Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbestplaten verwijderen uit een schuurdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Dak van asbestplaten verwijderen

Voor het verwijderen van een dak van asbestplaten van een schuur. Aan 2 kanten goed bereikbaar, in totaal ongeveer 35m2 (7x2. 25m per schuine kant)

Doorzichtige golfplaten vervangen

Oude dakplaten verwijderen, afvoeren (doorzichtige golfplaten) en vervangen voor nieuwe platen. Het betreffen geen asbestplaten. Oppervlakte is 45 m2. Vakman mag ook de nieuwe platen aanleveren.

Schuur van nieuwe dakplaten voorzien

De afmeting van onze schuur is 15 x 12 meter, het dakoppervlak is 210 m2. Na het verwijderen van de asbestplaten komen er weer golfplaten op het dak. De nokhoogte is 6 meter en de goothoogte is 3.80 meter. De schuur is alleen te bereiken aan de voorgevel. Die voorgevel is via een oprit van een meter of 30 bereikbaar.

Schuurdak verwijderen en vervangen

Verwijderen van asbestplaten op ons schuurdak. De schuur heeft een oppervlakte van 9 x 5 meter. Tuin is gemakkelijk bereikbaar.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Op een perceel achter mijn woning staat een schuur. Deze schuur heeft een zadeldak met dakpannen en onder het dakbeschot zitten 48 m² gespijkerde asbestplaten. Ik wil die daar laten verwijderen en afvoeren. Ik beschik al over een asbestinventarisatierapport. De zolder is al leeg en ik zorg zelf voor het verwijderen van de dakpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk vanaf eind november laten verzorgen.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zijn die aan het verbouwen. Een onaangename verrassing was dat het dakbeschot bestaat uit vlakke asbestplaten. We willen voor 10 september het asbest laten verwijderen en afvoeren, omdat dan wordt gestart met het verwijderen van het dak. Het gaat om 2 dakvlakken van ongeveer 10 x 3,5 m². De binnenafwerking is er al vanaf. We willen de dakpannen voorzichtig laten verwijderen i.v.m. hergebruik. Daarna moeten de panlatten eraf en de asbestplaten. Er staan foto's en tekeningen van de woning op Funda. Ik vraag momenteel een vergunning aan. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Asbest dakbeschot verwijderen en dak isoleren

Ik wil graag het dak van de schuur en de woning laten vervangen. Bij de schuur moeten er asbestplaten worden verwijderd, dan nieuwe platen aanbrengen, isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning begint boven de eerste verdieping, op een meter of zes hoogte. De woning is 7.2 x 4.9 meter en de schuur 14 m2. Beide hebben een zadeldak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Wat gaat het kosten?

Asbestplaten onder dakpannen verwijderen

Onder de pannen van mijn dak (type bungalow) liggen asbestplaten. De pannen moeten er tijdelijk af, panlatten verwijderen, asbestplaten eraf, nieuwe platen? Nieuwe panlatten, pannen er weer op. Het is circa 12 x 7 meter, minus wat dakramen. Graag een indicatie per m2.

Asbest onder pannendak laten verwijderen

Asbest onder pannendak laten verwijderen: - Pannen verwijderen en later hergebruiken - Verwijderen asbestplaten (dakbeschot) - Verwijderen steenwol isolatie (0.5 cm dik) - Verwijderen houtwolcementplaten - Nieuwe dakisolatie dakplaten Rc 4.5, incl. panlatten Pannendak van 110 m2. Inclusief kosten voor rapportage, afvoeren en storten. Het asbestinventarisatierapport is nog niet gemaakt.

Partners

Partners van Casius