Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak bedekken met bitumen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak bedekken met bitumen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak bedekken met bitumen

Houten tuinhuis met plat dak bedekken

Het houten tuinhuis heeft stormschade opgedaan. Er zijn 4 lagen bitumen, 3 x 1 meter, zijn van het dak af.

Plat dak met golfplaten bedekken

We hebben een soort pergola met daarop golfplaten. De golfplaten zijn er met de storm vanaf gewaaid. Graag willen wij de golfplaten weer bevestigd hebben op de bestaande pergola. Het is ongeveer 2,5 x 3 meter.

Plat dak bedekken

De dakbedekking van de gang en het toilet aan de achterkant van ons huis moet worden vervangen aangezien het lekt. Het gaat om ongeveer 4 vierkante meter. Wellicht kan ook het keukendak van ongeveer 20 vierkante meter vervangen worden, dit even bekijken. Beide daken zijn goed toegankelijk.

Dak bedekken met PVC of bitumen

Ik wil een dak volledig bedekken met PVC of bitumen. Het liefst met garantie. De afmeting is 4 x 2,5 meter. Op dit moment is er een bitumen dak in redelijk/slecht staat. Graag all in prijs inclusief btw.

Plat dak bedekken met kunststof

Ik heb een plat dak dat bedekt moet worden met kunststof. Deze moet wel beloopbaar blijven, dus er moeten geen grindstenen geplaatst worden. Het moet dus een soort balkon worden. Het gaat om een oppervlak van 14 m2. Het dak is simpel te bereiken via de binnenzijde.

Aanbouw met kunststof bedekken

De klant wil zijn aanbouw laten bedekken met kunststof. Het gaat hier om ongeveer 12 vierkante meter. Het dak is goed bereikbaar met een trap en via de keuken. Het dak moet goed beloopbaar blijven na de werkzaamheden.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje

Vorige week is met de zware storm een groot gedeelte van de shingles van het dak van ons tuinhuisje gewaaid. Graag zou ik van u een passende en vrijblijvende offerte ontvangen voor het bedekken van het dak met nieuwe shingles in de kleur zwart. Het oppervlak van het te bekleden dak bedraagt circa 27,5 m2. Het gaat om een huisje met een puntdak. Uiteraard kunt u in overleg met mij de situatie ter plekke bekijken.

Weggewaaide dakbedekking vervangen

Tijdens de storm van vorige week zijn we erachter gekomen dat onze dakbedekking van ons platte dak ( dakkapel) volledig is weggewaaid incl de omlijsting hiervan. Ons dak is ongv 2,57x3m. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn om dit opnieuw te laten bedekken? Alvast bedankt. Mvg, Danielle Elbers

Schuin dak bedekken

Tijdens de storm is de dakbedekking eraf gewaaid. Dit zouden we graag hersteld willen hebben. Het is er slechts maar aan 1 zijde af, maar misschien is het verstandiger het gehele dak te vernieuwen. Ik ontvang graag een offerte voor reparatie van het gehele dak, maar ook graag van het halve dak. Het dak is 4,14 meter breed bij 2,32 meter breed hoog.

Plat dak bedekken

Wegens lekkage vervangen van een plat dak op een garage en schuur onder zelfde platte dak. Ongeveer 40 vierkante meter. Momenteel ligt er mastiek met grind.

Partners

Partners van Casius