Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw dak op bedrijfshal plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw dak op bedrijfshal plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw dak op bedrijfshal plaatsen

Dak van buitenaf isoleren en de dakpannen vervangen

Ik wil graag 260 m2 dak vervangen en isoleren van onze woning. Het gaat om een hellend dak, waar isolatie van buitenaf verwijderd moet worden tussen de gorden en afgevoerd. Vervolgens moet er nieuwe isolatie geplaatst worden. Er zou ook een zeil geplaatst moeten worden tussen de gorden. De oude dakpannen moeten vervangen worden. We hebben zwarte dakpannen en willen dezelfde ervoor terug. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het dak begint ongeveer op de hoogte van 2,60 meter. 100 m2 zou niet geïsoleerd moeten worden, maar de latten moeten er wel af, folie moet erop en er zouden ook nieuwe pannen moeten komen (van de bedrijfshal).

Nieuw dak op bedrijfshal plaatsen

Ik wil een compleet nieuw dak met PVC bedekking op een bedrijfshal van 1000 m2 laten plaatsen en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak repareren en vervangen

Ik heb een plat dak op de bedrijfshal en kantoren. Het gaat om bitumen op isolatielaag. Op circa 10 m2 zitten wat 'blazen', deze lekken nog niet maar moeten wel hersteld worden. Aan een zijde van aansluiting met hal 1 en 2 zit een lekkage loslaten hoeken bitumen los van circa 3 m2 Dak is makkelijk toegankelijk vanaf de straat met een normale ladder circa 4 meter hoog.

Dakrenovatie van bedrijfshal

Ik heb een dak van 1260 m2 dat gerenoveerd moet worden. Ook moeten de lichtstraten dichtgemaakt worden. Het dak is 4,5 meter hoog. Er zit nu bitumen op en dat kan eventueel weer gebruikt worden. Daarna moeten er zonnepanelen opgezet worden dus het maakt niet zoveel uit.

Dakbedekking op een bedrijfshal vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vernieuwen van het dak van een bedrijfshal van 18 bij 28 meter. Bestaand dak is van bitumen, dit is al een aantal keer gerepareerd wegens lekkages. Ik wil graag EPDM folie over het bestaande bitumen dak laten aanbrengen, opstand is ongeveer 0,5 meter en in het dak zitten vier dakdoorvoeren.

Serredak op een bedrijfshal vervangen

Ik heb op mijn bedrijfshal een schuin aflopend dak op een hoogte van ongeveer 6 meter. Op dit dak liggen 20 jaar oude polyester lichtstraten op houten balken om de 150 cm. Dit serredak heeft hagelschade en moet vervangen worden. Ik wil er graag 7 nieuwe lichtstraten op van circa 14,5 x 1 meter per stuk, die moeten aflopen naar een interne goot. Ik wil er 16 mm heldere polycarbonaat platen in, op rubbers gemonteerd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de oude platen en de strips en het plaatsen van de nieuwe platen. Het serredak moet ook winddicht worden gemaakt naar de goot en balken (4 cm). De bedrijfshal is rondom goed bereikbaar. Ik wil een gespecificeerde offerte ontvangen en garantie op de levering en plaatsing.

Kunststof dakbedekking aanbrengen

Op een kunststof dak (dakplaten met zeil) wil ik graag een nieuwe laag aanbrengen. Het dak lekt op diverse plaatsen. Het is een dak van een bedrijfshal. Het gaat om ongeveer 1200 m2.

PVC of bitumen dakbedekking aanbrengen

Kunt u mij een indicatierichtprijs geven voor vernieuwing van de dakbedekking? Nieuwe laag PVC voor een plat dak met een oppervlakte van 7.750 m². Nieuwe laag bitumen voor een plat dak met een oppervlakte van 7.750 m². Er zit nu een bitumen laag op het dak. Het gaat om een bedrijfshal. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten van u.

Dakbedekking repareren op een bedrijfshal

Tijdens wind en regen ontstaat er lekkage aan het dak van onze bedrijfshal. De oppervlakte hiervan is ongeveer 1000 m2. Het dak is 5,5 meter hoog en makkelijk te bereiken. Op het dak ligt waarschijnlijk een bitumen dakbedekking en binnen zit er geen afwerking tegen het plafond.

Het bedekken van een bedrijfshal.

Het opnieuw bedekken van een bedrijfshal. De oppervlakte is circa 2000m2 Momenteel is het een bitumen dak met zetkappen. Deze dient vervangen te worden voor een teerlaag van 30mm met daarboven op een laag dakbedekking. Materiaal dient aangeleverd te worden.