Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen

Bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen

Het bitumen dak van ongeveer 18 jar oud wil ik graag laten vernieuwen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 en goed bereikbaar.

Plat bitumendak isoleren

Plat dak ongeveer 30 m2. Zit 1 laag bitumen op met daar op kiezels. Ik wil dit dak laten isoleren van buitenaf. 1 hemelwater afvoer zit op het dak als afwatering.

Dakonderhoud of dak vernieuwen

Vernieuwen/onderhoud van bitumendak / plat dak met totale oppervlakte van ongeveer 75 m². Het betreffen 2 daken: 1e verdieping: ongeveer 40 m2 en zolderverdieping: ongeveer 35 m2. Bouwjaar 1993. Het dak is dus ongeveer 22 jaar oud en er moet daarom nieuwe laag op. Mogelijk plaatselijk enig verder onderhoud en loodrand en daktrim controleren en zo nodig aanpassen.

Dak met bitumen vernieuwen

Ons dak is aan vervanging toe, 40 m2 en 16 m2. Het is een bitumendak maar wij wilen graag dat er epdm op wordt gelegd met een isolatie laag die er nu niet is.

Plat dak opnieuw bedekken

Wat kost het me om een plat dak opnieuw te bedekken met bitumen. Het bitumendak is 6 bij 11 meter met vier lichtkoepels erin. Het platte dak zit direct boven de begane grond. Liefst een nieuwe bituumlaag op de bestaande laag aanbrengen.

dak

Bitumendak 3,20x 7,00 nieuwe laag bitumen op branden.

Bitumendak voor een plat dak

De bedoeling is om een plat dak van 2 x 6 meter met een nieuwe bitumen laag te voorzien.

Plat dak vervangen

Het bitumendak is min of meer versleten, gaat om een oppervlakte van circa 90 m2, hoogte circa 5 meter, goede opgang. Nieuwe laag met garantie lijkt de oplossing. Bouwjaar 1993.

Dakreparatie of vervangen, graag advies

We hebben een vakantiehuisje met een schuin bitumendak. Daar zitten drie lichtkoepels in. Het dak moet nagekeken worden of plaatselijk vervangen. Het huisje is 60 m2. Voor de vakanties willen we het klaar hebben.

bitumendak vervangen

Tuinhuisje 365 bij 285 dak vervangen. Huidge haal ik er zelf af. Nieuwe laag er op.