden met dakpanplaten.

Garage en bijkeuken dak vervangen en bekleden

Ik wil graag mijn dak van de garage en bijkeuken (zit aan elkaar, dus 1 dak) laten bedekken en het hout mogelijk laten vervangen. Het gaat om ongeveer 35/40 m2. Ik plaats misschien zelf Oriented Strand Board of underlayment platen, maar ik wil dit wel graag vermeld hebben op de offerte als een aparte post. Het gaat om een plat dak waar waarschijnlijk bitumen op ligt. Ik wil er EPDM of bitumen voor terug. Er is heel makkelijk bij te komen en het is ongeveer 2,10 meter hoog. Is er een mogelijkheid dat u komt kijken voor de beste oplossing?

Advies en isolatie van dak uit 1996

Oud deel van het huis (90 m2) heeft nog een oud hellend dak (1996). Dit wil ik extra laten isoleren en opnieuw laten bekleden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil graag de achterkant van mijn dak (rond de 10 meter) laten bedekken met Plastisol om lekkende boeidelen/daktrim te voorkomen.

Dak van buitenaf isoleren en opnieuw bekleden

Ik wil het dak van het huis van buitenaf isoleren. Het is een huis uit 1935, waarschijnlijk niet of slecht geïsoleerd. Het schilddak is met rode dakpannen (TDN44 ?) uitgevoerd. Ik wil graag een hoogwaardige isolatie van 150 mm. Het is een schilddak van 6 bij 15 meter met drie dakkapellen van een meter breed, dit worden er vier op drie dakvlakken. Op beide 6 meter vlakken een dakkapel en op de 10 meter twee dakkapellen. Op het andere 15 meter dakvlak komen zonnepanelen te liggen. De goot is nu een mastiek of rubber boven de buitenmuur, ik wil hier een goot van zink voor terug. Ik wil het van buitenaf isoleren. het hele dak wil ik gelijk vervangen hebben, ook graag de afvoerkosten vermelden op de offerte. Nou weet ik niet wat handig is om te gebruiken als nieuw dakbedekking. Ik heb begrepen dat er ook prefab delen bestaan waar direct zonnepanelen op zitten. is dit misschien een mogelijkheid? Een steiger plaatsen is mogelijk aan drie kanten. De dakrand zit ongeveer op 7 meter hoogte en de nok ongeveer op 10 meter hoog. Het gaat om een klassiek herenhuis. Ik wil graag gebruikmaken van de subsidieregeling. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Meerdere daken opnieuw bedekken met dakpannen en van buitenaf isoleren

Wij willen drie huizen opnieuw voorzien van dakpannen en van buitenaf isoleren. Het betreft een rijtjes huis met tenminste 3 aaneengesloten huizen. De werkzaamheden zijn: pannen en panlatten verwijderen en alles tot aan het dakbeschot, 4/5 cm pir plaat op bestaande dakbeschot en nieuwe panlatten en pannen erop. Ook graag het bekleden en isoleren van 2 bestaande dakkapellen. Een is 4 x 2 meter de ander is 3 x 2 meter. Het dak is 18 meter breed in totaal met drie huizen en 12 meter schuin omhoog aan een kant en aan der andere kant ook 12 meter. Hellingshoek zal ongeveer 45 graden zijn vermoed ik. Dezelfde soort dakpannen willen we ervoor terug. Waarschijnlijk zijn het betonnen dakpannen. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Het kan zijn dat meerdere buren aansluiten.

Partners

Partners van Casius