Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboord bij een plat dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboord bij een plat dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboord bij een plat dak vervangen

Plat dak van aanbouw/garage vernieuwen

Aanbouw is 3,5 x 3,5 meter. Werkzaamheden bedragen daktrim verwijderen, mastiek verwijderen, boeiboord verwijderen, planken verwijderen. Nieuw te maken: goede kwaliteit underlayment platen 18 mm, mastieken, boeiboord en daktrim aanbrengen. Boeiboord van trespa of gelijkwaardig materiaal. Mogelijkheid bekijken om bestaande 7 meter garage ook van nieuw boeiboord te voorzien.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis uit 1931 met 1 dak begane grond (ongeveer 5mx5m) en 1 dak eerste verdieping (ongeveer 8,5mx8,5m). Dakbedekking moet vervangen worden inclusief isoleren. Daarnaast is boeiboord op begane grond en wellicht eerste verdieping aan vervanging toe. Ook is dak op dit moment verbonden met buren (eerste verdieping) en wil ik deze loskoppelen om lekkages van buren te voorkomen. Daarnaast een goede afwerking aan zijkanten. Huis werd door ons gekocht en is momenteel bewoon door de eigenaars, we willen het wel meteen laten uitvoeren. Doel is juli om te vervangen.

Boeiboord bij een plat dak vervangen

Het betreft een woning met plat dak. De houten boeiboorden aan de voor- en achterzijde wil ik graag laten vervangen voor Trespa. De lengte van de boorden zijn 6 meter elk.

Plat dak van schuur renoveren inclusief boeiboord

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de bekleding op het platte dak van de schuur. De oppervlakte is 10 m2 en ik zou er graag EPDM op laten plaatsen. Daarnaast wil ik ook de boeiboorden laten vervangen door mijn eigen Trespa platen. De vakman zal 2 platen moeten mee leveren daar ik deze te kort kom.

Boeiboord vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen. Het gaat om het stuk hout van 6 meter aan de achterzijde van de bovenwoning. Deze is bereikbaar via het dakterras. Het is een plat dak. Moet de bedekking weer teruggeplaatst worden?

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Boeiboord vervangen

Ik wil op de eerste verdieping (onder een plat dak) het boeiboord vervangen (200 x 25 cm). Graag offerte voor hardhout of Keralit. Er zit op dit moment MDF of hardboard.

Bitumen dak laten vernieuwen

Plat dak ca 40m2. (3x13) Bestaande grind en bitumen alsmede spaanplaat op de balken verwijderen en afvoeren. Dichtmaken met osb bijvoorbeeld. Isolatieplaten en daarop epdm. Randen (totaal 32 m) en boeiboord Trespa nieuw (3x3m) en bestaande loodslab over totale lengte van ca 23 m aansluiten en ivm dikte isolatieplaten omhoog plaatsen.

Extra afvoer aanleggen in plat dak dakkapel

Ik heb een dakkapel met een hemelwaterafvoer, nu wil ik er een bij laten maken. Het gaat om een dakkapel met PVC dakbedekking, een Trespa boeiboord en een zinken kraal. Graag een all in prijs voor een hemelwaterafvoer per e-mail.

Werkzaamheden aan een zinken roefdak en zinken tussengoten

Namens de VvE wil ik graag offertes aanvragen voor onderhoudswerk aan een een zinken roefdak met zinken tussengoten. Aan weerszijden moeten zinken tussengoten vervangen worden van 12 en 16 meter lengte. Aan weerszijden moet 12 meter zinken roefdak inclusief roeven en startlijst en loodwerk aan de onderzijde vervangen worden. Er moet een houten boeiboord worden vervangen inclusief loodafwerking en dat moet ook afgeschilderd worden. Ter plaatse van een dakuitbouw moet het lood en zink worden vervangen. Ook de zinken afwerking van de kopgevel moet vervangen worden. Optioneel is het verwijderen en afvoeren van grindballast op een plat dak van 42 m² en aanbrengen van isolatie en nieuwe dakbedekking. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen in afzonderlijke posten. Uiteraard kan het werk ter plaatse worden opgenomen. We maken graag een afspraak.