Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak bedekken met EPDM? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak bedekken met EPDM. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak bedekken met EPDM

Dak isoleren en bedekken

Ik heb 2 platte daken van 6 bij 6 meter op 6 meter hoogte. De dragende constructie bestaat uit ijzeren balken met daartussen houten balken. Het huidige dak zit er zo’n 30 jaar op. Ik weet echter niet wat dit is, volgens mij geen bitumen want het materiaal is veel gladder, lijkt wel zink. Het dakbedekking zit los, graag opnieuw isoleren en bedekken. Is gezamenlijk 72 m2.

Dak bedekken met EPDM

Het dak is 3.5 bij 7 meter en het lekt nu dus het moet snel gedaan worden Er ligt nu een laag bitumen op + rubbertegels die ik eventueel zelf zou kunnen verwijderen en ik wil graag weten of e.v.t. afval ook door het bedrijf kan worden verwijderd of dat ik dit zelf moet doen. Andere optie het is misschien nog te repareren. Het bitumen ligt er nu ongeveer 13 jaar op.

Dak isoleren en bedekken

We willen nieuwe pannen op ons dak. Daarom gelijk isoleren van buitenaf. Het is een hellend dak waar een schoorsteen en een dakkapel op zit. De dakkapel is al geïsoleerd.

Dak bedekken met zink

Ons huis beschikt over 2 schuine betonplaten: gevel voorzijde, achtergevel, in de betonnen plaat voor bevindt zich een kachelpijp hoek ongeveer 40 graden lengte 60 cm, breedte ca 70 cm Deze platen zijn in het midden verdiept om water via een waterspuwer af te voeren. Graag willen wij dit met zink laten bedekken, kleur donkergrijs. Werkhoogte ca 6,5-8,5 m hoogte.

Plat dak isoleren en opnieuw bedekken

Het gedeelte van het huis op de begane grond heeft een plat dak (50 m2) met bitumen (zonder grind) waaronder een dunne (2cm?) isolatielaag uit 1978 ligt op planken. Daaronder balken en gips plafond zonder isolatie. Ik wil het graag vanaf de buitenkant isoleren en er nog een bitumen laag op laten leggen.

Platte en bollende daken opnieuw bedekken

Ik wil ons dak na een lekkage opnieuw laten bedekken. Het dak wat er nu op ligt begint uit te drogen en nu dus een nieuw dak nodig. Het gaat om 2 platte en 1 bollend dak. Ik laat mij adviseren door de vakman over de mogelijkheden en sta ook open voor isolatie. Helaas weet ik geen oppervlakte te vermelden.

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Ik heb een appartement met plat dak, wat hoort bij een VVE die niet actief is. Gezien ik van een buurman te horen heb gekregen dat mijn dak aan vernieuwing toe is, wil ik kijken of ik zelf het dak kan laten bedekken en dit later verrekenen met de VVE. De woonoppervlakte is 53 m2, wat het oppervlak van het dak is durf ik niet te zeggen. Wat er nu opligt weet ik ook niet precies, het is zwart, vermoedelijk bitumen. Afvoeren van de oude dakbedekking ook graag. Ik wil graag dakbedekking dat goedkoop is, maar lang meegaat. Ik las iets over EPDM. Zelf zit ik op de eerste verdieping, via mijn balkon kan er met een vaste trap op het dak gekomen worden. in totaal heeft het twee verdiepingen van een voormalig eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte en laat ik iemand zo snel mogelijk langs komen.

Dakbedekking plat dak

Ik heb met mijn buurman een schuur met een plat dak. Deze wil ik laten bedekken met dakleer of epdm. Maat 2,5 x 6,5 meter met 1 uitvoer.

Dak opnieuw bekleden en isoleren

Ik wil graag het dak van het opnieuw bedekken en dan ook de isolatie mee nemen. Het is een plat dak van ongeveer 20 m2. Er ligt nu bitumen op, maar die is aan het verouderen en niet geïsoleerd. We willen dus een nieuwe dakbedekking (met isolatiemateriaal er onder). We dachten aan EPDM, maar ontvangen graag advies. Via een luik op zolder is er makkelijk op het dak te komen.

Groen dak realiseren op een serre

Dag, ik zou mijn serre (met glazen dak) graag willen bedekken met een groen dak. Het is een hout constructie die in een betonnen fundering staat, het is dus een constructie die veel gewicht kan houden. Het liefst zie ik een groen dak met vetplanten ivm het onderhoud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 16 m2.

Partners

Partners van Casius