Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bitumen op het schuurdak vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bitumen op het schuurdak vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bitumen op het schuurdak vernieuwen

Bitumen op het schuurdak vernieuwen

Vervangen dak met bitumen 4m2

Vervangen van een plat schuurdak

Ik heb met de buurman een schuur van 3 bij 4 meter met een plat dak. Dak is nu bitumen, en ik wil het laten vervangen door EPDM.

Schuurdak vervangen

Het betreft een schuurdak. Dit is bedekt met bitumen of epdm. Het is aan 4 zijden schuin in een punt. Ik wil graag een offerte voor een leien en zinken dak. De schuur is 60 m2. De vakman kan eventueel ook het puin afvoeren tegen een goede prijs.

Schuurdak bekleden met bitumen

Wij willen graag een prijsopgave over het bekleden (bitumen) van het dak van onze schuur. De maten zijn 2 bij 3 meter.

Bitumen shingles op de schuur vervangen

Bestaande shingles vervangen van mijn schuurdak gemiddeld 30-36 M2. Qua materialen zoek ik nog een mooie deal, mocht u er een hebben sta ik hier voor open. Optioneel is afvoeren van de oude shingles, dit ligt aan de meerprijs. Kunt u dit apart in de offerte stoppen? Dak is goed bereikbaar.

Lekkage schuurdak opsporen en offerte maken voor reparatie

Ik wil de daklekkage opsporen. Het gaat om een schuur die van hout gemaakt is met een houten dak waar bitumen op ligt. Het is een dak van 6 m2.

Dakkapel van nieuwe bitumen

Mijn dakkapel lekt sinds 2 weken iets. Het gaat om circa 3 m2. Hier dient wellicht het bituum vervangen te worden. Daarnaast is er een schuurdak van 5 m2 en 2 andere dakkapellen van 4 m2 per stuk waarbij het bituum gecontroleerd dient te worden en eventueel vervangen.

Schuurdak met bitumen herstellen of vernieuwen

Huidige bitumen is poreus aan het worden daardoor vermoedelijk op lijst/dakrand een lekkage. Zijn geschakelde schuren. Totaal oppervlak is minder dan 17 m2 exclusief opstaande rand rondom van ongeveer 20 cm. Vloeibare bitumen is een optie. Graag een prijs indicatie en wanneer dit uitgevoerd kan worden.

Daklekkage repareren aan schuur

Het schuurdak heeft lekkage in de hoek. Het betreft een plat dak met waarschijnlijk bitumen erop. Graag maak ik een afspraak om het dak te laten beoordelen en een offerte te ontvangen.

Schuurdak repareren

We hebben een lekkage in de schuur en wille deze graag laten repareren. Een plat dak bedekt met bitumen. Bij de buren zit ook een lekkage. Maten ongeveer: 7 bij 2,5 meter = 17,5 m2 voor mij en de buren samen.

Partners

Partners van Casius