Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coaten van het pannendak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coaten van het pannendak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coaten van het pannendak

Reinigen en coaten van een pannendak

Het betreft een woning, semi bungalow, uit 1974 met betonpannen. De oppervlakte is ongeveer 160 m2. Ik wil een offerte voor het reinigen en coaten van het dak. Daarnaast wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het vervangen van de dakpannen door nieuwe sneldekdakpannen.

Coaten van het pannendak

Het gaat om het coaten van een pannendak (betonpannen). Het gaat om twee huizen aan elkaar van 100-150 m2 totaal. De woning heeft 1 verdieping en zolder.

Pannendak reinigen en coaten

Ik wil het pannendak van 8,5 bij 6 meter ongeveer reinigen en coaten. Vervolgens wil ik de gevels reinigen. Dat gaat om een oppervlak van 90 m2. Het gaat om een woning met 1 verdieping met erboven nog een bergzolder waar je niet op kan staan.

Pannendak reiniging en dakcoating

Het reinigen en coaten van een pannendak van een goed toegankelijke bungalow Opp ca 125m2

Pannendak reinigen en coating in antraciet kleur aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen van jullie wat de kosten zijn voor het reinigen van een dak van ongeveer 120 m2. En het coaten ervan in de kleur antraciet. Zie foto

Pannendak reinigen en mogelijk coaten

Wij wonen in een rijtjeswoning uit bouwjaar 1980. Op 29 september worden er aan de voorkant op het dak 12 zonnepanelen geplaatst. Wij willen onderzoeken of het pannendak vooraf gereinigd moet worden en of een coating daarop zinvol is. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Pannendak reinigen en coaten

Ik zou van u graag een offerte ontvangen voor het reinigen en coaten van een pannendak. Het betreft een huis uit 1981 en er zitten sneldekpannen op. Er zit een ontluchtingspan op die moet vervangen worden, vervangen jullie ook dakpannen? Het betreft ongeveer 55 m2.

Dak reinigen en coaten

Ik wil graag mijn dakpannen laten reinigen en coaten/impregneren. Het betreft een schuin pannendak. Het gaat om ongeveer 140 m2.

Vervangen compleet pannen dak

Graag een globale offerte voor het vervangen van een compleet dak. Dakpannen eraf, nieuwe erop (gewoon betonnen) en informatie over het coaten, eventueel al direct in de prijs opgenomen. Het gaat om een schuin pannendak van 62 m2. Ik denk dat de constructie nog in orde is, graag hier naar laten kijken. Het is een huis uit 1975. Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

Onderhoud aan een pannendak

Wij bewonen een hoekwoning waar het pannendak ongeveer 60 tot 70 jaar oud is. Er liggen Tuile du Nord pannen op. Ik wil graag onderhoud aan het pannendak laten plegen. Kapotte dakpannen moeten vervangen worden. Ook denk ik dat er diverse nokvorsten vervangen moeten worden. Ik wil het dak laten reinigen en eventueel laten coaten. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.