Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen

Coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor het coaten van 2 zinken dakgoten. In totaal is het 2x 5 meter. Aan de achterzijde zit een serre en aan de voorzijde een tuin. Vandaar lijkt me het coaten de meest handige manier.

Overzetdak

Het betreft een schuin dak van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het is nu bekleed met singles. Diverse woningen in de buurt zijn al overgestapt op stalen dakplaten. Bij sommigen liet de coating los, dat wil ik absoluut niet natuurlijk. Het schuine dak watert af in een zinken goot. Aan de randen daarvan moet ook de afdichting worden hersteld. Ik wil de klus graag voor de winter gedaan hebben, gezien de shingles momenteel aan het krullen zijn.

Dakgoot repareren

Ik wil een zinken coating laten aanbrengen in mijn zinken dakgoot van 28 jaar oud van 11 meter lang, vanwege kleine scheurtjes. De dakgoot is op de 2e verdieping.

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is volgens een andere specialist aan vervanging toe. Ons huis is 8 meter met het huis van de buren erbij 15 meter. Kunststof of zink. Ik ben naar beide benieuwd. Betreft de voorkant van het huis. Coating willen we niet. Ik heb nu een zinken goot. We hebben een huis uit 1933. De goor is over poreus en er is ook een deel lek.

Zinken dakgoot, EPDM en houtwerk repareren

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor reparatie van lekkende dakgoot, met EPDM coating. Betreft ca 36 m goot over 5 delen. Tevens hierbij vervanging van rotte houtdelen van bakgoot. Graag adviesgesprek voor offerte. Separaat evt bladafscherming en marterwering.

Dakgootbekleding vervangen

We zouden de dakgootbekleding graag vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot aan de voorgevel, 440 millimeter, deze is ooit behandeld met een bitumineuze coating. Deze is aan het afbladderen. Is dit iets wat jullie kunnen doen?

Zinken dakgoot vernieuwen

Het vernieuwen of repareren van mijn zinken dakgoot van een rijtjeswoning. Ongeveer 6 meter lang. Eventueel coating aanbrengen in bestaande goot.

Lekkage zinken bakgoot

Spijkergaatje in een zinken bakgoot repareren. Eventueel de goot voorzien van coating. Betreft de goot achter, ongeveer 8 meter.

Graag prijs opgave 150 m2 eternit leien ...

Graag prijs opgave 150 m2 eternit leien dak met 3 dakramen -controleren eventueel defecte singels repareren-dakramen dichting check- algen vrij maken en nieuw weerbestendige coating aanbrengen. 25 mtr zinken dakgoot nieuw coaten met (b.v asfalt) 2 schoorstenen grijs betonsteen waterproof behandellen

Voor een tweetal bovenwoningen wil de ...

Voor een tweetal bovenwoningen wil de vve graag een offerte voor onderhoud aan de zinken goten. De kwaliteit van de huidige goten is onduidelijk, echter is er wel lekkage bij de afvoer. Dit kan komen omdat de goot niet goed schoon is of wellicht is het zink niet meer van voldoende kwaliteit. Graag een offerte voor a) het vervangen van 2x 15 m goot (dit is voor én achter) of b) het aanbrengen van een coating in de goot. Verder moeten er wellicht delen van de houten ommanteling van de dakgoot worden vervangen. Het is niet helemaal duidelijk of dit door een schilder of een timmerman moet gebeuren.