Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Ik wil boeidelen plaatsen tegen de dakranden aan de voor en achterzijde. Bij voorkeur wil ik graag trespa of iets dat daarop lijkt. Ik wil een rand waar je tegenaan kijkt en aan de onderkant ook haaks. Het gaat om een totale lengte van 14 meter ongeveer. De dakrand is ongeveer 8-9 meter hoog. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Compleet dak vernieuwen

Ik wil de huidige bedekking (betonpan) en open isolatieplaat (opstalan 1978) verwijderen en afvoeren. Prefab-isolatieplaat (rc>=4,0) plaatsen. Nieuwe dakpan(platen) plaatsen. Op zuidoost-zijde circa 16 zonnepanelen te plaatsen (indak-systeem). 1 dakkapel aanwezig. 3 terug te plaatsen dakramen aanwezig. Mogelijk overstek/boeidelen/goten ook vervangen. Oppervlakte dak circa 130 m2.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Nieuwe shinles op een schuurdak aanbrengen

Wij hebben 5 maanden geleden een chalet gekocht op een camping en ik ben daar nu wat aan het klussen. Er staat daar een vrijstaand schuurtje van 250 x 300 cm met een flauw zadeldakje met oude shingles. Ik ga de boeidelen vernieuwen en de oude shingles er af halen. Ik voer alles af. Ik zoek een vakman die er nieuwe zwarte of rode shingles op kan plaatsen en ook de nieuwe boeidelen kan monteren. De boeidelen liggen hier al klaar, geschilderd en wel. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met de klus, het dak is niet lek.

Trespa boeidelen plaatsen

Ik zou graag een prijs willen weten voor het plaatsen van Trespa boeidelen op een hoekhuis. De lengte in totaal zal zo'n 12 meter zijn. De oude boeiborden verwijderen. De hoogte is circa 6 meter, aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Zinken boeidelen plaatsen

Namens de VVE wil ik voor 1 huis nieuwe boeidelen in zink. De afmetingen heb ik niet, het hele huisblad moet namelijk bekleed worden.

Dakbedekking vernieuwen

Dak: 34,31 m2 Oude mastiek verwijderen, isolatie 3 cm plaatsen, kunststof boeidelen met sierlijsten plaatsen, epdm dakbedekking en alu trim met kraal plaatsen, of bitumen (icopal)dakbedekking en zinken daktrim plaatsen

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft vervangen dakpannen, plaatsen isolatieplaten en vervangen boeidelen waar nodig. Dakpannen en isolatieplaten zijn al aanwezig op locatie. Het betreft een vrijstaande woning met 1 verdieping, dakoppervlakte is 110m².

Dakgoten en boeidelen vervangen

Vrijstaande woning, dakgoot ongeveer 12.6 meter lang (x2). Huidige boeidelen en hemel zijn van watervast multiplex en de dakgoot is van EPDM. Dit moet gesloopt en afgevoerd worden. Nieuwe boeidelen en hemel plaatsen, bij voorkeur Keralit of ander kunststof (geen Trespa). Kleur RAL 9010, glans. (Maat hoogte circa 23 centimeter, breedte circa 56 centimeter dakgoot van zink of EPDM (afhankelijk van het advies). Prijsindicatie graag gesplitst in boeidelen en dakgoot (zink en EPDM).

Pannendak vernieuwen

Ik heb een oude woning met een mansarde dak met Tuile du Nord dakpannen. Ik laat de dakpannen en panlatten graag vervangen en er folie plaatsen. De boeidelen en windveren worden momenteel al door een aannemer gerepareerd. Ik laat het aantal m² hier graag even opnemen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius