Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet dak vervangen

Compleet dak vervangen

Vervangen van huidige dak voor een klapdak. Huidige dag is recht dak (770 x 360 per zijde). In het dak zitten momenteel twee dakramen die ik terug wil laten komen. Het gaat om de eerste verdieping van de woning, de huidige pannen dienen verwijdert te worden en nieuwe pannen gerealiseerd. Zie Google maps voor het dak, dan heeft u een beter beeld.

Dak vervangen

Graag wil een prijsindicatie voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van ons dak die op dit moment niet geïsoleerd is. Compleet nieuw geïsoleerd dakbeschot met nieuwe pannen.

Dak renoveren

Ik zoek iemand voor renovatie van een pannendak, daarbij is het dak ongeveer 40 m2 . Het oude dak onder de pannen liggen grijze asbest houdende platen die moeten nog verwijderd worden . Voor het nieuwe dak graag ook isoleren met unidek platen compleet met nieuwe dakpannen van een geglazuurde kleipan

Dak vervangen

Ik heb een plat dak van ongeveer 40m2. Het dak is uit 1980 met 12m2 als aanbouw uit 1990. Momenteel heb ik lekkage en blijft het water staan. Ik verwacht zelf dat het oude dak compleet vervangen moet worden gezien de leeftijd en de staat ervan. Mijn platte dak grenst aan het platte dak van de buurman. Ook is het gebrek aan isolatie zomers een probleem. Graag zou ik willen weten of warm isoleren een optie is en of een groen dak mogelijk is.

Compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen

Nu een bestaand bitumen zadeldak van 30 meter breed en 60 meter lang. Wij willen graag een compleet nieuw dak met een lichtkoepel, wij laten ons graag adviseren.

Piramide houten dakconstructie maken

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een nieuwe dakconstructie kan maken van hout. Het is een laag huisje. Het oude dak verwijderen wij zelf, er gaat eerst een aanbouw plaats vinden welke de woning 'vierkant' maakt. Er moet een compleet nieuw dak op komen. De afmeting van de buitengevel is 9,5 X 10 meter en het dak is nu ongeveer 4,5 meter, maar wij willen dit verhogen naar 5-6 meter. Wij zijn bezig om daar toestemming voor te krijgen. Het is de bedoeling dat er een piramide dak op komt. We denken aan een rieten dakbedekking.

Dakrenovatie plat dak

Sterk hellend dak. Ongeveer 65 m2. Compleet vervangen van bitumen dakbedekking, daktrimmen, eventuele gordingen. Het is de bedoeling dat er daarnaast multiplex dakplaten over ongeveer 20 m2 en 65 m2 isolatie wordt vervangen.

Nokvorsten reparatie + Waterwerende folie aanbrengen

Ik zou graag een offerte bij u opvragen over onderstaande opdracht: - Nokvorsten reparatie (3,5-4 meter) Op veel plaatsen ligt de cement er geheel uit en liggen de nokvorsten compleet los. Deze zullen gereinigd moeten worden, ontvet, en vervolgens weer aangesmeerd worden met flexim dakmortel stormvast. -- Waterwerende folie aanbrengen op 2-3 m2 van het dak ivm lekkage. -- Graag hoor ik van u wat de kosten zouden zijn om dit door jullie uit te laten voeren.

Dakrenovatie en isolatie, inclusief dakkapelbedekking

Ik wil het dak van mijn hoekwoning (bedekt met dakpannen) compleet laten vernieuwen en isoleren. Staan ook 2 dakkapellen op. Bedekking van de dakkapellen wil ik ook vernieuwen. Ik heb op dit moment wat lekkage geconstateerd op 3 plekken, maar het huis is recent gekocht dus ik weet niet hoe oud de lekkage is en de conditie van het dak constructie. Ik zou graag een offerte op maat willen ontvangen voordat ik in zee gaan met deze klus. Is het mogelijk dat jullie een inspectie uit kunnen voeren voor een definitieve prijs te kunnen ontvangen?

Complete dakvernieuwing

We willen onze dak compleet laten vervangen. Deze is aan vervanging toe. Op dit moment hebben wij een hellend dak dat gelegd is met keramische pannen. De afmetingen zijn ons niet helemaal bekend maar de lengte van de woning is 7.5 x 6 meter. Wij zijn opzoek naar een dakdekker die met ons kan kijken naar de verschillende opties qua pannen afwerking en het ook kan uitvoeren.

Partners

Partners van Casius