Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen dakgoot renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen dakgoot renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen dakgoot renoveren

Dak vernieuwen of coaten

Het gaat om een schuin dak aan achterzijde, globaal 7x11 meter (bxh). Gaat om betonnen dakpannen van rond 1979. In het voorjaar veel gruis in dakgoot, wegspoeling waarschijnlijk. Ik ontvang graag advies of ik het dak moet laten vernieuwen of kan laten coaten.

Dak reinigen en coaten

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak en dakgoten reinigen, kleurencoating aanbrengen. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Wat is de oppervlakte van uw dak? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De dakpannen zijn gelegd in 1997, het gaat om betonnen sneldek pannen. Er ligt regelmatig gruis in de dakgoot en de pannen zien er niet zo mooi meer uit. We zijn benieuwd of het de moeite waard is om de pannen te laten reinigen en vervolgens te laten kleuren of te laten coaten zodat het dak er weer als nieuw uitziet. Of het de moeite waard is hangt van de prijs af. Ons dak is per kant ongeveer 66m2, dus totaal 132m2.

Betonnen dakgoot renoveren

Dakgoten renoveren. Binnenkant met rubbermate en buitenkant oude verf laag verwijderen en nieuwe aanbrengen. Lengte goten is 5020 mm per kant. Zowel voor als achterkant van de woning.

Betonnen dakgoot reinigen

Ik wil in verband met de verkoop van het huis de betonnen dakgoot laten reinigen.

Kantpan met Flexim dakmortel repareren

Graag een kostenindicatie voor de volgende werkzaamheden: - Kantpan reparatie met Flexim dakmortel. Het zijn in totaal 38 betonnen dakpannen (voor-en achterkant); - Vogelnesten verwijderen en meteen vogelwerende dakvoetprofielen plaatsen over een lengte van zo'n 8.50 meter. - Mogelijk moeten de panlatten ook vervangen worden. - Dakgoot reinigen, lengte zo'n 8.50 meter.

Dakgoot schoonmaken en vogelwering aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het schoonmaken en aanbrengen van vogelwering op mijn dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. Het betreft een rijtjeswoning van ongeveer 6 meter breed, met een betonnen dakgoot.

Dakrenovatie

Ik wil graag de dakpannen van mijn dak laten vervangen. Ik ontvang graag 2 offerte opties: Beton of keramiek. Woning: 2 onder 1 kap woning hoogbouw. Afmeting woning: 9 meter diep / 6.5 meter breed / dakhoek ~35° Graag opgeven wat het kost om 1 deel te voorzien van nieuw pannen en een prijs voor beide woningen onder dezelfde kap. Dakdoorvoer met pijp benodigd voor: CV / Keuken / Toilet / Badkamer (hierbij dient die voor het toilet zelf aanzuigend te zijn). Mogelijk wordt na het aanbieden deze aanvraag nog uitgebreid met dakisolatie / dakgoot / boeiboord / dakraam. Op dit moment liggen er betonnen pannen op het dak en volgens mij zijn dit sneldekkers. De woning is van 1970.

Dakgoot en daklood repareren bij de dakkapel

Onze dakgoot lekt bij overlopen tussen de gevel en de goot. Dit moet gerepareerd worden en de dakgoot moet worden gecoat tegen verstopping. De buurman wil dit ook nagekeken hebben. Daarnaast is het lood van de dakkapel wellicht verouderd en aan vervanging toe. Het is een tussenwoning, dus het betreft een rechte goot aan de voor- en achterzijde, dit is een betonnen goot.

Betonnen dakgoot repareren

De betonnen dakgoot lekt bij de kitnaden. Vocht sijpelt door en ook de buitenmuren worden nat. Ik wil graag een offerte voor de reparatie van de dakgoot. Dit euvel is al eens eerder geprobeerd te verhelpen. Toen zijn de kitnaden, gedeeltelijk, vervangen. Dit heeft echter niet tot het gewenste resultaat geleid. Het gaat om 5 kitnaden. Het huis is nieuw gebouwd in 2003. Graag hoor ik van u wat deze reparatie gaat kosten.

Betonnen dakgoot repareren

Dakgoot in de vorm van een betonnen bak lekt op de kopse kant/aansluiting met de "bak" van de buren waardoor regenwater door de slechte (kit)afdichting sijpelt en vervolgens door de gevel geabsorbeerd wordt met als gevolg natte buiten/binnenmuren en schimmel. Al menigmaal laten herstellen maar klaarblijkelijk moeilijk om dit goed te doen. Of: opnieuw kitten van de naden... of: betonnen bak voorzien van waterdichte bekleding en/of zinken 'binnenbak bijgevoegde foto geeft een idee van de constructie en laat tevens een stukje zien van de "kitafdichting". Het betreft voorzijde en achterzijde van de woning.