Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonpannen vervangen door keramische pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonpannen vervangen door keramische pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonpannen vervangen door keramische pannen

Dak renovatie

Ik wil de huidige betonpannen verwijderen, afvoeren en vervangen door keramische, en nieuwe windveren. Het stuk waar het over gaat is ongeveer 13 dakpannen hoog en 35 dakpannen in de lengte, en dat maal twee. Ik wil evt het dak ook insectvrij laten maken. Ik ontvang graag een offerte.

Dakpannen vervangen of schoonmaken en coaten

Wij overwegen nieuwe dakpannen of het schoonmaken en coaten de huidige pannen. De huidige betonpannen zijn erg vuil en circa 40 jaar oud. Een ruwe schatting van het oppervlak is ongeveer 200 m2. Er is vrij lastig bij het dak te komen. Een hoogwerker zal vermoedelijk nodig zijn, deze is wel te plaatsen. We hebben twee verdiepingen zonder zolder. Afvoeren van de oude pannen doen we zelf (als we voor vervanging van pannen kiezen). Voor nieuwe pannen denken we aan keramische dakpannen, met een strak model. Advies is zeer gewenst en een prijs uiteraard ook.

Dakpannen vervangen

Alleen oude betonpannen eraf en nieuwe erop. Kapotte panlatten vervangen. Ongeveer 700 pannen incl. vorsten en hoekpannen. Gaarne alleen offerte via mail.

Dak vervangen

Wil graag een dak van 70 m2 vervangen. Alles moet vervangen worden behalve de spanten en de goten. Is een 2 onder 1 kap, zadeldak met betonpannen.

Drie Bazon dakramen vervangen

Drie dakramen Bazon 145 x 80 cm zijn aan vervanging toe. Aangebracht in de dakhelling van de eerste etage van de bungalow. Sneldek betonpannen - 15-pans ramen.

Dakpannen laten vervangen door keramische pannen

Wij willen ons hele pannendak vervangen. De totale oppervlakte bedraagt 176 m2 en willen de betonpannen vervangen voor keramische dakpannen.

Betonpannen vervangen door keramische pannen

Dakpannen vervangen (25 jaar oud) voor keramische pannen waar nodig panlatten vervangen. Op ons zitten 2 dakkapellen en we hebben 2 nokken. Oppervlakte van het dak is 175 m2 de nokken zijn 10,5 en 5 meter. Afvoeren van de oude dakpannen is in overleg.

Betonpannen vervangen door keramische pannen

Ik wil mijn snel dekkers pannen 1 op 1 vervangen voor een keramische pannen. Er liggen nu ongeveer 1400 pannen, 24 linker, 24 rechtse gevelpannen en 50 vorstpannen. Het dak is met Wolfskappen.

Oude dakpannen vervangen voor betonpannen

Wij willen nieuwe betonpannen (sneldek) op onze bestaande woning, eventueel samen met 2 buren. Het gaat om een blok van 2 en de helft van een blok van 2. (4e buurman doet niet mee). De afmeting per woning is 6. 70 x 8. 90 m. (Blok ongeveer 13. 50 x 8. 90 m). Zowel aan de voor- als achterzijde van het blok liggen nu: 45 gewone sneldekpannen + 1x links + 1x rechts x 15 (hoog). 2 woningen hebben een dakkapel en 1 heeft 2 dakramen. 1 dakkapel scheelt 77 dakpannen en de 2 dakramen totaal 18. In het dak van elke woning zitten 3 pvc/pp? Dakdoorvoeren t.b.v. beluchting (Ubbink Uniflex universeel? Of iets dergelijks). Is het verstandig deze ook te vervangen? De woningen zijn bijna 50 jaar oud. Ik wil graag offertes ontvangen voor alleen mijn woning (met dakkapel) en voor alle 3 samen.

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn dak kan vervangen. Het gaat om een 20% hellend dak met een metalen schoorsteen aan een kant ( rijtjeshuis). De oppervlakte van het dat is ongeveer 60 m2. Het dak bevindt zich boven de 2e verdieping. Ik zie graag Neroma betonpannen op het dak. Overige zaken in onderling overleg.

Partners

Partners van Casius