Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betimmering van de dakgoot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betimmering van de dakgoot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betimmering van de dakgoot vervangen

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil graag de betimmering van de dakgoten voor en achter vervangen(hoekwoning).

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil graag de betimmering (en wellicht de zinken goot) vervangen. Bij voorkeur door kunststof. Gaat om ongeveer 2 x 7 meter.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Betimmering van goot naar pand /dakgootrand met keralit delen vervangen . Gaat om twee keer 10 meter.

Dakgoot en betimmering vervangen

Op een hoogte van +/- 3 mtr oude goot over 5,5 mtr verwijderen en nieuwe goot plus betimmering plaatsen. De dakgoot bevindt zich langs het garagepad welke vrij toegankelijk is. Op de foto een voorbeeld van wat wij in gedachten hebben.

Zinken dakgoot vervangen

Hoekwoning voor en achter circa 6/7 meter dakgoot vervangen. Is zinkwerk met houten betimmering. Dakgoten zijn lek. Graag ook afvoeren.

Nalopen dakpannen en repareren dakgoot

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot en het controleren van dakpannen met eventuele vervanging en reparatie ten behoeve van een VvE. De betimmering is van hout, en de dakgoot zelf van zink.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Graag wat meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het vervangen van de betimmering van mijn kunststof dakgoot. De afmeting is ongeveer 2 x 8 meter.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil de betimmering vervangen van 4 huizen, aaneengesloten, voor en achter. Huizen zijn ongeveer 6.20 meter breed. Het gaat in totaal om ongeveer 2 x 24 meter. Bestaande betimmering bestaat uit 2 planken verticaal en 2 planken horizontaal. In de offerte verwijderen van de oude betimmering, waar nodig herstellen van het skelet en uitraggelen van de dakgoot. Product Keralite kleur 6009. Afvoeren materiaal doen we zelf.