Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak bedekken met bitumen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak bedekken met bitumen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak bedekken met bitumen

Deel van dak ophogen

Het gaat om een plat dak van 5 bij 4 meter. De helft van het dak die aan de dakgoot grenst is wat verzakt, zodat het water er blijft staan en niet afloopt via het afvoergat naar de regenpijp. Het dak is meer dan 20 jaar oud. Mijn bovenburen en ik willen graag weten wat het kost om het totale dak met vloeibaar bitumen te bedekken en ook de prijs als we alleen de stuk dak met de verzakking recht laten maken met vloeibaar bitumen.

Golfplaten vervangen op paardenmanege

Ik heb een manege met asbestvrije golfplaten en die moeten vervangen worden. De manege is 35 x 17 meter, bestaande uit 56 heldere golfplaten van 153 cm en met een zadelnok. Daarna wil ik het dak opnieuw bedekken met nieuwe golfplaten.

Daklekkage repareren met vloeibare dakbedekking

Daklekkage repareren door een plat dak volledig met vloeibare dakbedekking te bedekken. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Dak bedekken met bitumen

Mogelijkheid tot het plakken van een nieuwe bitumen laag over de oude. Het betreft een makkelijk te bereiken dak van ± 150 m² op 3 meter hoogte.

Dak bedekken met leien

Schuin aflopend dak met 1 dakraam 87 m2 Graag offerte voor natuur leien en een voor kunststof leien met en zonder isolatie

Dak renoveren

Uitvlakken van een dak, isoleren van dak (buitenkant) met platen van 9 cm en bedekken met betonpannen. Het dak is ongeveer 80 m2 en het huis staat in de omgeving van Franeker (friesland)

Uitbouw bedekken met pannen

Een uitbouw met 2 dakramen opnieuw bedekken. Er zitten nu sneldekkers op maar ze zijn bros. Hiervoor wil ik nieuwe panlatten en nieuwe, goeie dakpannen. Het dak is ongeveer 5 x 4 meter.

Dak bedekken en lood aanbrengen

Ik heb tijdje geleden van een carport een kamer gemaakt en nu wil ik graag het dak bedekken, er moet namelijk bitumen komen op het dak. En voor beide zijmuren moet er lood aangebracht worden. Ook moet er geïsoleerd worden.

Plat dak opnieuw bedekken

Ik wil 20 m² nieuwe bitumen dakbedekking laten plaatsen op het platte dak op de 2e etage. het dak is van binnenuit toegankelijk. Er moet ook een zinken lijst van 10 meter lengte worden geplaatst. Er liggen nu ook bitumen zonder grindballast. De terrastegels die erop liggen zullen door ons verwijderd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Garage dak opnieuw bedekken

Plat garage dak opnieuw bedekken en het oude bitumen dak verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2. Wat wordt de offerte voor verwijdering bitumen + nieuw bitumen of EPDM bedekking?