Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboorden laten vervangen door keralit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboorden laten vervangen door keralit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboorden laten vervangen door keralit

Boeiboorden laten vervangen door keralit

willen huidige houte boeiboorden rond dakgoot en langs dak van zowel huis ls garage laten vervangen door keralit/ Ons huis is een geschakelde 2-onder-1 kap - met een keuken / garage tussen de volgende huizen. Hierdoor is een speciale 'stelling' nodig om bij de dakrand te komen

Boeiboorden vervangen door kunststof

Wij wonen op een hoekhuis en daar moet het boeiboord vervangen worden. Achter en voorzijde, is ongeveer 6.5 meter per kant en de nok is ongeveer 8 meter breed in een hoek van 45 graden zadeldak. Op de hoeken begint het te rotten dus dit zal geinspecteerd moeten worden om de mogelijkheden te bekijken. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Boeiboord reparatie of vervangen

Het vervangen van de boeiboorden van twee dakkapellen van voor en achter. Afmeting weet ik niet. Materiaal is mogelijk van hout maar ik wil iets anders en laat mij voorlichten.

Dak isoleren en nieuwe pannen erop

Huidige dak dateert uit 1982. Dakisolatie moet vervangen worden voor min 14 cm nieuwe isolatieplaten. Er zit momenteel een soort tempex piepschuim van ongeveer 8 cm in het dak. Wat mijn idee is om een soort deken (isolatiemateriaal) over bestaande isolatie te plaatsen. De huidige isolatie blijft dus. Nieuwe keramische pannen moeten op het dak, nieuwe boeiboorden en nieuwe hemelwater afvoer(goot en buis). Woonhuis betreft 86 m2. Aanbouw betreft 54 m2. Graag een inclusief prijs. In mei/ juni wil ik beginnen.

Boeiboorden vervangen

Wij willen graag de boeiborden rondom de schuur en huis vervangen, gaat om 34 meter. Indien mogelijk graag over de oude houten boeiboorden heen. Hoogte kan worden geschat via de foto

Boeiboord repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn bijkeuken laten repareren/vervangen. De oude zijn er gedeeltelijk afgewaaid met de storm. Het gaat om een stuk van 25 cm hoog, 4 meter lang (en bij vernieuwen:) een stuk van 25 cm hoog en 2 meter lang.

Boeiboorden vervangen

Graag wil ik de boeiboorden laten vervangen voor het volledige huis. Afmetingen zijn niet bekend, oud materiaal ook graag afvoeren.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag de boeidelen vervangen van ons woonhuis, voor en achter. Achter is bereikbaar via balkon en is ongeveer 6 m, voor is 7 m. Graag in hout en duurzaam. Minimaal in grondlak, liefst afgelakt in lichte creme kleur.

Boeiboorden vervangen van een bungalowwoning

Met spoed moeten de boeiboorden van een bungalow worden vervangen. Ik denk dat de boeiboorden van hout zijn. Het materiaal dat ervoor terug komt, maakt niet zoveel uit, het moet zo goedkoop mogelijk zijn. De omtrek van het huis is ongeveer 70 meter. De boeiboorden zouden ook afgevoerd moeten worden. Het is makkelijk te bereiken en zit op ongeveer 3 meter hoog.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoten vervangen in een rijtjes woning, inclusief boeiboorden, 2x 6 meter.

Partners

Partners van Casius