Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Controle van de dakpannen en lekkage verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: controle van de dakpannen en lekkage verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: controle van de dakpannen en lekkage verhelpen

Dak inspectie en controle dakbeschot

Ik wens graag een dakinspectie bij zeer hevige regenval soms lekkage op verschillende plekken. Evt dakpannen goed leggen. Controle dakbeschot. Het dak is ongeveer 7 meter breed en 5 meter hoog.

Controle van de dakpannen en lekkage verhelpen

Er zijn twee plekken waar een dakpan gebroken is. Daarnaast hebben we lekkage op twee plekken, bij de schoorsteen en bij een klapraam.

Verschoven dakpannen terugleggen en fixeren

Betreft een viervlaks pannendak (sneldek). Een aantal schuin afgezaagde pannen (liggend tegen/onder de hoekkeper) is verschoven. Deze moeten worden teruggelegd en gefixeerd. Tevens controle of andere dergelijke pannen goed gefixeerd zijn: controle hoekkeperklemmen.

Dakpannen herstellen boven lekkende keuken

Door de storm van 18/1 zijn dakpannen verschoven. Ook lijken er aansluitingen op het dak niet goed dicht te zitten. Daardoor is het plafond, bovenwoning, 1e t/m 3e verdieping, van mijn keuken gaan lekken. Dit is van de zomer al een keer eerder gebeurd en leek toen opgelost. Herstel van dakpannen + goede controle van lood aansluitingen is nodig.

Algehele controle van daken

Onze woning is uit 1991. Het pannendak willen wij graag laten controleren. De panlatten moeten worden gecontroleerd en eventueel vervangen, dampwerende folie geplaatst en nieuwe glimmende dakpannen gelegd. Het dak zal 5 bij 4 meter groot zijn. Daarnaast is er een plat dak met bitumen wat nog nooit vervangen is. Hier zal een nieuwe laag bituum geplaatst moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Beide daken hebben op dit moment geen lekkage.

Dak van bedrijfsruimtes renoveren

Dakpannen dak van bedrijfsruimtes. Enkele dakpannen zijn stuk/kapot. Om lekken en schade te voorkomen dienen deze vervangen selectief vervangen te worden. Eventuele controle van het houtwerk onder de dakpannen is mijns inziens belangrijk om te bepalen of er al schade is ontstaan. Totaal oppervlakte circa. 350 m2. Kortom, niet gehele dak opnieuw voorzien van dakpannen, maar controle en selectief vervangen. Géén standaard dakpan --> Kruispan?!

Groot pannendak controleren en zo nodig herstellen

Wij hebben een huis uit bouwjaar 1931 en willen daarvan het pannendak laten controleren. We hebben geen lekkage, maar werden onlangs door een voorbijganger gewezen op enkele gebarsten en scheefliggende dakpannen. Het is een speels dak met veel kantpannen en vorstpannen. Er moet ook worden bekeken of die allemaal goed vast liggen. We horen vooraf graag wat de kosten van de controle zijn.

Dakpannen controleren en Vogelstixx aanbrengen

We hebben een huis aangekocht maar lijkt alsof sommige dakpannen niet vastliggen. Controle is noodzakelijk. Tevens op de nok stixx plaatsen om vogels hier niet op te laten zitten. Graag maak ik een afspraak om dit te laten bekijken en uw offerte te ontvangen.

Controle dak en herstellen

Op de 2de verdieping ontstaan vochtplekken. Daarnaast lijkt visueel een dakpannen verschoven te zijn en ontbreekt er een gedeelte op de nok. Graag een offerte voor controle van het dak en herstel van de nok en de verschoven dakpannen. Het schuine dak loopt over twee verdiepingen. De nok is op circa 8 meter.

Ontbrekende dakpan terugleggen

1 dakpan ontbreekt, dus deze terugleggen en een aantal ligt niet goed, waarvoor graag controle. Wij hebben nog een aantal originele dakpannen in het bezit.

Partners

Partners van Casius