Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het dak van een appartementencomplex vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het dak van een appartementencomplex vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het dak van een appartementencomplex vervangen

Boeidelen vervangen door trespa

Aan de achterzijde van ons appartementencomplex (vier woningen totaal) is op de bovenste verdieping een boeirand waarvan een stuk is afgebroken. We zouden graag die hele rand laten vervangen door trespa. De boeirand is vanaf de grond te bereiken door een steiger op te bouwen of een (vrij serieuze) hoogwerker in te zetten. De rand grenst aan een ruim, makkelijk toegankelijk plat dak; wellicht biedt dat ook opties?

Het dak van een appartementencomplex vervangen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een appartementencomplex kan voorzien van nieuwe dakpannen. Het onderliggende dakzeil, isolatie en panlatten dienen her en der hersteld te worden. Het gaat om ruim 200 m2 aan daken boven 8 appartementen en 2 trappenhuizen.

Dak inspectie appartementencomplex en mogelijk onderhoudsabonnement afsluiten

Graag ontvang ik een offerte voor dak inspectie van een appartementencomplex bestaande uit 2 gebouwen. Ik schat dat ze 40-50 meter lang zijn. Op de zuidkant kunnen op elk complex 100 zonnepanelen liggen, mogelijk dat dat een indicatie geeft van de afmeting. We hebben een VVE. Het complex is 3 verdiepingen hoog en heeft een schuin pannendak. Er lekt niets, we zouden het dak willen laten inspecteren en dan eventueel een onderhoudsabonnement afsluiten.

Plat dak vernieuwen van appartementencomplex

Namens de VvE wil ik graag een offerte aanvragen voor een nieuw dak. Het huidige dak is een plat dak van bitumen en kiezels. Het dak is 20 jaar oud en na verschillende reparaties toe aan vernieuwing. We hebben al ervaring met een groendak. Een deel van de ondergrondse garage is al hiermee voorzien. Graag ontvangen we advies welke duurzame dak het beste is voor dit gebouw. De werkzaamheden staan volgens ons meerjarenplan gepland in 2020. Mocht het nodig zijn om het dak persoonlijk te komen bezichtiging dan is onze voorkeur op een vrijdag.

Realiseren van sedum dak

Graag wil ik geïnformeerd worden over de mogelijkheid om een gedeelte van ons dak van ca. 15 x 12 meter te beleggen met Sedum. Wij zijn een appartementencomplex en dit is eigendom van de bewoners. We zijn een coöperatie.

Prijsopvraag groendak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van een appartementencomplex kan aanpassen naar een groendak. Het gaat om een dak van 450 m2. Het dak bevindt zich boven de 6e verdieping. Het gaat momenteel om een bitumen dak met kiezels daar op. Daarnaast staan er 120 zonnepanelen op het dat die tijdelijk verwijderd moeten worden ten behoeve van de renovatie. Verdere specificatie graag in onderling overleg.

Dak isoleren

Het gaat om een dak van ong. 450 m2 van een appartementencomplex. Nu ligt er bitumen, dit moet waarschijnlijk worden verwijderd. Ook willen we dat het nieuwe dak geïsoleerd wordt. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Kunststof dak vernieuwen en isoleren

Ik wil mijn kunststof dak laten vernieuwen inclusief isoleren. De tegels moeten eraf, isolatie moet geplaatst worden, en vervolgens nieuwe tegels erop. Het dak is ongeveer 50 m2. Het dak in het midden ligt lager dan de afvoer waardoor het water niet wegloopt. Het gaat om een appartementencomplex.

Dakisolatie aanbrengen

Het betreft een niet-nageïsoleerd plat dak van een jaren '50 appartementencomplex. Het gaat om een deel van 80 m2. Ik laat mij graag adviseren over beste optie tot isolatie, ofwel via de buitenkant, ofwel via de binnenkant, en ontvang graag offertes.

Dakinspectie appartementencomplex

Het platte dak van ons appartementencomplex moet geïnspecteerd worden. De reden daarvoor is lekkage. Het gaat om een bitumen dak met grindstenen erbovenop. Het is een zwevend dak. De woning is 3 verdiepingen. Het totale dak is 25 bij 50 meter. Het gaat namelijk om meerdere woningen.

Partners

Partners van Casius