Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedekking plat dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedekking plat dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedekking plat dak vervangen

Golfplaten dak vervangen door bitumen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Sloop van huidig dak doen we zelf (board en golfplaten). Gaat om aanbrengen volledig nieuw geïsoleerd bitumen plat dak op aanbouw. Afmetingen: 8. 5 x 3. 2 m. Gedeeltelijk tegen woonhuis (4. 2m).

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis uit 1931 met 1 dak begane grond (ongeveer 5mx5m) en 1 dak eerste verdieping (ongeveer 8,5mx8,5m). Dakbedekking moet vervangen worden inclusief isoleren. Daarnaast is boeiboord op begane grond en wellicht eerste verdieping aan vervanging toe. Ook is dak op dit moment verbonden met buren (eerste verdieping) en wil ik deze loskoppelen om lekkages van buren te voorkomen. Daarnaast een goede afwerking aan zijkanten. Huis werd door ons gekocht en is momenteel bewoon door de eigenaars, we willen het wel meteen laten uitvoeren. Doel is juli om te vervangen.

Daken vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak dateert van voor de oorlog. Sinds die tijd is er weinig mee gebeurd (qua onderhoud) en dus is het dak aan een flinke renovatie toe. Naar verwachting betreft het dak pakweg 80 vierkante meter hellend dak en 20 vierkante meter bitumen/EPDM. Daarbij ook nog een sedum/groendak van pakweg 40 vierkante meter. Naar verwachting ook het plafond in 2 kamers vervangen als gevolg van waterschade. Ik heb bouwtekeningen die gevalideerd zijn tot pakweg een aantal centimeters. Ook lever ik foto's aan van de bestaande situatie. Gaarne contact en ik stuur de details op.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Garagedak met bitumen wat vervangen moet worden (24m2), (3,2*8*2,8*8). Oude bitumen verwijderen als optie. Dakbedekking op carport hoeft niet vervangen te worden = werkplek.

Plat dak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een plat dak van ongeveer 16 m2. Nu bedekt met grind en versleten bitumen. Mogelijk ook de plaatsing van een lichtkoepel. Wellicht ook soleren van buitenaf van het platte dak van aanbouw.

Bitumen op een plat dak vervangen

Het vervangen van bitummen plat dak uit 1990 op garage/bijkeuken door bitumen bedekking (38m2) inclusief daktrim (23m) en lood herstel (6,3m) inclusief eventueel afvoeren afval inclusief ontluchting 150mm inclusief 2x uitloop door muur op hwa 80mm

Gehele dakbedekking vervangen

Plat dak huis: bedekking vervangen + isolatie aanbrengen (105m²) id plat (groen) dak garage (72m²) incl. Randen, aansluitingen hwa (inpandig! ), etc.

Nieuwe laag dakbedekking op plat dak

Wij vermoeden dat ons platte dak een nieuwe laag bedekking nodig heeft. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 en het dak is 2.60 meter hoog en goed bereikbaar. Er zijn een aantal vochtplekken zichtbaar in de aanbouw. Op dit moment ligt er bituum op het dak. Daarnaast wil ik graag het mansarde pannendak van ongeveer 35 m2 laten controleren en advies ontvangen over de staat van het dak.

Bedekking plat dak vervangen

Het dakleer vervangen door EPDM in verband met een verbouwing. Het is circa 35 m2. Het is een dak van de begane grond. Uitvoering half mei.

Nieuwe lichtkoepel monteren

Momenteel een lichtkoepel met houten opstand, waar geen isolatie tussen zit. Veel warmte verlies daardoor. We willen nu iets meerwandige koepels met opstand. Momenteel is het daglicht maat 80 x 80 cm, maar dat kan een maatje groter. Het gaat in elk geval om 2 stuks. Het betreft een plat dak met bitumen bedekking van ongeveer 7 jaar oud.