Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonpannen vervangen door keramische pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonpannen vervangen door keramische pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonpannen vervangen door keramische pannen

Dakpannen laten vervangen door keramische pannen

Wij willen ons hele pannendak vervangen. De totale oppervlakte bedraagt 176 m2 en willen de betonpannen vervangen voor keramische dakpannen.

Betonpannen vervangen door keramische pannen

Dakpannen vervangen (25 jaar oud) voor keramische pannen waar nodig panlatten vervangen. Op ons zitten 2 dakkapellen en we hebben 2 nokken. Oppervlakte van het dak is 175 m2 de nokken zijn 10,5 en 5 meter. Afvoeren van de oude dakpannen is in overleg.

Betonpannen vervangen door keramische pannen

Ik wil mijn snel dekkers pannen 1 op 1 vervangen voor een keramische pannen. Er liggen nu ongeveer 1400 pannen, 24 linker, 24 rechtse gevelpannen en 50 vorstpannen. Het dak is met Wolfskappen.

Oude dakpannen vervangen voor betonpannen

Wij willen nieuwe betonpannen (sneldek) op onze bestaande woning, eventueel samen met 2 buren. Het gaat om een blok van 2 en de helft van een blok van 2. (4e buurman doet niet mee). De afmeting per woning is 6. 70 x 8. 90 m. (Blok ongeveer 13. 50 x 8. 90 m). Zowel aan de voor- als achterzijde van het blok liggen nu: 45 gewone sneldekpannen + 1x links + 1x rechts x 15 (hoog). 2 woningen hebben een dakkapel en 1 heeft 2 dakramen. 1 dakkapel scheelt 77 dakpannen en de 2 dakramen totaal 18. In het dak van elke woning zitten 3 pvc/pp? Dakdoorvoeren t.b.v. beluchting (Ubbink Uniflex universeel? Of iets dergelijks). Is het verstandig deze ook te vervangen? De woningen zijn bijna 50 jaar oud. Ik wil graag offertes ontvangen voor alleen mijn woning (met dakkapel) en voor alle 3 samen.

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn dak kan vervangen. Het gaat om een 20% hellend dak met een metalen schoorsteen aan een kant ( rijtjeshuis). De oppervlakte van het dat is ongeveer 60 m2. Het dak bevindt zich boven de 2e verdieping. Ik zie graag Neroma betonpannen op het dak. Overige zaken in onderling overleg.

Betonpannen vervangen

Het betreft vervangen ca 100 m2 bestaande betonpannen op mansarde dak. 11 meter kap oost+west, oostzijde grenst aan plat dak, westzijde is tuin aan straat, goot peil ca 3,5 meter. Op west een dakkapel van 3,5 bij 2. Oost alleen een dakraam aanwezig. Tevens uitbreidingsplannen te overwegen van kop boven plat dak. Planning uitvoering in overleg.

Reinigen en coaten van een pannendak

Het betreft een woning, semi bungalow, uit 1974 met betonpannen. De oppervlakte is ongeveer 160 m2. Ik wil een offerte voor het reinigen en coaten van het dak. Daarnaast wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het vervangen van de dakpannen door nieuwe sneldekdakpannen.

Monier sneldek Glazuron betonpannen leggen

Het gaat om +/- 100 m2 dak, de dakpannen moeten vervangen worden door Monier sneldek Glazuron betonpan. Ik ga binnenkort zonnepanelen plaatsen, dus er kan per direct worden begonnen.

Pannendak vervangen

Ouden Betonpannen weg en nieuwe er op.

Dakpannen vervangen na hagelschade

De dakpannen op onze woning zijn onlangs fors beschadigd tijdens een hagelstorm. We willen ze daarom laten vervangen. Het gaat om ongeveer 62 m² betonpannen. We wonen in een geschakelde woning, er zijn ook nokvorsten en hoekpannen. Wij ontvangen graag uw offerte. We hebben die niet nodig voor onze verzekeringsclaim, want er is al overeenstemming met de maatschappij.

Partners

Partners van Casius