Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asbestplaten verwijderen uit een schuurdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Schuurdak verwijderen en vervangen

Verwijderen van asbestplaten op ons schuurdak. De schuur heeft een oppervlakte van 9 x 5 meter. Tuin is gemakkelijk bereikbaar.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Op een perceel achter mijn woning staat een schuur. Deze schuur heeft een zadeldak met dakpannen en onder het dakbeschot zitten 48 m² gespijkerde asbestplaten. Ik wil die daar laten verwijderen en afvoeren. Ik beschik al over een asbestinventarisatierapport. De zolder is al leeg en ik zorg zelf voor het verwijderen van de dakpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk vanaf eind november laten verzorgen.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zijn die aan het verbouwen. Een onaangename verrassing was dat het dakbeschot bestaat uit vlakke asbestplaten. We willen voor 10 september het asbest laten verwijderen en afvoeren, omdat dan wordt gestart met het verwijderen van het dak. Het gaat om 2 dakvlakken van ongeveer 10 x 3,5 m². De binnenafwerking is er al vanaf. We willen de dakpannen voorzichtig laten verwijderen i.v.m. hergebruik. Daarna moeten de panlatten eraf en de asbestplaten. Er staan foto's en tekeningen van de woning op Funda. Ik vraag momenteel een vergunning aan. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Asbest dakbeschot verwijderen en dak isoleren

Ik wil graag het dak van de schuur en de woning laten vervangen. Bij de schuur moeten er asbestplaten worden verwijderd, dan nieuwe platen aanbrengen, isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning begint boven de eerste verdieping, op een meter of zes hoogte. De woning is 7.2 x 4.9 meter en de schuur 14 m2. Beide hebben een zadeldak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Wat gaat het kosten?

Asbestplaten onder dakpannen verwijderen

Onder de pannen van mijn dak (type bungalow) liggen asbestplaten. De pannen moeten er tijdelijk af, panlatten verwijderen, asbestplaten eraf, nieuwe platen? Nieuwe panlatten, pannen er weer op. Het is circa 12 x 7 meter, minus wat dakramen. Graag een indicatie per m2.

Asbest onder pannendak laten verwijderen

Asbest onder pannendak laten verwijderen: - Pannen verwijderen en later hergebruiken - Verwijderen asbestplaten (dakbeschot) - Verwijderen steenwol isolatie (0.5 cm dik) - Verwijderen houtwolcementplaten - Nieuwe dakisolatie dakplaten Rc 4.5, incl. panlatten Pannendak van 110 m2. Inclusief kosten voor rapportage, afvoeren en storten. Het asbestinventarisatierapport is nog niet gemaakt.

Vernieuwen van een pannendak

Pannen verwijderen, (asbest). Ik heb van het asbest ongeveer de helft verwijderd, dus er zal zo'n 30 m2 over zijn. Het zijn asbestplaten. Dakbeschot vervangen en beide kanten dakkapel plaatsen van 4 meter breed isolatie aanbrengen en met nieuwe pannen afwerken en water en winddicht afleveren aan de buitenkant afgewerkt betreft: Hoekhuis met puntdak van circa 2 x 30 m2.

Schuin pannendak van een rijksmonument laten vernieuwen

Woonboerderij met pannendak waaronder eternit platen zitten. Ik wil de asbestplaten laten verwijderen. Oud-Hollandse pan moet eraf; asbestbedrijf verwijdert eternit platen. Dan moet dakisolatie erop en panlatten en weer Oud-Hollandse pan, Rijksmonument. Dakoppervlak 400 m2.

Asbesthoudend dak carport vervangen

Betreft carport met schuin dak van asbestplaten. Carport moet vervangen worden. Dat doen we zelf maar we willen weten wat het kost om de asbest door een bedrijf te laten verwijderen. Circa 30 m2 schat ik.

Partners

Partners van Casius