Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboorden bekleden met aluminium? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboorden bekleden met aluminium. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboorden bekleden met aluminium

Nieuwe boeiboorden plaatsen

Circa 18 meter bestaande daktrim verwijderen en circa 15 meter bestaande houten boeiboorden verwijderen. Vervolgens deze 15 meter bekleden met gecoate staalplaat en opnieuw bevestigen van 18 meter gecoate stalen randkappen. Dit allemaal op begane grond.

Boeiboorden bekleden met aluminium

Hierbij de vraag voor het offreren van 140 meter aluminium boeiboord (géén plastisol), breedte 40 cm in de kleur Ral9010. Ik hoor graag van je.

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

We willen graag alle boeiboorden (minimaal 40 meter) laten bekleden met Plastisol. Tevens ook het dakkapel, entree voordeur, erker en garage overkapping hiermee bekleden maar dit graag in overleg met de vakman. Gaarne uw advies.

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil de boeiboorden bekleden met plastisol. De dakgootbekisting dus in de kleur antraciet. De totale lengte is 28 meter en de hoogte van het huis is te zien in het PDF blad dat ik heb bijgelinkt. De onderkant waar 38 cm staat moet wel 35 cm zijn, dat was een fout. Ik wil een complete offerte met steigerbouw.

Boeiboorden met Plastisol laten bekleden

Ik wil de boeiboorden bekleden met Plastisol. De boeiboorden zijn voor het merendeel rond. Het betreft in totaal ongeveer 50 meter lengte en 30 centimeter breedte.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag de boeiboorden van mijn berging / schuur laten bekleden met een geschikt plaatmateriaal, mogelijk Plastisol? Omdat de bekleding onder de daktrim moet worden geschoven, mag het maar 2 mm dik zijn. De huidige boeiboord verkeert nu nog in behoorlijke staat, maar op termijn zie ik daar toch een probleem ontstaan. Vervangen is lastig, omdat de aluminium daktrim daarvoor losgemaakt moet worden. Het bituum op het dak is nog goed, daarom wil ik zover niet gaan. Wat zijn de mogelijkheden? De totale lengte van de boeiboord is ongeveer 10 meter; hoogte is ongeveer 22 cm. De plaats waar de boeiboord is gemonteerd is ongeveer 2 meter vanaf de grond, in een rechte lijn, met 2 hoeken van 90 graden.

Boeiboorden en gevelplaten bekleden met Plastisol

Ik wil de boeiboorden aan mijn geschakelde woning graag laten bekleden met Plastisol. De boeiboorden variëren qua lengte- en hoogtemaat. Ook de beplating onder de kozijnen moet bekleed worden. Ik maak graag een afspraak om alles hier in te komen meten. Daarna ontvang ik graag een prijsopgave.

Boeiboorden bekleden

Ik wil mijn boeiboorden (spits dak, boeiboorden aan beide zijden van het huis) laten bekleden met keralit, trespa of aluminium. In ieder geval onderhoudsarm of onderhoudsvrij. De precieze afmeting weet ik niet omdat ik niet op een ladder ben gaan staan om te meten. Maten planken circa 6 meter (dus 4 keer) en 20-30 cm breed. Ik ontvang graag een prijsindicatie inclusief toelichting welk materiaal wordt gebruikt. Er staat straks een steiger dus kan ik mogelijk de materialen zelf bevestigen. Kunt u de materialen en de arbeid apart offreren?

Boeiboord vervangen

Het huis heeft momenteel afbladderende houten boeiboorden, welke ik wil laten vervangen of bekleden door onderhoudsvriendelijk materiaal. Totale lengte is ruim 60 meter, de hoogte variërend tussen 9 en 12 meter.

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

Ik wil de houten boeiboorden aan mijn huis (vrijstaand) laten bekleden met onderhoudsvrij materiaal (aluminium of Plastisol). De geschatte lengte van de boeiboorden is in totaal ca. 55 meter.