Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboorden vervangen en vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboorden vervangen en vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboorden vervangen en vernieuwen

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Boeiboorden vervangen en vernieuwen

Vervangen van de boeiboorden (hout) rondom de garage (ongeveer 20 meter) en in de nok van het dak (ongeveer 11 meter) door onderhoudsvrije platen (trespa of keralit ) In de boeiboorden in de nok van het dak zit 1 groef De boeiboorden rondom de garage bevatten 2 groeven. Graag willen we dit effect, wanneer het mogelijk is behouden.

Boeiboorden en zinken dakgoten vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor de vervanging van mijn zinken dakgoten. 2 maal 6 meter hoekhuis. Exacte maat weet ik niet, wel dat het geen standaard maat is. Beugels kunnen blijven zitten. Tevens graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden of het bedekken er van met Trespa o.i.d. in de kleur Ral9001.

Boeiboorden en gootbak vervangen

Bij een vrijstaande woning dienen de zinken goten en de houten boeidelen vervangen te worden. Om de goten zitten een houten bekleding. Graag zou ik de goten door kunststof laten vervangen. De boeiborden zijn van hout en wil ik ook graag door kunststof laten vervangen. De lengte van beide ongeveer 20 meter en heeft de woning heeft nog 2 topgevels. Kunt u aangeven wat de voordelen zijn voor het gebruik van kunststof?

Dakpannen en boeiboord vervangen

De dakpannen en de boeiboorden dienen bij een vrijstaande woning te worden vervangen. De oude pannen mogen weg en de panlatten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Hierna moeten er nieuwe pannen geplaatst worden. De houten boeiboorden mogen door hout of kunststof worden vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 120 m2 en er liggen 11 zonnepanelen op.

Dak renoveren, goten en boeiboorden vervangen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1920 en krijgen daarvan in oktober de sleutel. Er is bij de aankoop besproken en geconstateerd dat er een lekkage is via het dak. Wij overwegen om het dak te laten renoveren inclusief nieuwe dakpannen. Eventueel laten we dan ook de houten boeiboorden en dakgoten vervangen. De woning heeft een Franse kap. Deze klus kan vanaf eind oktober gaan starten. We zijn nu op zoek naar een aannemer die daarvoor ruimte in de agenda heeft. We willen een afspraak maken om het dak te laten beoordelen. Dat kan al voor de overdracht, in overleg met de huidige eigenaar. We ontvangen daarna graag uw advies, plan van aanpak en offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Boeiboorden vervangen

Bij onze dakgoten zijn boeiborden gemonteerd. Dit is hout en over de tijd is daar trespa overheen geschroefd. Het hout onder het trespa is nu behoorlijk aan het rotten. Ik wil graag het een en ander laten vervangen. Het gaat om 3* 620cm dakgoot. Als het mogelijk is kan het trespa hergebruikt worden.

Plat dak vervangen

De bitumen bedekking van het platte schuurdak dient te worden vervangen en van de houten boeiboorden. Het gaat om ongeveer 23 m2. Graag ontvang ik advies over de mogelijke materialen voor de dakbedekking en de boeiboorden.

Boeiboorden vervangen bij een woonboot

Boeiboorden van plat dak van een woonboot vervangen. 22 meter lengte 4.20 meter breed.

Boeidelen vervangen door kunststof

De windveren/ boeiboorden van onze woning met Franse kap zijn aan vervanging toe, zowel aan de voor- als achterkant. We willen deze laten vervangen door kunststof delen. De groene delen willen we graag antraciet (RAL 7016), de witte delen aan de onderzijde zouden ook vervangen moeten worden en bij voorkeur voor witte (RAL 9010) kunststof delen. De breedte van de kap is zo’n 6 meter. Graag zouden we een indicatie krijgen van de mogelijkheden, de termijn en de kosten.