Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak opnieuw bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak opnieuw bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak opnieuw bedekken

Dak opnieuw bedekken

Betreft een garage die met de buurman wordt gedeeld. ongeveer 5 x 7 meter. Welke bedekking (en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Momenteel ligt er bitumen.

Platte dak met EPDM bedekken

Het platte dak is in slechte staat en ik heb al een keer lekkage gehad, ongeveer 100 m². Ik wil het graag met EPDM laten bedekken. Graag ook gevel verven meenemen in de offerte.

Dak isoleren en bedekken

Ik heb 2 platte daken van 6 bij 6 meter op 6 meter hoogte. De dragende constructie bestaat uit ijzeren balken met daartussen houten balken. Het huidige dak zit er zo’n 30 jaar op. Ik weet echter niet wat dit is, volgens mij geen bitumen want het materiaal is veel gladder, lijkt wel zink. Het dakbedekking zit los, graag opnieuw isoleren en bedekken. Is gezamenlijk 72 m2.

Dak bedekken met EPDM

Het dak is 3.5 bij 7 meter en het lekt nu dus het moet snel gedaan worden Er ligt nu een laag bitumen op + rubbertegels die ik eventueel zelf zou kunnen verwijderen en ik wil graag weten of e.v.t. afval ook door het bedrijf kan worden verwijderd of dat ik dit zelf moet doen. Andere optie het is misschien nog te repareren. Het bitumen ligt er nu ongeveer 13 jaar op.

Dak isoleren en bedekken

We willen nieuwe pannen op ons dak. Daarom gelijk isoleren van buitenaf. Het is een hellend dak waar een schoorsteen en een dakkapel op zit. De dakkapel is al geïsoleerd.

Dak bedekken met zink

Ons huis beschikt over 2 schuine betonplaten: gevel voorzijde, achtergevel, in de betonnen plaat voor bevindt zich een kachelpijp hoek ongeveer 40 graden lengte 60 cm, breedte ca 70 cm Deze platen zijn in het midden verdiept om water via een waterspuwer af te voeren. Graag willen wij dit met zink laten bedekken, kleur donkergrijs. Werkhoogte ca 6,5-8,5 m hoogte.

Plat dak isoleren en opnieuw bedekken

Het gedeelte van het huis op de begane grond heeft een plat dak (50 m2) met bitumen (zonder grind) waaronder een dunne (2cm?) isolatielaag uit 1978 ligt op planken. Daaronder balken en gips plafond zonder isolatie. Ik wil het graag vanaf de buitenkant isoleren en er nog een bitumen laag op laten leggen.

Platte en bollende daken opnieuw bedekken

Ik wil ons dak na een lekkage opnieuw laten bedekken. Het dak wat er nu op ligt begint uit te drogen en nu dus een nieuw dak nodig. Het gaat om 2 platte en 1 bollend dak. Ik laat mij adviseren door de vakman over de mogelijkheden en sta ook open voor isolatie. Helaas weet ik geen oppervlakte te vermelden.

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Ik heb een appartement met plat dak, wat hoort bij een VVE die niet actief is. Gezien ik van een buurman te horen heb gekregen dat mijn dak aan vernieuwing toe is, wil ik kijken of ik zelf het dak kan laten bedekken en dit later verrekenen met de VVE. De woonoppervlakte is 53 m2, wat het oppervlak van het dak is durf ik niet te zeggen. Wat er nu opligt weet ik ook niet precies, het is zwart, vermoedelijk bitumen. Afvoeren van de oude dakbedekking ook graag. Ik wil graag dakbedekking dat goedkoop is, maar lang meegaat. Ik las iets over EPDM. Zelf zit ik op de eerste verdieping, via mijn balkon kan er met een vaste trap op het dak gekomen worden. in totaal heeft het twee verdiepingen van een voormalig eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte en laat ik iemand zo snel mogelijk langs komen.

Dakbedekking plat dak

Ik heb met mijn buurman een schuur met een plat dak. Deze wil ik laten bedekken met dakleer of epdm. Maat 2,5 x 6,5 meter met 1 uitvoer.