Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen bekleden met trespa? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen bekleden met trespa. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen bekleden met trespa

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil graag de achterkant van mijn dak (rond de 10 meter) laten bedekken met Plastisol om lekkende boeidelen/daktrim te voorkomen.

Boeidelen bekleden met trespa

Ik heb een hoekwoning met plat dak en wil de boeidelen laten bekleden met Trespa op kleur. Het gaat om 22 meter voor en onderkant.

Boeidelen en zijkanten van dakkapellen bekleden met Trespa

Ik wik graag de boeidelen en de zijkanten van de dakkapellen laten bekleden met Trespa. De afmetingen aan de voorzijde zijn als volgt: 1 boeideel van 5 meter lang, zijkant 1 meter en de onderkant 40 cm bij 5 meter, 3 meter boeideel, 2 zijkanten van 1.50 meter en de onderkant 5 meter bij 30 cm. De zijkanten van de dakkapellen zijn ongeveer 1 m2. De afmetingen aan de achterzijde zijn als volgt: 1 boeideel van 2 meter lang bij 15 cm, 2 zijkanten van 1 meter bij 15 cm, 2 zijkanten van de dakkapellen van ongeveer 1 m2, boeideel van 5 meter bij 25 cm en 2 zijkanten van 2 meter.

Zinken goten vervangen, boeidelen repareren en goten omtimmeren

Totaal 12 meter zinken dakgoot vervangen. Het gaat om 2 x 6 meter goot. De goten hangen op een meter of 6 hoog. Ook de slechte delen in de boeidelen vervangen. En de gehele dakgoten bekleden/betimmeren met trespa.

Boeiborden bekleden

Het betreft het bekleden van de boeiborden. De boeiborden zijn ongeveer 16 meter lang en te bereiken via de carport. Mijn voorkeur gaat uit naar plastisol boeidelen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Dakgoten bekleden met trespa boeiplanken

De boeiplanken van de dakgoten van het woonhuis en de boeiplanken van de schuur laten bekleden met trespa. Het is totaal ongeveer 30 meter aan boeidelen. Het is een tussenwoning. Aan de voorkant moet er waarschijnlijk een steiger worden geplaatst. Aan de achterkant kan vanaf de aanbouw worden gewerkt.