Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeideel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeideel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeideel vervangen

Boeidelen voorkant woning vervangen

Ik wil de boeidelen van de voorkant van de woning vervangen. Multiplex is wat er nu op zit en wat het opnieuw moet worden. Houten aftimmering balkon ter behoeve van het dakterras - afmeting beplating 2 stuks circa 3100 bij 700 mm. - paneel vervaardigd uit 10 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar Boeideel dakoverstek - afmeting delen 2 stuks circa 3100 x 200 mm. - paneel vervaardigd uit 15 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar

Kunststof boeidelen aan laten brengen

Omdat wij last hebben van houtrot, willen wij graag onze boeidelen van de vrijstaande woning door kunststof laten vervangen. Het zal om ongeveer 40 meter boeideel gaan. Echter laten wij dit goed narekenen door de vakman en ontvangen wij graag advies voor deze werkzaamheden.

Boeideel en loodslab vervangen

Vervangen één boeideel met nieuw kunststof en eventueel de onderliggende loodslab. Eventueel wil ik een beoordeling voor meer te vervangen delen. Het boeideel zit 10 meter hoog ongeveer op een dakkapel.

Boeideel vervangen

Boeideel vervangen aan de voorkant en de zijkant (achterkant hoeft niet). Het boeideel aan de voorkant is 10 meter breed en aan de zijkant ook 10 meter. Voorkeur voor offerte in hout (duurzaam) en plastic. De offerte graag mét/ en zonder steigerkosten ( er wordt namelijk geverfd en dan moet er waarschijnlijk toch een steiger komen). Kijk voor foto's op google maps. Het appartement heeft een begane grond, 1e en 2e verdieping.

Bituum op dakkapel vervangen

Het gaat om onze dak kapel (hoekhuis 3 woonlagen). Die is ongeveer 3 meter breed bij 2 meter diep. Ik zorg er zelf voor dat de oude dakbedekking eraf is en het dak plak klaar is voor jullie. Er zit een uitloop in door het boeideel met een aluminium daktrim van ongeveer 5 cm. Graag zou ik een prijs willen voor het leggen van bitumen of epdm.

Kunststof boeideel vervangen

Ik wil een boeideel van het merk Deceuninck vervangen van circa 5 meter. Tijdens storm is bestaande boeideel losgeraakt en afgebroken.

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Houten boeideel met houtrot vervangen

Een houten boeideel is verrot. Die moet vervangen worden. Die is ongeveer 12/13 meter lang.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Boeideel van woonwagen vervangen

Wij hebben afgelopen jaar het dak laten bekleden dus dat is in orde, alleen het boeideel willen wij nog graag laten vervangen. De woonwagen is 10 meter lang en 7 meter breed in een punt. Boeideel wat er nu op zit is 20 cm breed. Hout, pdf of kunststof twijfelen wij nog tussen dus zijn benieuwd naar de prijzen.

Partners

Partners van Casius