Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bitumen lessenaarsdak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bitumen lessenaarsdak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bitumen lessenaarsdak vervangen

Flauw hellend dak opnieuw laten bedekken

Ik wil mijn flauw hellend lessenaarsdak (ongeveer 132m2) opnieuw laten bedekken. Er zit een schoorsteen en twee pijpjes van wc en badkamer op. Huidige dakbedekking is nu bitumen. Eenvoudig en niet complex. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? milieu vriendelijk alternatief of imitatie zink, maar hou alle opties open. Bitumen kan altijd. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Bitumen lessenaarsdak vervangen

Het gaat om een lessenaarsdak van bitumen en deze is aan vervanging toe. Het dak is 15 x 7 meter hellend, zeg ongeveer 115 m2. Het gaat om een recht toe recht aan dak. Het hoogste punt zit op 5 meter.

Dak bedekken met EPDM

Het vermoedelijk vervangen van bitumen A kwaliteit op een lessenaarsdak door EPDM, indien daklekkages aan de zijkanten niet te verhelpen zijn. Het dak is globaal 14 x 13 meter.

EPDM dakbedekking leggen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning met een oppervlakte van 60 m2 en een lessenaarsdak van 11-12 graden. Hier moet de bitumen dakbedekking en de schoorsteen verwijderd worden en EPDM geplaatst. Hierna zal er zonnepanelen door derden geplaatst gaan worden, graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor eventueel isolatie. Wellicht gaan de buren ook mee doen, er zal dan nog een keer 60 m2 bij gaan komen. Helaas is dit nog niet zeker.

Nieuwe dakbedekking met dakisolatie aanbrengen

Bitumen dakbedekking met isolatie aan de bovenkant van het dak voor nieuwe aanbouw aan stacaravan, lessenaarsdak met helling 6 graden,oppervlak 6 bij 3.50 meter.

Dak vernieuwen

Bitumen en isolatie van een lessenaarsdak van +/- 12,8 x 6,6 meter verwijderen en op de daaronder bestaande dakplaten extra unidek pir-platen en dakpannen plaatsen. Boeiboorden aftimmeren.

Controleren van dak dekking

Status bekijken van een met bitumen belegd lessenaarsdak. Betreft een eensgezinswoning in Spijkenisse. Het dak is tien jaar oud.